Účinnosť pištolových kalibrov proti zvieratám

R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

namá niekto RTG medvedej hlavy ?
Používateľov profilový obrázok
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

R

RTG snímku som nenašiel , ale lebka zdes :

Grizzly skull

Obrázok
http://commons.wikimedia.org/wiki/Categ ... horribilis
luke
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa luke »

hmm, medik, novy clen a pride rovno do tejto temy drzat stranu dalsiemu novemu celnovi, ktory sa zapisal velmi vtipne. som jediny, kto tu citi nieco zhniteho v kralovstve panzerovom?
R
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa R »

podla tvaru lebene by som povedal že rana do čumáka alebo otvorenej papule by mohla mať nejaký účinok. Asi začnem trénovať mierenku pri sraní :lol:
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

:D R, pri tom treningu moc netlac, aby si nemal moc vypulene oci, lebo mozu zacat slzit a videl by si rozmazane....

Moja predstava zo stretnutia Kuro159 vs. Slovensky Maco.
,,a posledne co som citil a co si este pamatam bol smrad z madvedej papule a ze mi nieco teple stekalo po nohach a otiazeli mi maskace, boze potom uz len tma a zmrad, medved to pre zapach z mojich maskacov vzdal a dal sa na ustup, som GIGANT odohnal som Maca holymi rukami!!!!,, :D

Luke, nie si jediny, ale nechcel som na Medika reagovat, lebo ak je to tak ako si myslim ze to je, tak si vlastne uvedomil co za k*k*tinu napisal a to aj z lekarskeho hladiska, nie?! :D :D :D
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Aj ked zbytocne ale podelim s aj ja o svoj nazor.Polovnici mi raz povedali maco nieje narocny na gulu zlozi ho aj 22lr.Len nemat stres a trafit.Dalsia dolezita vec ako nahle si strelite aj zo strachu ,maco je viac chraneny ako clovek.Budeme mat vsetci po ftakoch :cry: Ale na macka je najlepsie ked je vraj na zadnych ,niektory hovoria na meko mu pustit,iny zas vypackaj co mas co najrychlejsie nieco sa chytí.Dost podcenovana 9mm luger ma dost velku priebojnost a nemyslim si zeby mu lebku nepresila,ale tazko radit navod nieje ziadny.Najlepsie ho ani nestretnut,ked uz a nas napadne podari sa nam ho skolit a on nas nenapadol,niesme skrabnuty,tak ho zakopat a nepovedat nikomu lebo si pojdeme posediet.Slova skusenych polovnikov-žeby :idea:
inspiring_cray

Príspevok od používateľa inspiring_cray »

no balistik, zakopavat maca, to by mohol byt celkom humor a robota na pol dna :) ale pri tom adrenaline v krvi, co by som mal po stretnuti s macom, asi by som tu jamu vyhrabal aj holymi rukami :)
nemohol som si odpustit trochu OT ...
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

No to je dobra blbost. Je povinnostou hlasit pouzitie zbrane!! Ak by ta nebodaj niekto videl ako ho zakopavas a pod. tazko by sa ti potom dokazovalo na sude pouzitie zbrane v KN. Ani si neviem predstavit ako budes manipulovat cez den s tak tazkym medvedom a nieto este ho zakopavat, na mieste ho nechat nemozes a ani s projektilmi v tele a s nabojnicami naokolo, takze tak. Radsej volat 112, maco ma chcel napadnut, varovny vystrel nepomohol, musel som strielat a pod. :wink:
Naposledy upravil/-a C08R4 v 08 Júl 2009, 09:11, upravené celkom 2 krát.
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Aby to cele nedopadlo tak, ze prezijes utok maca, aby si hned nato dostal infarkt pri kopani megajamy :lol:
gewehr
expert
Registered for: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

To mi pripomina slavnu hlasku zo South Parku: "Řítí se na nás"
http://south-park.cz/epizody/98-103-volcano viď časť "zaujímavosti"
C08R4
častý prispievateľ

yarco napísal:Aby to cele nedopadlo tak, ze prezijes utok maca, aby si hned nato dostal infarkt pri kopani megajamy :lol:
Ktoru nejaky čokel aj tak vyhrabe :lol:.

Ak budes/niekto bude davat tu zbran s ktorej sa strielalo neskor znehodnocovat, tak to moze byt zaujimave zistenie, ze s tym bol upytlaceny medved :lol: :lol:.
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Ved ja som citoval polovnikov :lol: Raz bola aferka u nas v okrese ked jeden upytlacil maca,zakopal ho nic nikto o nicom nevedel.Chlap to tajil,ale raz sa nadrbal v krcme porecnil dobraci slovac ho prasla,dokozali mu to a uz bol babika v base. :twisted: Dalsi pripad sa stal u nas pred vela rokmy,chlap udajne v obrane strelil maca s malorazky od chrbta :lol:
C08R4
častý prispievateľ

Pokracujem z temy Glock 20 .cal 10mm Auto. Som sa dnes rozpraval so znamym co zije v USA na tuto temu, lebo tam je povoleny lov s kratkou zbranou a on je vasnivy lovec jelenov a vravel, ze sa tam bezne pouzivaju na lov revolveri ako Colt Whitetailer, Colt KingCobra, Colt Anaconda, Colt Python v razach .357Mag az .45 Anaconda (Ale pouzivaju sa aj 1911 v razi 10mm AUTO), takze to by malo byt dostatocne aj na takeho Utahskeho jelena (Mule deer), alebo Kanadskeho losa, ba az Grizzlyho, cize aj na obranu pred nimy :wink:

Obrázok
C08R4
častý prispievateľ

Tak uz som nasiel na nete co bude asi najlepsie na obranu proti divokym zvieratam: 7,26x25TT so strelou 5.56 :twisted:. Len neviem ci to nebude zakazane v takejto konstelacii, ale v Cecham som to uz niekde videl, taketo podkalibrove vlozky. Definiciu zakazaneho streliva, by to ako tak mohlo splnat kvôli priebojnosti a ustovej rychlosti, ale ta by sa dala riesit zmensenim navazky prachu.

Obrázok
Tibor_sk
prispievateľ
Registered for: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Tibor_sk »

Niečo , čo niektorých tu možno dostane do reálu hoci slovenský mackovia sú "len" polovica tohoto.

http://rapidshare.com/files/296455825/m1.jpg
http://rapidshare.com/files/296455888/m2.jpg
http://rapidshare.com/files/296455945/m3.jpg
http://rapidshare.com/files/296455992/m4.jpg

A ešte čosi, niekde som čítal že ak je medveď na 10m a zautočí tak je zbraň dobrá na to aby jeho nositeľ mohol dôstojne "odísť". :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Náboje"