Norinco 1911
Občasné zádržky mi nedali pokoj (spoľahlivosť asi 98%) a tak som sa pustil do jednoduchej home made úpravy vyťahovača. Úspešnosť je 100%
Vyťahovač bolo potrebné trošičku ohnúť, nakoľko nábojnicu nedržal pevne, ale bola úplne voľná.
Vyťahovač si ohol? Žil som v tom, že je kalený.
-
inspiring_austin
Je to pruzinova ocel, kalena ale jemne prihnutie znesie. Je na to aj takyto nastroj https://www.youtube.com/watch?v=aRBASDB6IU8
ale da sa to spravit tak, ze sa polovica vytahovaca vsunie do do diery vzadu pri kladive v zavere a v rukach sa jemne prihne. Chce to cit.
ale da sa to spravit tak, ze sa polovica vytahovaca vsunie do do diery vzadu pri kladive v zavere a v rukach sa jemne prihne. Chce to cit.
Nešlo to ohnúť normálne...ale... neviem ako by som to napísal..... nárazovo.
Plynulo to ohnúť nešlo, tak som improvizoval. Položil som vyťahovač na rebra radiátora, priložil na neho kliešte a trhnutím zatlačil rukou (ako keď potrebuješ povoliť zapečenú skrutku na kolese auta). Nechcel som udierať priamo po vyťahovači, aby sa neohol priveľmi a v jednom mieste.
Začiatkom roka som sa stal majiteľom 1911 podla mňa asi najvernejšia kópia , zatiaľ vystrelené 1500 nábojov som druhý majitel predtým známy vystrelil cca1000 od ktorého som ho kupil, presnost celkom slušná,materiál dobrý zatiaľ bez závady 100% spokojnosť za tie peniaze...uvidime časom...upravil som ho podla mojej predstavy nikel doplnky : spúšť,poistka,kohút,záchyt záveru,chvost aj dlaňovka, pažbičky klinsky colt zasobníky.
-
inspiring_beaver
- patrik8500
- občasný prispievateľ
- Registered for: 10 years 7 months
..existuje aj 1911-ka v razi 9Luger vo velkosti kompakt ?
-
inspiring_liskov
Samozrejme
Napr moj STI LS9 a kopa dalsich
Neviem ci aj od Norinca
Napr moj STI LS9 a kopa dalsich
Neviem ci aj od Norinca
-
inspiring_goldwasser
skor sa poobzeraj po inych znackach, u nas sa vacsinou pohybuju len fullsize .45, 9mm, single stack aj double stack. Je mozne, ze nieco mensie cinania vyrabaju/vyrabali, lenze k nam to zrejme nikto nevozil a ak, tak vo velmi obmedzenych mnozstvach.
- patrik8500
- občasný prispievateľ
..samozrejme je mi jasne ze je mnozstvo vyrobcov roznych variant 1911-ky. Zaujimalo ma ci existuje kompakt v 9L od norinca. Na to moje strielanie a hranie sa a drobne upravovanie by norinco vzhladom na cenu bolo ok .
..inak tie STI a Kimbet su nadherne
..inak tie STI a Kimbet su nadherne
-
bujny
- častý prispievateľ
- Registered for: 13 years 11 months
- Kontaktovať používateľa:
V lugri nieje, v .45 ich napr. Řehák a Řehák reže na 6 ranový 3" subcompact.
- patrik8500
- občasný prispievateľ
..dakujem za info.
..no tak tato "orezana" verzia je hrozna..
..nema niekto nejaky link kde su rozmery 1911 od Norinca ?
..vsade je len dlzka hlavne,ale celkovu dlzku,vysku a sirku som nenasiel..
..no tak tato "orezana" verzia je hrozna..
..nema niekto nejaky link kde su rozmery 1911 od Norinca ?
..vsade je len dlzka hlavne,ale celkovu dlzku,vysku a sirku som nenasiel..
Naposledy upravil/-a patrik8500 v 14 Okt 2016, 17:13, upravené celkom 1 krát.