Čo na oči?

Použiívate ochranné strelecké okuliare?

Ano vždy.
146
65%
Len pri kovovych ter?och.
22
10%
Len na krytych strelniciach.
3
1%
Nie, nikdy.
29
13%
Zaleži od nálady.
25
11%

Celkom hlasov: 225

vanto
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa vanto »

mozem potvrdit Lukeho slova, pouzivam ESS aj s dioptrickymi vlozkami a som s nimi spokojny. Cena je tiez prijatelna.
vanto
častý prispievateľ

cubitko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Dalsia moznost je ist do Balistickych dioptrickych skiel od WileyX. Mna vysli ale zhruba na 300 Euro.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Vanto: teraz neviem či si nemyslel skôr mňa ako Luka, aspoň z tvojho príspevku mi to vyplýva :)
vanto
častý prispievateľ

Pravdupovediac sam neviem, lebo neviem najst ten prispevok od Luka, zase som nieco doplietol... :roll: , ale tie ESS doporucujem :)
Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Zoidberg37 napísal:Inak aj tak pochybujem, že si budeš doplácať za ...
To si myslel vzhľadom na cenu ICE alebo ako?

Dík za linku.
inspiring_panini

Yarco: áno, nechcem naisto hovoriť, že tie nové rady neprinášajú nič podstatné nové, ale jedna z vecí čo spomínajú ako revolučnú je trocha iný typ rámu/nožičiek, ktorý ide cez celú šírku skiel a tak to nemáš mastné od čela... je to také riešenie minimálnych alebo neexistujúcich problémov, stoja o polovicu viac, sklá do nich sú mierne drahšie a podľa tej recenzie čo som postol, sa oveľa ťažšie vymieňajú sklá na Crossbove ako na jeho starých ICE. A ani na ICE to nie je príliš príjemná činnosť ako som už spomínal. Inak pozrel som to teraz podľa kódov:

http://www.zbraneastrelivo.sk/okuliare- ... rnational/ je kód 740-0017 a je to prevedenie pre užšie tváre, čiže NARO. Inak je to klasické ESS ICE 2.4

a toto http://www.zbraneastrelivo.sk/okuliare- ... rnational/ sú klasické ESS ICE 2.4 normálna veľkosť.

Ak nerátam horšie púzdro (ja mám také pevnejšie, hento je len mäkké nylónové), tak je to to isté čo mám ja a tá cena je super, je to lacnejšie ako to mňa vyšlo z USA aj s poštovným. Keď som kupoval ja, tak takéto lacné to v BWarmse nebolo, cena bola podobná Muničáku, kde toto trojbalenie ESS ICE stojí cez 70 eur.
Peterko
prispievateľ
Registered for: 14 years 4 months

Príspevok od používateľa Peterko »

Pre tých, čo zháňajú ESS ICE 2.4 (resp. PF International), tak na stránke Deasu je neaktuálna cena (cca 70€). Dnes som ich tam kúpil za 47€. Včera som ich chcel, nemali, objednali, dnes pred 17:00 som ich mal.
inspiring_panini

Koľko rámov, koľko skiel?
Peterko
prispievateľ
Registered for: 14 years 4 months

Príspevok od používateľa Peterko »

1 ram (pri vymene skla som uz zistil ze je to malo :lol: ), 3 skla, ten maksi obal.
inspiring_panini

http://www.zbraneastrelivo.sk/ram-pre-i ... nt-cierny/ to by mal byť ten čo potrebuješ, inak to žlté sklo používať zrejme aj tak nebudeš, mne kombinácia čierne a číre stačí.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

kua to aby som si do soboty aj ja narychlo kupil nejake tacticool okulaare , nech tam nebeham v obycajnych plazovych raybanoch
inspiring_panini

Nepotrebovať optickú vložku, tak tiež nedám za okuliare také prachy :evil:
Vova
prispievateľ
Registered for: 14 years 3 months

Príspevok od používateľa Vova »

Chystám si na budúci týždeň kúpiť ESS ICE, ale švagrovi sa na nich polámali nožičky... Má niekto podobnú, nemilú skúsenosť? Lebo tu na ne čítam len samú chválu, tak teraz neviem...
inspiring_solomon

Príspevok od používateľa inspiring_solomon »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_solomon v 12 Mar 2013, 18:21, upravené celkom 1 krát.
Napísať odpoveď

Návrat na "Puzdrá na zbrane, príslušenstvo a iné..."