Incident v BA - MHD č.96-čierny pasažier tasil

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
dantes
častý prispievateľ
Registered for: 14 years

Príspevok od používateľa dantes »

Brasi, ja absolutne nechcem nic zakazovat. Moja myslienka bola aby sa z urcitych konkretnych dovodov neletalne zbrane nejakym sposobom viditelne oznacovali. Niekto tu uz dokonca napisal,ze nieco taketo existuje v USA, co som sice nevedel, ale zjavne to nebude taky nerealny napad. USA su pritom celkom gun friendly. Drobnostami ako filmove a podobne zbrane tu nechcem zbytocne zaplnat priestor.

peterson: diky za rady. Bohuzial, nemam "instinkt zabijaka" ako v nejakom filme, aby som dokazal podla zablesku v ociach bleskovo vyhodnotit chystajuci sa utok a nie som ani "rychlejsi ako smrt" aby som v zlomku sekundy postrielal vsetkych pachatelov. Som len obycajny obcan, ktory nechce byt lahkou koristou.

Myslim, ze KN aj NO mam zvladnutu obstojne. Kazdy kto studoval pravo ale vie, ze v pripade KN a NO existuje mnoho variacii, ktore je v akcii tazko mozne zvazovat. Kto si mysli, ze ma problematiku KN a NO zvladnutu na 100%, zije v blazenej nevedomosti.

A ak by niekto na mna zautocil zbranou (plynovkou/airsoftkou/ ostrou), samozrejme, ze by som strielal, ak by som dostal sancu.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"