V Devínskej Novej Vsi sa strieľa - osem mŕtvych!

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

Miro: bol som prítomný pri x mrtvolách, nariadil som x pitiev a bol pri nich prítomný, čítal som x pitevných správ. Dobre som vychádzal s dnes už nebohým súdnym lekárom- špičkovým odborníkom Dr.Hagarom z ÚSL Antolská. Povysvetloval mi mnohé zaujímavé veci ohladne ludského tela, mechanizmu vzniku rôznych poranení a zmien na tele.

Kto len trochu čuchol kriminalistike alebo patológií- tak vie, že ohladne Harmana sa účelovo zavádzalo od samého počiatku

Neni tajomstvo, že funkcionári od Faraga vyššie mali pekný stres o svoje fleky, kvoli tomu incidentu
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

igoca napísal:Keď som to v správach videl, ako kaprohubý prednáša tie drísty, skoro ma vystrelo.
DL je vynikajúci liek na nízky tlak. Ja nízky tlak nemám, takže na mňa pôsobí škodlivo. Ale vážne, keď ho vidím v TV tak ma chytá fyzická nevoľnosť.
Rudo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Rudo »

Ja som myslel, že DL je vynikajúci dôvod, prečo používať kondómy. Aj keď klerikáli z KDH vravia opak ...
maros15
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa maros15 »

sniper68 napísal:D.L. "aceton bol zneuzity"
Len neviem,ci ho nezneuzivaju aj na mv :D
Naposledy upravil/-a maros15 v 03 Mar 2011, 14:26, upravené celkom 1 krát.
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

no minimálne jeden z mv rozpráva ako keby mal niekde pod slolom igelit s handrou, ten druhý zas reční jak Chávez keď stiahne lajnu :lol:
ALKAJ
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa ALKAJ »

Niekedy mám pocit že namiesto správ čítam knihu "Pas číslo 11333. Osem rokov v CIA."...
miro285
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa miro285 »

Peter Bezo napísal:
Obrázok
Ako tak na tú fotku pozerám, jedna vec mi nejde do hlavy. Pokiaľ tie označené stopy sú všetko nábojnice, po kom Harman toľko strieľal? Keďže na uliciach isto nebolo rušno a navyše z dvoch strán sú baráky, tých nábojníc je tam prinajmenšom 50 a zrejme aj viac. Vzadu vidno nejakú dlhšiu uličku, prípadne park, zo strany od fotografa neviem čo je. Od koho pochádzajú tie nábojnice naozaj sa už zrejme nedozvieme.

Ďalšia vec, ktorá ma teraz tak napadla. Harman vraj trafil nejaký príslušník ŠJ jednou ranou do hrude tuším. Nielenže som nikde na fotkách nevidel krv na Harmanovej hrudi, alebo nejaký náznak po guľke v srdci, ale takisto mi nesedí oficiálna verzia. Veď ak by som ja bol strieľajúcim policajtom, strelil by som na páchateľa len jednu guľku? Strelil by som mu "len" do hrude a nechal ho ďalej pobehovať? Alebo by som mu strelil rovno na vypínač?? Navyše keď neustále hrozilo poranenie/smrť nezainteresovaných osôb.. Škoda že sa o skutočnú pravdu zaujímame len my tuto na fóre, ostatní tieto bájky zožrali a možno škandalózny policajný zákrok sa ututle :-(
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

zmazat duplicita
Naposledy upravil/-a TURBIAK v 03 Mar 2011, 19:32, upravené celkom 1 krát.
peterson
expert

Príspevok od používateľa peterson »

už sa to tu opakuje. Hlavu si vyvetral Harman sám. Policajt ho trafil ako sa Harman vyklonil spoza rohu.
miro285
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa miro285 »

Pardon, nikde som to nezaregistroval .. nemusím sa ani pýtať že kto prišiel s tou verziou čo? :D
mototechna
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mototechna »

každým ďaľším vyhlásením si ten primitív Lipshit len serie do huby... Keby mal aspoň troška hrdosti, už sa nikdy neukáže na verejnosti a odsúpi zo všetkých postov. Úbožiak...
maros15
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa maros15 »

presne
Euronymus81
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Euronymus81 »

pani dnes som rozpraval o tom s jednym chemikom a aceton ma v peceni kazdy kto si trosku vypije alkoholu !!! Su to vraj nejake chemicke zluceniny a treba dat na rozbor bielkoviny cukry a podobne chemicke veci ak chcete zistit ze ci to bol original acetol alebo alkohol .
A druha poctatna vec a to najpoctatnejsia ze ACETON SA NEFETUJE !!!!!! FETUJE SA NIEJAKE RIEDIDLO T6002 abo take nieco bodnobne jednym slovom s acetonu nebavi !!!!!
mototechna
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mototechna »

fetuje sa toluén. Za pol roka príde Lipshit s verziou že Harman bol imperialistický záškodník a štváč nasadený znepriatelenou krajinou... Prípadne že to bol mimozemšťan... Keď to zhrniem - súdruh Lipshit si chcel zrejme nahoniť ego na tejto udalosti, ktorou:
1. - zakryli neschopnosť polície riešiť otázku neprispôsobivých cigánskych susedov
2. - ukázať sa ako humanista, pacifista a správny kresťan bojujúci proti násiliu a zbraniam
3. - zakamuflovať nejaké to prezbrojenie polície, ukázať sa ako tvrdý chlap a dať dopravákom 58-ky
4. - v konečnom dôsledku si uliať na tom celom nejaké prašule do vrecka, ostatne ako na všetkom...
5. - doprdele nič ma nenapadá, taký som nasraný že by som ho teraz zabil zicherkou. Ale to by zrejme jemu podobný primitív zakročil a zakázal všetky semi-auto kancelárske potreby koncepčne a vzhľadovo odvodené od full-auto zošívačiek, kramlovačiek, skartovačiek a pripínačiek.

Je to ukážka toto... okamžitá kremácia aby neboli dôkazy, nachvíľu "zmiznutý" samopal, aby sa neskôr ukázalo že bol fullauto, zničohonič bambilión nábojníc ako od regimentu, po polroku zistenie že "aháááá on bol feťák a alkoholik", ale to sa vyvrátiť nedá lebo kremácia, a inô... Ale že vďaka Lipshitovi trpí poľovnícka a športová verejnosť, to je OK, a že v očiach zahraničných dodávateľov zbraní sme sa ukázali ako totálne nespoľahlivý partner... No a? Ach, idem na pivo.
PS: Pre Lipshita: Na to pivo idem neozbrojený strelnou zbraňou, pretože mojou najväčšou zbraňou je prenikavý intelekt, prípadne ľavý hák. Človeče, a ja na to nemám zbroják! Ani som nebol na psychotestoch! Danko, a vedel si že autom bolo zabitých nepomerne viac ľudí ako strelnou zbraňou? Nemal by som k vodičáku tiež robiť psychotesty???
telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

dovolim si dat dva prispevky z diskusie zo sme.sk:

Ethanol:
http://www.ehow.com/about_5675...
Etanol sa v ramci dekompozicie zacina v tele po smrti tvorit takmer okamzite. Pretoze proces vzniku alkoholu v tele je po smrti rovnaky alebo velmi podobny tomu ako v pripade pitia alkoholu, je potrebne toto zobrat do uvahy.
0,5 promile je cca 0,24mg/liter krvi.
Podla Forensic Pathology for Forensic Scientists, Police, and Death Investigators od Joseph Prahlow (je na google books) je typicka uroven ethanolu v mrtvom tele po smrti menej ako 1g/dl. Strana 271.
Nech je to 0.1g/dl, to je 1g/liter, to je cca 2 promile ethanolu v krvi. Takze otazka je ako rychlo sa urobila pitva. Zaznamenane su totizto aj pripady, ked sa prirodzenou dekompoziciou bakterii dosiahla uroven 1500mg/L ethanolu v priebehu "niekolkych par" dni.

ACETON:
zdroj: http://www.springerlink.com/co...
"Acetone was detected in all samples from non-exposed subjects, with mean values of 840 ug/l in blood (Cb)"
Medianova hodnota acetonu v krvi je 840 microgramov na liter co je 0,84mg/l co je 1,5 promile.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"