Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)

inspiring_meninsky

Príspevok od používateľa inspiring_meninsky »

Nazdar snyperi a snyperky

sa to tu pekne zvrhlo :) no na tom fakt zarabame :) buduci weekend si asi z tych penazi kupim bmw :)
duros .. tomu nemenovanemu cloveku odkaz ze velmi rad mu zaplatim tych 20 E , pridem vylozim si flintu a zastrielam si . pocas prestavok si budem pofajcovat a pozerat ako chlapec kmita .
90 percent penazi ide na strelnicu , ak si niekto mysli ze to mame zadarmo tak je na omyle . plati sa pausal + za osobu . tych par eur co ostane vykryje tak spreje , medaile , diplomy atd .. terce , gongy robi aki svojpomocne . ale dost uz o tom , ak ma niekto pocit ze ho zdierame , radi mu prenechame zorganizovanie sutaze . si myslim ze dnes 20 nieje az tak vela .. bratia cesi sa sem trepu cez pol republiky a cesta + patrony ich stoji nepomerne viac.

rad by som vsetkych poprosil ( je jedno ci je to LR1000 alebo DPS )

aby sa nam prihlasovali .. viem podla poctu ludi zorganizovat aby nam urobil Štoky ranajky alebo obed . koli 5tim ludom varit gulas nebude . sms stoji par centov a mail je zadarmo.

ps : veritas ... je to zaujimave co pises , dojdes na LR alebo DPS ?

pokecal by som rad o tom ..

este jednu vec by som tu chcel prediskutovat ... skladam si malorazku SM2
ide krasne aj na 100 m .. mal by niekto zaujem si rano strelit so standartom mini snipera ? uz ked som na dps , rad by som to vyuzil .
dat terce od 50 do 200 m ...
Používateľov profilový obrázok
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

peknee Hroch nini sniper:
hod mi mail ake terce chces dat, pripadne ti ich vytlacim ja si to buchnem rad ako rozcvicku. Ake su tam obmedzenia ja mam ZKM452?

Inak ten komentar ako na tom organizatorsky team :roll: ryzuje som uz pocul. Nebudem komentovat lebo potrebujem este jedno ML-ko tento rok pre manzelku. Potom mu rad ten busines odovzdam nech sa aj kamarat zahoji. :wink:
AKI
expert

Dano mam urobit aj mini battle field?
inspiring_meninsky

Príspevok od používateľa inspiring_meninsky »

mini battlefield by bol super .
nemusime nic stavat a cinknutie je pekne pocut , skusal som tie tvoje gongy na 100m . bez problemu v sede cez diopter som ho dal

obmedzenie nechcem dat ziadne len aby to bolo na naboj 22 lr . je jedno ci budeme mat tajfuny , zkk alebo snyperov SCAR .

ten mini battlefield by bol super . 22lr gong nezhodi ani neposkodi .
dame papierove na 50m a 100m
gongy od 50 m do 150 m ...
vyskusal by som prve kolo . len taku zabavku pre snyperov na rozcvicenie .
ak by sa to ujalo mozeme urobit minisutaz .

inak na www.apss.sk su vysledky taktika Extrem 2012 .
Gunslinger
moderátor
Registered for: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

Mhm, mini-sniper znie super, aj tak pocas Standardu nemame moc co robit, a .22kove strelivo netreba prebijat a za par eur je ho kvantum. A ak to takto rozdelime (polovica skorovania presna strelba na terce, a druha polovica mini-battlefield), tak sa to ozaj bude dat odstrielat s akoukolvek 22kou (opakovacka ci samonabijacka) bez nejakeho velkeho znevyhodnenia (sutaze strelcov v pevnych kozenych kabatoch a s Anschutzmi a pod. sa robia aj inde). Takto by to mohla byt docela zabava, i ked tie gongy by sme asi mali podvesit do nejakych jednoduchych drevenych/latkovych U-ciek (pocas strelby standardu ich cinknutie asi nebude az tak dobre pocut).

A dik za (uz doplnene/kompletne) vysledky! Tohtorocne Extremo bola asi najlepsia sutaz na akej som kedy bol. Spravni ludia, dobra organizacia, idealne pocasie, atd. Sice sa kvoli malemu casovemu sklzu nestihlo odstrielat z veze, ale aj tak to bola sutaz na ktoru budem dlho spominat. Studenu ranu na 700m (ked som este nemal zistene naklikania) som sice nedal, ale potom to uz bolo len lepsie a lepsie, a battlefield sme s Hroch-sniperom dali v rekordnom case :twisted: Ceresnickou na torte bolo ze sa mi ako jedinemu podarilo dostat nespozorovany cez vsetky hliadky (tohto roku ich bolo 20) a dat aj ten finalny balon (strielal som hlboko z lesa na 366m). Skoda ze ‚vdaka‘ kanadskemu zartiku I. sme sa s Hroch-sniperom rozdelili predcasne (a pri naslednom zbesilom uniku som stratil vysielacku... grrrrr...) a on sa uz potom nestihal dostat na poziciu (tohto roku sa teamy museli na konci aj tak rozdelit – strielalo sa v limite 5 sekund od svetlice na dva balony v dvoch roznych castiach strelnice), ale zvysok sutaze hroch-sniper odstrielal spickovo (na fototerce mal az benchrestove rozptyly) takze v konecnom skorovani sme aj tak mali dostatocne velky naskok. Team H a team C sa sice tiez dostali az na DPS ale boli spozorovani (nakoniec ich ale nechali si to strelit).

Mrzi ma len ze na takuto unikatnu a fantasticku sutaz prislo tak malo domacich strelcov. Za slovensko sme boli len styria/dva teamy (plus dva teamy z madarska, styri z ciech, anglicania tohto roku prist nemohli, poliaci mali vlastnu sutaz a dva rumunske teamy odriekli na poslednu chvilu), co si myslim je dost bieda. Viem ze AKI a lovec mali objektivne dovody, ale prekvapuje ma ze tolko dalsich dobrych strelcov o takuto sutaz nemalo zaujem. Vo svete je takychto sutazi len par, nam najblizsi je Finnsniper a ten je tisicky km daleko a len pre par teamov na specialne pozvanie. A my mame takuto sutaz doma za humnami, I. si s tym dal spustu prace a naozaj to bolo este lepsie nez minuly rok (malicko to haprovalo len pri nocnych strelbach, ale aj tam sme nakoniec odstrielali vsetky vzdialenosti = 350/400/500/600m). Takticka cast bola tentokrat tiez tazka, strazci boli vyborne zohrani, vybaveni a zkoordinovani a pochytali vacsinu strelcov, navyse na DPSke je opraveny plot dokola (ja som preliezal cez padnuty strom), a baloniky/terce aj v tom miernom vetriku lietali jak besne, kazdopadne kolem a kolem je to naozaj unikatna sutaz aku nam mozu zavidiet strelci z celej europy a kto nebol moze len lutovat...

Aspon jedno foto vitazneho G (Ghost :twisted: teamu:

Obrázok

Gunslinger
AKI
expert

mini-sniper:
Predbezne mam niekolko napadov ako to urobit aby to hladko prebehlo.
Terce na battlefield pre .22LR mam padacie, ale to asi nebude to prave chodit stale stavat. Skusim to zavesit na ocelove lanka. Vzdialenosti od 50m do 200m.
Ak sa podari prinesiem nieco na testovanie pocas piatkoveho treningu na kilaku.

Vitaznemu Ghost teamu tymto blahozelam. Verim ze naposledy, pretoze na buduce bude iste zavodit aj AKI&Lovec Team :wink:
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

S tou minisniperkou ste to dobre vymysleli...
Naposledy upravil/-a duros v 24 Okt 2012, 17:18, upravené celkom 1 krát.
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Guns. pochval sa novou hrackou , co to mas vyskladane ? :)
agger
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

Guns ATACSy pomohli pri maskovani ci si mal aj hejkala?
eager_clarke

Príspevok od používateľa eager_clarke »

:idea: Gratulace snipeři :idea: :wink:
Mám se ještě hodně co učit .. :wink: :twisted:
Polohy a zony to byl průser .. :evil: :evil:

Pár foteček je tady :arrow:

http://balda223.rajce.idnes.cz/Senica_Extremo_2012/
Gunslinger
moderátor

AKI: Uz teraz tesim :)

Turbi: AX-ko :wink:

agger: A-TACSy len prvy den a noc (v noci osvetlene bleskom 'svietia' - vid foto, ale leziac na zemi su akurat - a na zahorie su na vacsinu otvorenych ploch uplne idealne), na taktiku sme samozrejme dali hejkalov, ale hejkala som na toto dodatocne lokalnou vegetaciou neupravoval - mobilita mala prednost pred maximalnym maskovanim, navyse na tom cca 12km presune sa vystriedali vsetky zony (listnate zony, ihlicnate zony, piesok, kriky, baziny a trstie, a celkovo porast vsetkeho druhu). Robili sme aj nejake videa, skusim ich dat dohromady a spravit z toho taku 'pozvanku' :twisted:

Balda: Dik, a jo, ta strelba v klaku na bodku dala zabrat aj mne (trochu prekvapivo som mal dvoje 'hadi voci' centimeter vlavo na oboch bodkach). Skoda ze sme si neurobili nejaku skupinovu 'hejkalovu' fotku, polovicu ludi som ani nevidel :roll: :lol:

Gunslinger
veritas
prispievateľ

Príspevok od používateľa veritas »

Hroch: pridem az na poslednu taktiku, skor mi to nevychadza

Guns: niekto musi chodit aj do roboty, nielen po sutaziach. nie ako Ty: cez tyzden s babami v solarku a cez week na strelnici. holt niekto sa vie narodit.

pozeram ze Vam to vyslo, tak super, skoda ze som nemohol prist.
Gunslinger
moderátor

veritas: Heh, v solarku som v zivote nebol a baby sa tocia len okolo teba, ale byt na vysluhovom dochodku tak by som si rad dal prechodne bydlisko na strelnicu... :lol:

A jo, mozes lutovat, tu je aspon taky kratky amatersky zostrih:

http://www.youtube.com/watch?v=ho_UIAQXFFg

Tvare/ludia boli povystrihovani nakolko sa dalo, ale nie celkom to vzdy vyslo - ak by sa tam v pozadi nasiel niekto kto tam nechce byt treba sa ozvat.

A naopak - ak ma niekto zo strelcov nejake videa co by rad zdielal, sem s nimi (pribudnu aj nejake videa od hroch-snipera a casom dufam bude extended version tejto video-pozvanky :wink: :twisted:

Gunslinger
Naposledy upravil/-a Gunslinger v 26 Okt 2012, 15:16, upravené celkom 1 krát.
3500korun
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa 3500korun »

Peknééé... ale do SOZA si zaplatil...?
Gunslinger
moderátor

Chceli sme, ale kedze nevieme kto to video vyrobil a navyse vraj youtube nie je "sprístupňovaním autorského diela verejnosti podľa platného Autorského zákona a teda nepodlieha licencovaniu" takze aj ked by nam velmi radi fakturu vystavili, oficialne nemozu, no ak im vraj nechame obalku na stole, odovzdaju ju Hetfieldovi osobne do ruky... :roll: Nakoniec sme to teda s hroch-sniperom nahrali ako cover-verzie v garazi za pomoci PS3 Rock Band, a tusim ten rozdiel ani moc nepocut 8)

Gunslinger
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"