Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)

matus69
častý prispievateľ
Registered for: 14 years

Príspevok od používateľa matus69 »

zatial vzdy ked som dal na youtube video s hudbou nejakeho umelca, tak mi ju casom zakazali... tak drzim palce nech vam to vydrzi.

Ja som presiel na vimeo.com, tam to neriesia (zatial)
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Sakra, toto bude určite ako ten film Kruh, videl som Gunslingera na videu a teraz mi niekto zavolá, že do týždňa musím zomrieť :cry:
Používateľov profilový obrázok
lovec
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

.......ziadny telefonat, proste si vykracujes po ulici a prileti vcela.... :twisted:
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

To Guns na mňa nebude míňať, ubije ma pažbou :lol:
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Guns: Pekneee, ale ked som to skusal otvorit v praci cez DE server tak to neslo, v Nemecku to uz zakazali.
millos
prispievateľ
Registered for: 14 years 7 months

Príspevok od používateľa millos »

otázka týkajúca sa hlavne long-range. Donesiem aj nejakých cca 5-6kg pečených rebier z diviaka na kapuste na piatok, podujme sa to niekto zjesť? A aj destilere,destilere home made product of "figovica". Keď to jedla v minulosti šlachta ako najoblúbenejšie pečené jedlo, tak čo sme my horší? Pri guláši sa asi nikomu nechce stáť v tejto zime.
AKI
expert

Navrhujem len jednu podmienku. Budu jest len strelci co sa pred pretekom nahlasia. :wink:
veritas
prispievateľ

Príspevok od používateľa veritas »

figovica niektorym mooooocccccc chutila. az tak ze im bolo malo a ja som mal potom nablvane v aute. Figovicu nebrat!
millos
prispievateľ

Aki: Súhlasím, ale myslím, že to bude nie zjedené, ale ZOŽRATÉ za pár minút. Mal by si urobiť poradovník.
Veritas: Tak som asi tvojich spolubojovníkov precenil, tempo mali ohromné, pálenka je pre chlapov. Máš PM.
millos
prispievateľ

Pečený diviačik sa odkladá na taktiku, včera mi roztrhlo nábojnicu v hlavni, v komore ostalo asi 4mm krúžok, vyťahovali mi to závitníkom a výstružníkom a posrali...puška mi teraz strieľa rozptyl krásnych 20cm na 100m. V sobotu pán Remeník vyťahuje zo skrine výstružníky Manson a ide sa posunúť komora. Šlak ma trafí. Keď mi niekto aj zaplatí, NIKDY VIAC nábojnice Norma. Zlatý Remington. 220eur za sto kusov, bodaj by ich....snáď mi to vyreklamujú v Middwayschweiz.
Gunslinger
moderátor
Registered for: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

millos: Tak to je teda ozaj smola :? Drzim palce nech ti to dobre dopadne!

Gunslinger
onevan
prispievateľ
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa onevan »

Pár foteček z poslední LR.
http://www.ulozto.cz/xuEmR7d/senicalr-zip
heslo: senica
lovec
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Podla tohto dnesneho diveho pocasia sme asi v sobotu vymakli jeden z najkrajsich poslednych streleckych dni tejto sezony....celkom prijemne pocasie sa podpisalo aj na dobrych vysledkoch. V standarde kto iny ako Ales s 223Rem., v magnume nam zase Imre nadelil riadne vysoky vysledok (bravo Bravo 98....). Specialne treba ale vyzdvihnut pracu gunsovho nabijaca, bez neho by z toho bronz asi nebol.... :twisted: :lol: Dufam, ze vsetci zucastneni si dobre zabuchali a budeme sa tesit na buducu sezonu.
Gunslinger
moderátor
Registered for: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

Mhm, v dazdi by to bolo o dost neprijemnejsie, a synovec mi robil skor vybijaca/vyrazaca, a kedze som nemal kedy/ako robit korekcie na vietor, myslel som ze budem len do poctu a ten bronz bol velkym prekvapenim. O 'kamaratovi' co mi zalepil puskohlad lepkou (lepidlo co po nej zostalo spravilo krasny efekt pol roka necisteneho akvarka... grrrrrrr) ani nehovorim...

A jo, akoby nestacilo ze bratia cesi su taki dobri (Ales, Pavel, Tomas, Kall, onevan, Balda ... ... ...), uz sa vypracovali aj kolegovia z madarska a buduca sezona bude asi hodne napinava... :twisted:

Ja som ale rad ze som si stihol porobit naklikania az po kilak a pol, a hlavne ze sa (nastastie) nic nestalo, i ked ten kreten v tom novom nablyskanom Tuaregu sa druhykrat narodil... Narychlo (kedze hmla sa uz blizila) som nahodil Premiera na Oberlanda a nastreloval ho s 25x nazoomovanym stredom toho terca naboku, a chybalo par sekund a celnym sklom by mu preletel tovarensky 168grain :shock: Ludska hlupost je zjavne nekonecna. :evil: A to som este pri prichode posielal do pr... prec dve partie hubarov, ktori stali hned pri tabuli s oznamom o ostrych strelbach a tvarili sa ohromne prekvapene... :roll: :evil:

Ten moj viditelny vydych hovori asi za vsetko...

Obrázok

Kazdopadne uz nam tuto sezonu zostava teda len posledna taktika (dufam ze mi dovtedy pride novy vytahovac, ked nie pridem aspon lepit terce a hovorit zle vtipy :lol: a mozeme zacat planovat co s buducim rokom :wink:

Gunslinger
AKI
expert

Guns na poslednom preteku otvoril disciplinu tandemova puska a s prehladom aj vyhral. Dufam, ze si synovcovy dal z toho pohara aspon dekel. :wink: :lol: :lol:
Pocasie bolo perfektne ziadna mirage. Pocas strelby na kruhovy terc som dokonca videl cez moj puskohlad zasahy v bielom. Remi podal dobry vykon, na kruhovom terci som mal rozptyl 35 cm - skoda ze nie na center. Uz len lepsie potuningovat ten medzikus co drzi pusku a bude to lepsie. Treba sa vyhovorit na I, lebo zakazal strielat z piesku a na betone sme to s Hrochom nemali natrenovane. :roll:

Guns ten chlapik na tom Tuaregu je jasny kandidat na Darwinovu cenu. :twisted:
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"