Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)
- Gunslinger
- moderátor
- Registered for: 17 years 11 months
AKI: Na taky vietor a podmienky je to na 308mu ozaj vyborny rozptyl, nabuduce donesiem poriadnu lopatu a na tom betone si spravime 'pieskovisko' (tiez mi to na nom skakalo ako diva koza 
A k tomu manikovi - nechcel povedat ako obisiel zamknutu rampu, preco ignoroval obrovsky zakaz a vsetky vystrazne tabule, a preco sa potom vobec pustal jazdit mimo ciest rovno do hlbokeho piesku... tadial ma problem prejst aj tank ci silne modifikovny offroad, a nakoniec ho odtial Karol tahal vyse dvoch hodin... Ten Tuareg bol ta najdrahsia verzia (v plnke a s karbonovym kufrom, atd.), gumy mal nove ale cestne/uplne hladke Pirelli F1, ale zjavne chcel vyskusat ako sa s tym da offroadit, porusil x zakazov a ignoroval x vystrah aj sedliacky rozum... To je akoby hluchonemy analfabet siel robit zber papiera na zavody IPSC... O hubaroch tiez skoda hovorit, aj keby zrovna nepoculi ziadne z upozorneni v radiu a mediach, a nevedeli si precitat vystrazne tabule ktore su vsade naokolo, tak hadam ked zacujem prvy vystrel tak sa pracem z vojenskeho lesa len take fukoty...
Otik spiaci so sluchadlami na usiach na korbe vetriesky je proti niektorim individuam zjavne este intelektual...
Gunslinger
A k tomu manikovi - nechcel povedat ako obisiel zamknutu rampu, preco ignoroval obrovsky zakaz a vsetky vystrazne tabule, a preco sa potom vobec pustal jazdit mimo ciest rovno do hlbokeho piesku... tadial ma problem prejst aj tank ci silne modifikovny offroad, a nakoniec ho odtial Karol tahal vyse dvoch hodin... Ten Tuareg bol ta najdrahsia verzia (v plnke a s karbonovym kufrom, atd.), gumy mal nove ale cestne/uplne hladke Pirelli F1, ale zjavne chcel vyskusat ako sa s tym da offroadit, porusil x zakazov a ignoroval x vystrah aj sedliacky rozum... To je akoby hluchonemy analfabet siel robit zber papiera na zavody IPSC... O hubaroch tiez skoda hovorit, aj keby zrovna nepoculi ziadne z upozorneni v radiu a mediach, a nevedeli si precitat vystrazne tabule ktore su vsade naokolo, tak hadam ked zacujem prvy vystrel tak sa pracem z vojenskeho lesa len take fukoty...
Gunslinger
Podmienky v Senici su naozaj zaujimave. Kruhovy terc - nastrel som mal na figurine. Doklikal som rozdiel, ale z opatrnosti som si nechal 40cm rezervu. Nakoniec to slo o tych 40cm vpravo. O par minut ked som to dokorigoval sa strielala figurina. Vietor sa medzitym otocil a nastrel som mal 40cm na lavo. Chce to kopec skusenosti na to aby zostal pri oboch disciplinach center.
Měli ste ho tam nechat i s Tuaregem. K**** drevený plechom pobitý.Gunslinger napísal:AKI: Na taky vietor a podmienky je to na 308mu ozaj vyborny rozptyl, nabuduce donesiem poriadnu lopatu a na tom betone si spravime 'pieskovisko' (tiez mi to na nom skakalo ako diva koza
A k tomu manikovi - nechcel povedat ako obisiel zamknutu rampu, preco ignoroval obrovsky zakaz a vsetky vystrazne tabule, a preco sa potom vobec pustal jazdit mimo ciest rovno do hlbokeho piesku... tadial ma problem prejst aj tank ci silne modifikovny offroad, a nakoniec ho odtial Karol tahal vyse dvoch hodin... Ten Tuareg bol ta najdrahsia verzia (v plnke a s karbonovym kufrom, atd.), gumy mal nove ale cestne/uplne hladke Pirelli F1, ale zjavne chcel vyskusat ako sa s tym da offroadit, porusil x zakazov a ignoroval x vystrah aj sedliacky rozum... To je akoby hluchonemy analfabet siel robit zber papiera na zavody IPSC... O hubaroch tiez skoda hovorit, aj keby zrovna nepoculi ziadne z upozorneni v radiu a mediach, a nevedeli si precitat vystrazne tabule ktore su vsade naokolo, tak hadam ked zacujem prvy vystrel tak sa pracem z vojenskeho lesa len take fukoty...Otik spiaci so sluchadlami na usiach na korbe vetriesky je proti niektorim individuam zjavne este intelektual...
Gunslinger
-
inspiring_meninsky
-
inspiring_meninsky
Nazdar šniperi a šniperky
výsledky som hodil na www.apss.sk
písal som to narýchlo tak prímam reklamácie . gratulujem gunsovi , ako to dal pekne za stresu so svojou predovkou .
tesim sa na taktiku , mal by uz fungovat konecne aj pojazd . tak dame bjehny !!!!
výsledky som hodil na www.apss.sk
písal som to narýchlo tak prímam reklamácie . gratulujem gunsovi , ako to dal pekne za stresu so svojou predovkou .
tesim sa na taktiku , mal by uz fungovat konecne aj pojazd . tak dame bjehny !!!!
- Gunslinger
- moderátor
- Registered for: 17 years 11 months
Hmmm, ak to naozaj bolo zle spocitane, tak by si Ales s Imrem mali vymenit pohare (a Pavel by sa posunul z 11ho na 8me miesto), ale zvysok je nezmeneny takze skor tipujem ze chyba bola niekde v prepisovani cisel.
AKI: Mhm, vyzera to tak

Inak, nie ze by som chcel rypat, ale jednu poznamku si este neodpustim - nevravel tu nedavno niekto nieco o zbytocnosti delenia na Magnum a Standard?
Ako tak pozeram, tak ked fuka krepy vietor tak by aj ta Alesova zazracna .223ka skoncila az na 7mom mieste daleko za magnumami...
A tiez ako tak pozeram, keby som furt nespekuloval s navazkami a nemusel na kazdej sutazi zistovat nove naklikania a picol aj tie prve tri gongy, mohol som to nielenze vyhrat ale spravit aj novy rekord... s 'musketou'...
Gunslinger
AKI: Mhm, vyzera to tak
Inak, nie ze by som chcel rypat, ale jednu poznamku si este neodpustim - nevravel tu nedavno niekto nieco o zbytocnosti delenia na Magnum a Standard?
Ako tak pozeram, tak ked fuka krepy vietor tak by aj ta Alesova zazracna .223ka skoncila az na 7mom mieste daleko za magnumami...
A tiez ako tak pozeram, keby som furt nespekuloval s navazkami a nemusel na kazdej sutazi zistovat nove naklikania a picol aj tie prve tri gongy, mohol som to nielenze vyhrat ale spravit aj novy rekord... s 'musketou'...
Gunslinger
-
inspiring_meninsky
pozrem to šniperi
nemal som to cas kontrolovat , preto som pisal ze primam reklamacie..
pozrem tu missing 9 , vidim ze 1 je zle spocitana , pozrem na papier .
kto ma este zle zratane vysledky ? je mozne ze som to zle prepisal .
myslim si ze by to bolo objektivne keby sa strielalo pomiesane .
predtym prvym rundam fukalo malo a magnum si to odniesol , teraz to bolo opacne , poslednej runde a na gongy vietor ustal .. si pozrite aj pocet trafenych gongov .. fakt sa strielalo dobre.
prva runda mala smolu pri bocnom narazovom vetre na terc T1 , tu 6.5 mi nikdy neodnieslo tak vela ...
predtym prvym rundam fukalo malo a magnum si to odniesol , teraz to bolo opacne , poslednej runde a na gongy vietor ustal .. si pozrite aj pocet trafenych gongov .. fakt sa strielalo dobre.
prva runda mala smolu pri bocnom narazovom vetre na terc T1 , tu 6.5 mi nikdy neodnieslo tak vela ...
Naposledy upravil/-a inspiring_meninsky v 07 Nov 2012, 09:04, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_meninsky
Alex to tam mal .. jeho vysledok je dobre . mam to aj nafotene . trafil terc . sice crepinami ale trafil . respektive jeho streli boli padnute na plocho .AKI napísal:Peknee ako som sa prepracoval do stredu pelotonu.![]()
Hroch ked to spravne pocitam tak predposledne miesto si poriesil Alex crepinovym ucinkom odrazenych striel? Alebo zle pocitam? Strielat dva metre pod terc a trafit takmer stred.....
Už jsem to tu psal, slučte obě kategorie dohromady ať nikdo nefrfňá a rozlosujte v excelu náhodně rundy.Hroch napísal:pozrem to šniperi