V Devínskej Novej Vsi sa strieľa - osem mŕtvych!
-
inspiring_babbage
dokedy budu kompetentný zatvárať oči? keď som reportáž o tejto "rodinke" videl minulý rok, tak ma šlo roztrhnúť, ale toto nové má už vytočilo do nepríčetnosti...´kto zažil tie zvieratá (nech si o mne myslí kto čo chce, za ľudí ich nepovažujem) na vlastnej koži dobre vie o čom to je...ja som ich zažil, im podobní boli našimi susedmi asi 19 rokov (v počte cca 300 až 400 kusov)...a nakoniec to mesto vyriešilo štýlom, že ich vysťahovali mimo mesta do nových bytoviek, bytovky dopadli podľa bežného scenára...
nasral som sa, že to až nie je zdravé...keď to všetko prelezie ľudom cez krk, som zvedavý čo budú robiť politici potom...a celá EÚ s ich ochranou a rasizmom nech páli čo najďalej...mimovládky, čo sa v osade ukážu raz za rok a myslia si akú robia osvetu, nech idú bývať k nim celý rok a potom uvidia...
v článku sa mi páčilo ako sa humorista D.L. ohlásil až keď mu povedal, že nevylučuje druhú Devínsku...
nasral som sa, že to až nie je zdravé...keď to všetko prelezie ľudom cez krk, som zvedavý čo budú robiť politici potom...a celá EÚ s ich ochranou a rasizmom nech páli čo najďalej...mimovládky, čo sa v osade ukážu raz za rok a myslia si akú robia osvetu, nech idú bývať k nim celý rok a potom uvidia...
v článku sa mi páčilo ako sa humorista D.L. ohlásil až keď mu povedal, že nevylučuje druhú Devínsku...
-
inspiring_elgamal
-
inspiring_kepler
choosenone napísal:http://zivot.lesk.cas.sk/clanok/9477/mi ... j-vsi.html
Diskusia bola vypnutá pre množstvo príspevkov porušujúcich Pravidlá.
A o tom to je. O Pravidlach! O ich Pravidlach.
- Igoca
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 17 years 11 months
- Kontaktovať používateľa:
..že sa čudujete.choosenone napísal:http://zivot.lesk.cas.sk/clanok/9477/mi ... j-vsi.html
Táto zberba je chránená zákonom. Ale slušní občania sú vydaní napospas prepytujem "úradníkom" a takejto spodine.
Rád by som spoznal "súdruha", ktorý vypol diskusiu v blogu.
Pravidlá ??? veď ich predsa porušuje tá horda z videa!
Kontrolní otázka soudruzi: Kde je právo na Slovensko? V prdeli

- TURBIAK
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 4 months
- Kontaktovať používateľa:
Diskusia bola vypnutá pre množstvo príspevkov porušujúcich Pravidlá... kurva zavidim tym ciganom ze nemaju ziadne pravidla, vysere sa kde chce, vysti sa kde chce, ukradne si co chce, napadne si koho chce , byva kde chce , zasulozi si s kym chce a kde chce, proste sloboda , cigani ziju skutocne slobodny zivot, to iba mi nomalny ludia sme otroci tejto doby 
Naposledy upravil/-a TURBIAK v 09 Jún 2011, 15:25, upravené celkom 2 krát.