Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)
-
inspiring_meninsky
Nazdar šniperi a šniperky
Ak by bol zaujem si strelit trening do 400m alebo urobit sutaz mozeme dat aj termin na Draplak pri Novom meste nad vahom. Len bude treba mat zavezne prihlasenych aspon 15 ludi aby sme zaplatili strelnicu . cena je tam tusim 240 E na pol dna . Da sa tam strelit pistol aj lubovolna dlha zbran . tak ak by bol zaujem ..
Ak by bol zaujem si strelit trening do 400m alebo urobit sutaz mozeme dat aj termin na Draplak pri Novom meste nad vahom. Len bude treba mat zavezne prihlasenych aspon 15 ludi aby sme zaplatili strelnicu . cena je tam tusim 240 E na pol dna . Da sa tam strelit pistol aj lubovolna dlha zbran . tak ak by bol zaujem ..
-
inspiring_meninsky
Samozrejme ze by som to chcel ked bude pekne , nechcem sa tam v snehu valat , asi aj pristup by bol problematicky , lebo cesta tam je dost zla aj cez leto .
ved pokecame na prvej dpske a nieco dohodneme aby sme mali zmenu, mozeme tam dat cez leto nieco ... ako trening pred MS .
ved pokecame na prvej dpske a nieco dohodneme aby sme mali zmenu, mozeme tam dat cez leto nieco ... ako trening pred MS .
-
inspiring_meninsky
Nazdar šniperi a šniperky
Propozicie kilaku a DPS najdete na www.apss.sk
Program na DPS sa bude mozno trochu menit , mozeme dat aj 700m gongy a ked bude fungovat pojazd tak to pomenime .
hodil som tam aj hlasovanie na valne zhromazdenie ...
Propozicie kilaku a DPS najdete na www.apss.sk
Program na DPS sa bude mozno trochu menit , mozeme dat aj 700m gongy a ked bude fungovat pojazd tak to pomenime .
hodil som tam aj hlasovanie na valne zhromazdenie ...
-
profilaktik
- občasný prispievateľ
- Registered for: 16 years 2 months
Tak mame prve, riadne premrznute kilo za sebou. Vdaka vsetkym zucastnenym, ze vydrzali ten "vetrik" a typicke jarne teploty.
Zlozitejsie poveternostne podmienky zrejme trosku (a znovu) potvrdili opodstatnenost rozdelenia kategorii. Moj vysledok je sice absolutne nereferencny, zial nepredpokladany tech. problem ma spolahlivo odsudil na chvost vysledkovej listiny (a to som sa este v piatok na treningu vyskieral po niekolkych krasnych studenych ranach - len namatkovo, prva studena rana zasah gong na kilo, prva studena rana zasah helma na 950....
). Ale aj tak si myslim, ze absolutne najvacsiu radost mal v sobotu buduci adept Michael, ktory s kverom kolegu onevana dal gong tusim na 700 (?). Automaticky rozhodnute, aky kaliber je naj a samozrejme je nevyhnutne ho okamzite objednat.
Tesim sa na buduce, snad teplejsie, menej veterne kolo a na vas vsetkych.
(P.S. - ak pridete nabuduce aj v piatok, doneste si pre istotu aj brom do kafe
)
Tesim sa na buduce, snad teplejsie, menej veterne kolo a na vas vsetkych.
(P.S. - ak pridete nabuduce aj v piatok, doneste si pre istotu aj brom do kafe
hehehe lovec. Bol to tazky boj o posledne miesta.
A to som bojoval necestne, tak ze som vrhal strely bokom aby sa zvacsila pravdepodobmost zasahu. Je to jednoduche staci sa ojebabrat o otacku na vyskovej korekcii a strielat par metrov pod.
Tento zavod bol ukazka ako vie vietor pozametat so strelcom.
Na buduce Kilo idem bez treningu, lebo som na sluzobke aspon usetrim strelivo. Lovec ja som bol na tom rovnako. Na treningu vsetky gongy 2x od hora dole po dve rany bez miss-u. Popisal som si korekcie a na sutazi vstky gongy od hora dole a ani jeden zasah.
A to som bojoval necestne, tak ze som vrhal strely bokom aby sa zvacsila pravdepodobmost zasahu. Je to jednoduche staci sa ojebabrat o otacku na vyskovej korekcii a strielat par metrov pod.
Tento zavod bol ukazka ako vie vietor pozametat so strelcom.
Na buduce Kilo idem bez treningu, lebo som na sluzobke aspon usetrim strelivo. Lovec ja som bol na tom rovnako. Na treningu vsetky gongy 2x od hora dole po dve rany bez miss-u. Popisal som si korekcie a na sutazi vstky gongy od hora dole a ani jeden zasah.