V Devínskej Novej Vsi sa strieľa - osem mŕtvych!
- TURBIAK
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 4 months
- Kontaktovať používateľa:
Staci uplne jednoduchy zakon o vyplacani socialnych davok , aby si to museli odpracovat, ale to nikto neschvali lebo by si nezobral na seba zodpovednost zato co by nasledovalo , tak si pokojne mozeme chovat hada na prsiach dalej
ludom co sa vozia na BMW 7 s ochrankou su cigani ukradnuty, vedia ze k nim sa nedostanu , tak to neriesia
Panzer : u teba som tiez troska na pochybach kedze sam vies ze nateba si cigani nic nedovolia..takze neviem ci to mozes objektivne posudit kedze sa do konfliktu z ciganmi nedostanes 
Naposledy upravil/-a TURBIAK v 10 Jún 2011, 15:38, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_newton
Turbi, práve naopak, u Panzera je to riziko, že jedného dňa si niektorý z jeho klientov, aj tých počerných, naňho alebo niekoho z jeho blízkych niekde počká, alebo mu spôsobí ujmu na majetku možno ešte vyššie ako u teba alebo u mňa... To len tak na okraj.
A Panzer, ja som tiež za, kludne maž, alebo zamkni tému. Je smutné, keď niekto nechápe, že je obrovský rozdiel, ak niekto o sebe vyhlasuje, že je zákonadbalým, čestným, slušným a poctivým občanom, ktorý si zaslúži právo držať a nosiť zbraň a pritom sa vyjadruje ako frustrovaný rasista... Neviem, či je také ťažké pochopiť, že nejde len o obsah, ale aj o adekvátnu formu a že nepřítel naslouchá a netreba mu vkladať do rúk argumenty.

A Panzer, ja som tiež za, kludne maž, alebo zamkni tému. Je smutné, keď niekto nechápe, že je obrovský rozdiel, ak niekto o sebe vyhlasuje, že je zákonadbalým, čestným, slušným a poctivým občanom, ktorý si zaslúži právo držať a nosiť zbraň a pritom sa vyjadruje ako frustrovaný rasista... Neviem, či je také ťažké pochopiť, že nejde len o obsah, ale aj o adekvátnu formu a že nepřítel naslouchá a netreba mu vkladať do rúk argumenty.
myslím si že neprispôsobivých by poriešilo zrovnoprávnenie a zrušenie pozitívnej diskriminácie, tiež basa by nemala byť dovolenkou ale miestom kde sa maká, kto nemaká nežere a do basy by sa nevracali radi. Na buzerplac doviezť ráno päť tatroviek nalámaného kameňa a do večera nech je z toho šuter pod dialnicu. Výsledne by získali pracovné návyky a nemali čas na zdokonalovanie sa v odrbávaní.
-
eager_gould
Ja som, pohoda trosku som oprasil azbuku
inak tiez si myslim, ze toto je lepsi model
http://www.ireporter.cz/2010/01/28/vezn ... oe-arpaia/
akurat neviem preco si stale z tej americkej demokracie vyberame len to co nam pasuje a co sa momentalne hodi aj ked ta ich demokracia ma tiez nejake tie muchy ale nic nie je dokonale ze
inak tiez si myslim, ze toto je lepsi model
http://www.ireporter.cz/2010/01/28/vezn ... oe-arpaia/
akurat neviem preco si stale z tej americkej demokracie vyberame len to co nam pasuje a co sa momentalne hodi aj ked ta ich demokracia ma tiez nejake tie muchy ale nic nie je dokonale ze
-
inspiring_boyd
Ja som napísal: Inak vie mi niekto vysvetlit, preco sa uz v dnesnej dobe vo väzniciach/vykon trestu odnatia slobody nepracuje tak ako kedysi ?
pretoze prebehla zmena v zakone a nas stat sa tvari "humanne a civilizovane" takze zo zakona vypliva ze odsudeny ktory "chce" pracovat tak pracuje a ten co nechce nepracuje ..... brigady pre ustav v trvani do 4h upratovanie priestorov ustavu neratam za pracu........
ale jednoducha odpoved na tvoju otazku je Humanizmus
ak veznica "uzavre pracovnu zmluv z nejakou firmou o pomocnych pracach tak mouzu pracovat aj v kamenolome .... ale najcastejsia praca vo vezeni je sitie obuvi firmi Rxxker ale vztahuje sa na to to co som uz pisal vyssie pracuju len ty co chcu lebo zakon je zakon .....Ja som napísal: myslim tym kamenolomy, drevarske prace alebo aspon lepenie sackov do vysavacov ??
-
inspiring_boyd