V Devínskej Novej Vsi sa strieľa - osem mŕtvych!

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Staci uplne jednoduchy zakon o vyplacani socialnych davok , aby si to museli odpracovat, ale to nikto neschvali lebo by si nezobral na seba zodpovednost zato co by nasledovalo , tak si pokojne mozeme chovat hada na prsiach dalej :) ludom co sa vozia na BMW 7 s ochrankou su cigani ukradnuty, vedia ze k nim sa nedostanu , tak to neriesia :lol: Panzer : u teba som tiez troska na pochybach kedze sam vies ze nateba si cigani nic nedovolia..takze neviem ci to mozes objektivne posudit kedze sa do konfliktu z ciganmi nedostanes :)
Naposledy upravil/-a TURBIAK v 10 Jún 2011, 15:38, upravené celkom 1 krát.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Panzer
nediskutuj a vymaz prispevok,dokedy budeme dospelych upozornovat na nevhodost ich vyrokov?

mazem bez upozornenia
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

TURBIAK napísal:Panzer : u teba som tiez troska na pochybach kedze sam vies ze nateba si cigani nic nedovolia..takze neviem ci to mozes objektivne posudit kedze sa do konfliktu z ciganmi nedostanes :)
Po ulici nechodím v talári a na tričku nemám napísané sudca. Takže som na tom rovnako, ako ostatní.
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Turbi, práve naopak, u Panzera je to riziko, že jedného dňa si niektorý z jeho klientov, aj tých počerných, naňho alebo niekoho z jeho blízkych niekde počká, alebo mu spôsobí ujmu na majetku možno ešte vyššie ako u teba alebo u mňa... To len tak na okraj.
:wink:
A Panzer, ja som tiež za, kludne maž, alebo zamkni tému. Je smutné, keď niekto nechápe, že je obrovský rozdiel, ak niekto o sebe vyhlasuje, že je zákonadbalým, čestným, slušným a poctivým občanom, ktorý si zaslúži právo držať a nosiť zbraň a pritom sa vyjadruje ako frustrovaný rasista... Neviem, či je také ťažké pochopiť, že nejde len o obsah, ale aj o adekvátnu formu a že nepřítel naslouchá a netreba mu vkladať do rúk argumenty.
:wink:
kamov
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 4 months

Príspevok od používateľa kamov »

Debata sa nam zvrtava, recami tu nic nevyriesime. Radsej sa bavme o pistolkach :D
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

myslím si že neprispôsobivých by poriešilo zrovnoprávnenie a zrušenie pozitívnej diskriminácie, tiež basa by nemala byť dovolenkou ale miestom kde sa maká, kto nemaká nežere a do basy by sa nevracali radi. Na buzerplac doviezť ráno päť tatroviek nalámaného kameňa a do večera nech je z toho šuter pod dialnicu. Výsledne by získali pracovné návyky a nemali čas na zdokonalovanie sa v odrbávaní.
eager_gould

Príspevok od používateľa eager_gould »

No na to by bolo treba poriešiť mimovládky. Niekto by ich mohol detailne prelustrovať po príjmovej stránke, možno by sme sa dozvedeli zaujímavé veci. :?
Akira
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 5 months

Príspevok od používateľa Akira »

Rotschildovci su hlava prisery :D
ale nie,kym by si sa dopracoval k tomu,kto ich skutocne financuje,zabralo by Ti to roky zivota.cez rozne fiktivne nadacie,fondy,nastrcene osoby
Ja som
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

rado74

V dobrom...

Obrázok
Obrázok
Obrázok

Inak vie mi niekto vysvetlit, preco sa uz v dnesnej dobe vo väzniciach/vykon trestu odnatia slobody nepracuje tak ako kedysi ? myslim tym kamenolomy, drevarske prace alebo aspon lepenie sackov do vysavacov ??
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

R
uz aj ty? asi ta necham bloknut :lol:
rado74
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa rado74 »

Ja som, pohoda trosku som oprasil azbuku :lol:
inak tiez si myslim, ze toto je lepsi model
http://www.ireporter.cz/2010/01/28/vezn ... oe-arpaia/
akurat neviem preco si stale z tej americkej demokracie vyberame len to co nam pasuje a co sa momentalne hodi aj ked ta ich demokracia ma tiez nejake tie muchy ale nic nie je dokonale ze
ricinr
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa ricinr »

inak je úplne jedno či niečo povieš tu, doma alebo pri pive. Nič s nezmení. A urobiť sa nesmie nič. Koniec koncov, čo by kto aj robil a na čo? Stále si myslím, že politici nás stoja niekoľkonásobne viac ako cigáni.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

Ja som napísal: Inak vie mi niekto vysvetlit, preco sa uz v dnesnej dobe vo väzniciach/vykon trestu odnatia slobody nepracuje tak ako kedysi ?

pretoze prebehla zmena v zakone a nas stat sa tvari "humanne a civilizovane" takze zo zakona vypliva ze odsudeny ktory "chce" pracovat tak pracuje a ten co nechce nepracuje ..... brigady pre ustav v trvani do 4h upratovanie priestorov ustavu neratam za pracu........

ale jednoducha odpoved na tvoju otazku je Humanizmus

Ja som napísal: myslim tym kamenolomy, drevarske prace alebo aspon lepenie sackov do vysavacov ??
ak veznica "uzavre pracovnu zmluv z nejakou firmou o pomocnych pracach tak mouzu pracovat aj v kamenolome .... ale najcastejsia praca vo vezeni je sitie obuvi firmi Rxxker ale vztahuje sa na to to co som uz pisal vyssie pracuju len ty co chcu lebo zakon je zakon .....
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Boli by ste možno prekvapení, koľko väzňov chce pracovať. Jednak si tí nemajetní prilepšia na nákupy v ústavnom bufete a jednak im omnoho skôr zbehne trest. Navyše ak robíš máš nárok na sprchu každý deň a podobné výhody. Žiaľ roboty je málo aj pre tých, čo sú vonku. Preto robí tak málo väzňov.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

by si sa cudoval ale co mam info stupa pocet co "nechcu "pracovat (dovod je jednoduchy z "vyplaty" im strhaju pohladavky -vyzivne,pravnik,sud,splatky veritelom ...atd takze niektorym vide mzda za mesiac "aj" 5€ )........

ale ano tie "vyhody" za pracu su ako pises
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"