Vyber vzduchovky

blissful_almeida

Príspevok od používateľa blissful_almeida »

pozrite bvs.cz tam je tiez dobra cena
inspiring_jemison

Príspevok od používateľa inspiring_jemison »

http://www.hubertshop.cz/vyber-zbozi-dl ... razni=true
pomylil som sa je to v CZ ale aj tak si myslim ze ta cena je :wink:
friendly_hellman

Príspevok od používateľa friendly_hellman »

friendly_hellman

A este jedna s vybornou cenou, len majitel este nema jasno, ako dostat tovar na Slovensko :(
http://www.zbrane-prasek.cz/fotoalbum/- ... chovky/264 :shock:
inspiring_jemison

najlepsie by bolo dobierkou aj preneho aj pre teba najednoduchsi a najpouzivanejsi sposob
friendly_hellman

Ano, mas pravdu. Niekde je dobra cena a nevyhodne postovne, inde naopak. Nie je jednoduche najst oboje idealne. Kazdopadne mozes usetrit 20-30 euro nakupom z cz, alebo pl.
friendly_hellman

Tak ju mam uz tyzden doma. Dosla, je v poriadku, som spokojny. Prve testy O.K. www.colosus.cz mozem doporucit. Su spolahlivi, aj s postovnym na dobierku to bolo o dost lacnejsie ako najlacnejsia kupa na Slovensku.
inspiring_jemison

tak nech ti sluzi
eager_mayer

Príspevok od používateľa eager_mayer »

zdravim chlapci. v najblizsej dobe by som si chcel zadovazit nejaku tu vzduchovku. chodil som po roznych strankach a padli mi do oka Beretta 92 FS PPC a 850 AIRMAGNUM XT, obe od UMAREX. zo zaciatku som sa priklanal k berette, ale teraz silno rozmyslam aj nad tou 850-tkou. preto by som chcel vediet vas nazor, co by ste mi odporucili. chcel by som to na taku rekreacnu strelbu, ale bol by som rad, ak by tomu nerobili problemy terce aj na taku vasciu vzdialenost.
inspiring_jemison

urcite by som zobral tu 850 ale robi sa aj verzia classic s drevenou pazbou a ta je podla mna lepsie ja nejak neverim tej rozoberatelnej pazbe je aj verzia hunter ale ta je na 88 g bombicky a to nemozes prerobit na hasicak a este su aj drahsie inak nad tou 850 classic uvazujem aj ja :)
eager_mayer

ale ved mne sa zda, ze aj xt je na 88 g bombicky... preco neveris rozoberatelnej pazbe, kazia sa nejak tie pusky??? a ako to myslis prerobit na hasicak??? som este len zaciatocnik :oops:
inspiring_jemison

su 2 sposobi plnenia bud 2x 12 g bombicky alebo 1x 88g bombicky a prerobit sa to da na hasicak tak ze si kupis CO2 hasiaci pristroj a moze byt aj prazdny u hasicov ti ho naplnia za 3€ a dalej potrebujes perpustaci ventil ten bol myslim z drulova a posledne co potrebujes je kyveta co je vlastne velka bombicka. preto nie 88 g bombicky lebo tu kyvetu do toho puzdra na ne nevlozis.S tym hasicak je to lepsie lebo dlhsie to vydrzi strielat. tej pazbe neverim preto lebo sa moze stat ze kod to budes castejsie plnit tak sa ti to vybeha a bude ti to vypadavat .
tu je verzia classic http://www.colosus.cz/zbrane/vzduchova- ... m-classic/
eager_mayer

pochodil som este paru for a uz tomu chapem... ale mam este jednu otazku... viem ze sa robia 2 verzie, jedna silnejsia a jedna slabsia. ta silnejsia ma mat vraj silu 16J, ale na slovenksu sa daju kupit vzduchovky bez ZP iba do 15J, tak ako to vlastne je? potrebujem na nu uz ZP ak si ju chcem kupit???
inspiring_jemison

:D Ani jedna nema 15 J :) mozno tych 13,14 to je obchodnicky trik vzdy nieco prihodit pokial chces umarexa a na plnenie z hasicaku tak iba verzia Classic a ta s plastovou pazbou
Celkom dobre je to vysvetlene na fore horar.sk ale neviem ci momentalne bezi lebo mi ju nechce zobrazit :(
eager_mayer

no ved to :D ja som nasiel pekne riesenie na ceskom gunshope. mam aj obrazky ako to prerobit na trosku vacsi objem co2 a aby sa to dalo aj zatvarat. a ten horar mi tiez nejako blbne, takze asi tam maju nejaku udrzbu. a drevo ma nejako neberie :D takze skusim tu plastovu pazbu. pytal som sa ludi a vraj to je v pohode, nemaju s tym ziadny problem.
Napísať odpoveď

Návrat na "Vzduchovky"