Padlo zde několik slov ke kterým se cítím potřebu vyjádřit :
Nikdo zde netvrdí že takové cvičení budete schopni střílet hned, musíte do něho dorůst..
pokud se vám zdá, že míření nabitou zbraní na člověka není košer ( ikdyž máte prst mimo spoušt) tak to nedělejte a netrénujte to, v reálu budete mít takovej blok ( je to prokázané ) že nebude schopni vystřelit včas a přesně..
nežijete někde na poušti kde nikdo není, střet bude s největší pravděpodností probíhat tam, kde budou i ostatní lidé, jak to chcete natrénovat ? figurýny, papírové terče ? a co když střelíte papírovej neterč ? Tak se nic neděje, je to jen papír, prostě lidský faktor žádný papír nenahradí ani figurína.. tak to je..
Ohledně Ega, no je mi to jedno co si o tom myslíte, nemá to žádný vliv..
Chcete tvrdit, že je to hrozně riskantní a rizikové, stačí aby na mokré trávě podklouzla noha atd. Máte pravdu v tom, že netrénovanému střelci se to stane.. u člověka s ICS výcvikem se to stát nesmí je to stejné jako by jste jeli autem a spletli si brzdu s plynem.. může se to stát ale nesmí..
Kdo dostal někdy odraženou střelou, s ním se můžu bavit o úhlu kovových poprů..kdo nikdy nedostal, tak at raději mlčí a střílí si do papíru..
Samozřejmě že při dalším tréningu se používají simunition munice, různé systémy pro tréning, to je jasné.. známe, umíme, využíváme,
Ten kdo trvdí že je to otázka času, kdy se něco stane, já odpovídám : Kdo se má utopit, toho nezastřelí.. asi takto..
Chtěl bych Vás, vy kdo kritizujete vidět v reálnem střetu jak dodržujete všechny pro Vás bezpečnostní zásady.. ani by ste nevystřelili, protože na člověka se přece nemíří..ty kokkos, silná káva i pro mně..