zmiesaj si lanolin s 99% alkoholoom (91% najmenej) supni so to cele do rucneho rozprasovaca a nastriekaj par krat do sacku hod tam nabojnice a pomiesaj, chvilku pockaj nez sa alkohol odpari a valis
Chcem začať prebíjať...ako na to?
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
Chalani mate nejaky grif nato aby roztahovacia matrica vyliezala z nabojnice hladsie ? Kedze nabojnice su namazane maximalne z vonkajsej strany predpokladam ze toto nepomoze. Ostatne matrice mi chodia zhladka aj bez toho aby som ich mazal problem mam len z roztahovackou (niekedy musim na paku celkom pekne zatlacit aby to vyskocilo.).
- TURBIAK
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 4 months
Pouzivaj toto : http://www.shooting-supplies.eu/fr/prod ... media.html
alebo Grafitovy prasok od Forstera, ono mal si si kupit poriadne matrice , to vies lacne je vzdy na ...
alebo Grafitovy prasok od Forstera, ono mal si si kupit poriadne matrice , to vies lacne je vzdy na ...
-
inspiring_ganguly
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 1 month
- TURBIAK
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 4 months
Jean: Mal by ti to ukazat a nastavit clovek ktory sa vyzna , lebo v lepsom pripade iba znicis nabojnice a pri horsom ublizis sebe
vobec nezalezi natom ci je nabojnica nova alebo 5x strelena , z Lee Deluxe prebijam 357 Mag. a ziadny problem, vsetko slape ako ma , az prekvapujuco na cenu tych matric
bum : uplny suhlas
bum : uplny suhlas