Prezbrojenie policie

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

Lord_Summoner_sk napísal:policajne odbory robia co? ....
ak si spominam, tak naposledy zorganizovali transparent s napisom "Zaplati nas mafia" :) odvtedy som o nic nepocul :)
Používateľov profilový obrázok
telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa telra »

Tak to by som (ne)chcel pocut Dankove odovodnenie.
Nechcel, lebo by som asi vyvratil veceru.....
inspiring_buck

Príspevok od používateľa inspiring_buck »

Pred nedávnom som na tomto fóre uviedol, že sa v službe nebudú nosiť nafasované Sa 58V . Zasa zmena pokynu Sa 58V v službe !
Vyzeráme ako v Iráku.
miro1
prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years 2 months

Príspevok od používateľa miro1 »

Rozumiem tomu spravne? tí ktori mali teraz škorpion, budu mat cez plece prehodenu 58? Alebo škorpiony ostavaju + ako bonus vz 58? :lol:
tycho28
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa tycho28 »

..
Naposledy upravil/-a tycho28 v 24 Nov 2013, 22:14, upravené celkom 1 krát.
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

škorpiony sa budu stahovat späť do skladov a kazdá motohliadka bude mat jednu 58ku.

Prebiehajú školiace strelby-každý policajt 20rán...

Aj samotní inštruktori PPU hovoria, že pustiť 58ku do ulíc je koledovanie si o pekný prúser.

Ja osobne používanie 58čiek vidím do prvého použitia v sl.zákroku. Ak bude spôsobená škoda nezainteresovaným, či dokonca niaka ujma na živote alebo zdraví- potom niekto zistí "rozumnosť" toho rozhodnutia
telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa telra »

vazne, uz len vyrezat stresne okno na policajnych autach, namontovat tam nejake PKM a je to....
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

peterson: a to keby sme sa este dozvedeli pravdu o Devinskej...kolko z tych zvedavcov na balkonoch nedostalo vcelku vz43 od harmana ale vz82 od zasahujucich policajtov... tak im vezmu aj to co maju dnes a dostanu bambusove palice
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Veru 58 v rukach niekrorych amaterov od policie-niektorych neberte ma za slovo,mozu nastat vačšie masakre ako DnV.
peterson
expert

Príspevok od používateľa peterson »

už to myslím ani nemá zmysel rozoberať, aké gule kde lietali. Čo viem z prvej ruky, tak prvé policajné výstrely dal chalan z OO PZ DNV(cz.82) a dvaja PMJ(cz.75-luger). Ostatní policajti, čo sa tam dostali k strelbe už tuším boli len PMJ a zásahovky(teda strelivo Luger a vz.58 )

--------------------------------

zamlčiava sa- akými strelami sa vraždilo v byte tych asocialov. Takže je uplne zbytočne tu polemizovat o niečom- ked len hádame.
miro285
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa miro285 »

kua, to aby sa človek bál chodiť už vôbec vonku, pri tých našich "profesionáloch" :roll:
inspiring_shamir

Príspevok od používateľa inspiring_shamir »

peterson napísal:škorpiony sa budu stahovat späť do skladov a kazdá motohliadka bude mat jednu 58ku.

Aj samotní inštruktori PPU hovoria, že pustiť 58ku do ulíc je koledovanie si o pekný prúser.

Ja osobne používanie 58čiek vidím do prvého použitia v sl.zákroku. Ak bude spôsobená škoda nezainteresovaným, či dokonca niaka ujma na živote alebo zdraví- potom niekto zistí "rozumnosť" toho rozhodnutia
to je ako za vojny...pilotov kamikadze pristavat uz neucili....bolo zbytocne.

A ked na nejaky pruser pride tak uz vidim Danka ako kvaka "ako moze sportovec mat taku zbran, ktoru nezvlada ani profesionalny policajt"
rado74
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa rado74 »

pri skoliacich 20 tich nabojoch sa mozeme asi tesit na podobne akcie

http://www.youtube.com/watch?v=0f9p-zqrxRE

bude sranda :D
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

peterson napísal:škorpiony sa budu stahovat späť do skladov a kazdá motohliadka bude mat jednu 58ku.

Po tych Skorpionoch uz to ani nieje vtipne, skor na "plac".
agger
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

Tony_Vicks napísal:A ked na nejaky pruser pride tak uz vidim Danka ako kvaka "ako moze sportovec mat taku zbran, ktoru nezvlada ani profesionalny policajt"
Myslim ze presne pre toto ju DL zavadza. Pruser samotny bude zahladzat tym ze "ved nic ine ucinnejsie/presnejsie/(vloz akukolvek debilinu co by DL pouzil co ta napadne) radovym policajtom dat nemozeme"...
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"