Čo na oči?
-
inspiring_panini
- petermac24
- občasný prispievateľ
- Registered for: 14 years 3 months
-
inspiring_panini
Vova, tu: http://www.zbraneastrelivo.sk/ram-pre-i ... nt-cierny/ (akurát ja som kupoval NARO) ale ako písal DSN, tak ich nemajú skladom. Na tvojom mieste by som zavolal do BWarmsu a spýtal sa ich. Musím povedať, že veľmi dobrý prístup z ich strany, nejaká blbosť nebola v balení (tuším nosník) a poslali mi celé nové balenie.
- petermac24
- občasný prispievateľ
-
inspiring_panini
Vova: tak to neviem kto ti povedal, ale ľudia chcú tie veľké, pretože väčšinou ani nevedia, že verzia NARO existuje, už mi dvaja majitelia veľkých povedali po vyskúšaní mojich, že keby vedeli, tak si tiež kúpia radšej tie menšie/NARO. Ak máš užšiu tvár, určite ber NARO, ani tie nie sú nejako super úzke, skôr by som povedal, že NARO sú tie bežné a tie PFka sú BIG. 
- petermac24
- občasný prispievateľ
- petermac24
- občasný prispievateľ
-
inspiring_panini
-
inspiring_solomon
- petermac24
- občasný prispievateľ
Konecne dnes som mal moznost vyskusat a porovnat ESS ICE 2.4 PF verziu a NARO verziu. Ano, verzia NARO je uzssia, totiz ram okuliarov a celkove uchytenie na plastovych sklach je posunute viac do stredu skiel. Rozdiel je aj v tvare plastovych skiel. Verzia NARO ma skla na krajoch skosene, verzia PF ich ma predlzene viac kolo tvare a tym podla mojho nazoru je zabezpecena lepsie ochrana pred pripadnymi odletujucim ciastockam po stranach strelca. Samozrejme je to vec nazoru a pohodlia uzivatela. Dalsi rozdiel je aj v sirke nosnika na nos. Verzia NARO ma nosnik uzssi a na moj nos mi jednoducho nesadla az tak pohodlne. Zase je to individualne podla technickych proporcii a komfortu kazdeho uzivatela.