Čo na oči?

Použiívate ochranné strelecké okuliare?

Ano vždy.
146
65%
Len pri kovovych ter?och.
22
10%
Len na krytych strelniciach.
3
1%
Nie, nikdy.
29
13%
Zaleži od nálady.
25
11%

Celkom hlasov: 225

inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Vova: nožičky, nosník a gumička v sete stoja asi 13 eur, keď ich nebudeš furt meniť sklá za sklá, tak ti vydržia dosť dlho.
Používateľov profilový obrázok
petermac24
občasný prispievateľ
Registered for: 14 years 3 months

Príspevok od používateľa petermac24 »

Vcera som si kupil ESS ICE 2.4 PF a som velmi spokojny.
Vova
prispievateľ

Príspevok od používateľa Vova »

Ďakujem vám za odpovede! V piatok si teda idem po ne. :D
Zoidberg37: a kde si videl ten náhradný set? Niekde v kamennom obchode alebo na nete?
inspiring_panini

Vova, tu: http://www.zbraneastrelivo.sk/ram-pre-i ... nt-cierny/ (akurát ja som kupoval NARO) ale ako písal DSN, tak ich nemajú skladom. Na tvojom mieste by som zavolal do BWarmsu a spýtal sa ich. Musím povedať, že veľmi dobrý prístup z ich strany, nejaká blbosť nebola v balení (tuším nosník) a poslali mi celé nové balenie.
Vova
prispievateľ

Aj ja som rozmýšľal nad NARO verziou, ale bolo mi povedané (nie v BWArms), že to nikto nechcel, lebo nikomu nesedeli a každý berie len obyčajné. A aj ja, aj keď mám ploskú šišku, ich vraj určite zoberiem... No nič, v piatok si ich vyskúšam. Len škoda, že iba obyčajné...
petermac24
občasný prispievateľ

Ver mi, ze budes spokojny aj s PF verziou. Dalsou ich vyhodou je, ze dlzka ramu sa da nastavit a usnice sa este aj daju formovat podla tvaru sisky :D Celkovy pocit z nosenia je velmi prijemny. Kedze bezne nosim dioptricke okuliare, budem ich pouzivat zo sosovkami, bez dioptrickych skiel.
Vova
prispievateľ

Veľmi pekne vám ďakujem za príspevky a za vaše rady! :wink:
inspiring_panini

Vova: tak to neviem kto ti povedal, ale ľudia chcú tie veľké, pretože väčšinou ani nevedia, že verzia NARO existuje, už mi dvaja majitelia veľkých povedali po vyskúšaní mojich, že keby vedeli, tak si tiež kúpia radšej tie menšie/NARO. Ak máš užšiu tvár, určite ber NARO, ani tie nie sú nejako super úzke, skôr by som povedal, že NARO sú tie bežné a tie PFka sú BIG. :)
petermac24
občasný prispievateľ

Ma este niekto nejaku skusenost s BIG BIG-one a NARROW-one? :D
petermac24
občasný prispievateľ

Dnes som si objednal uzsiu verziu NARO, len na porovnanie. Zasielka by mala prist buduci piatok do KE. Som sam zvedavy, aky bude rozdiel medzi oboma modelmi.
Vova
prispievateľ

No, v piatok som vyskúšal PF a veruže mi nožičky dosť odstávali od spánkov, tak som si objednal NPF. Prídu v stredu, ale kedy pôjdem najbližšie do predajne, nevedno...
inspiring_panini

U Milatu v Novom meste nad Váhom som videl náhradný rám pre ESS, cenu som si nevšimol, ale tipujem, že nejaké veľmi predražené to nebude.
Mike75
prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa Mike75 »

Ak niekomu nesadnu ICE, ESS ma aj novsi typ Crossbow. Maju trocha inu fyziognomiu, na niektore typy lebeni lepsie sedia.
inspiring_solomon

Príspevok od používateľa inspiring_solomon »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_solomon v 12 Mar 2013, 18:20, upravené celkom 1 krát.
petermac24
občasný prispievateľ

Konecne dnes som mal moznost vyskusat a porovnat ESS ICE 2.4 PF verziu a NARO verziu. Ano, verzia NARO je uzssia, totiz ram okuliarov a celkove uchytenie na plastovych sklach je posunute viac do stredu skiel. Rozdiel je aj v tvare plastovych skiel. Verzia NARO ma skla na krajoch skosene, verzia PF ich ma predlzene viac kolo tvare a tym podla mojho nazoru je zabezpecena lepsie ochrana pred pripadnymi odletujucim ciastockam po stranach strelca. Samozrejme je to vec nazoru a pohodlia uzivatela. Dalsi rozdiel je aj v sirke nosnika na nos. Verzia NARO ma nosnik uzssi a na moj nos mi jednoducho nesadla az tak pohodlne. Zase je to individualne podla technickych proporcii a komfortu kazdeho uzivatela. 8) :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Puzdrá na zbrane, príslušenstvo a iné..."