K22
- wizzard160
- prispievateľ
- Registered for: 15 years 11 months
Tak, bol som na strelnici, v Smarte v KE, kacica sla paradne akurat mi obcas nepodalo posledny naboj zo zasobnika, a asi 3x mi zaver ostal pocas strelby vzadu ale po jemnom postrceni rukou sa podal naboj normalne (pripisujem to slabsej pruzine, ktoru som mal), jedine co treba doladit som ja
kdeze vsetko mi tahalo vlavo hore no a kedze som mal LT terc a skusal som to mierit stale na ine miesto tak to vyzeralo ze nvm vobec nic trafit lebo dzury boli po celom papieri
ale tak strielal som pre radost nie pre nejaky super vysledok. Celkovo som zatial (190 nabojov) s kverom nadmieru spokojny a dufam ze to tak ostane co najdlhsie, a hlavne som rad ze mam konecne aj ja doma nejakeho toho plastaka
. A musim povedat ze som sa trosku bal Mk. 6 ramu (v ruke som mal len Mk.7 cku) ale do ruky mi sadla perfektne a prave vdaka nej ak budem kupovat plast v 9 lugry jednoznacne idem do K100ky 
- wizzard160
- prispievateľ
Prehodit sa to dá určite. Ako to bude s číslom neviem ale možno ti dajú take iste a nebudeš musieť ani ísť na políciu.
Ps: skús pred streľbou jemne naolejovat strely mne to odstránili skoro 100% zadrziek.
A keď si to už budeš dávať prevádzkovať tak sa spytaj pánov v gp kedy konečne budú nove zasobniky.
Ps: skús pred streľbou jemne naolejovat strely mne to odstránili skoro 100% zadrziek.
A keď si to už budeš dávať prevádzkovať tak sa spytaj pánov v gp kedy konečne budú nove zasobniky.
-
inspiring_montalcini
O evidovani ramov a nazvoslovi je vhodne volat do GP a uistit sa bo ja som si samotny plast MK7 kupoval a nemal ziadne cislo nakolko sa podla mojho subjektivneho nazoru nejedna o klasikcy ram ako je to napriklad u glocka, pretoze vedenie zaveru a ram v ktorom je spustovy mechanizmus je je zase zvlast vec, takze je to taky mackopes, ano aj GP robi niektore ramy s cislom. Moj osobny nazor je ze ten plast len plast nepodlieha evidencii.
- wizzard160
- prispievateľ
Rám nie je hlavnou časťou zbrane.
§ 2 Vymedzenie niektorých pojmov
(1) Na účely tohto zákona sa rozumie
b) hlavnou časťou zbrane hlaveň, nábojová komora, vložná hlaveň, valec revolvera, záver, ktoré sú ako oddelené predmety zahrnuté do kategórie zbraní, na ktoré sú alebo majú byť namontované,
Príloha č. 6 k zákonu č. 190/2003 Z. z.
B. Hlavné časti zbrane
a) hlaveň je časť zbrane, v ktorej sa energia premieňa na pohybovú energiu strely a ktorej súčasťou je nábojová komora; vodiaca časť vývrtu hlavne vedie strelu požadovaným smerom a spôsobom,
b) nábojová komora je priestor v zadnej časti hlavne tvarovo zodpovedajúci danému náboju; pri revolveroch je nábojovou komorou každý otvor valca,
c) vložná hlaveň je hlaveň menšieho kalibru vkladaná do hlavne väčšieho kalibru,
d) valec revolvera je otočná časť revolveru, v ktorej sú uložené náboje v nábojových komorách,
e) záver je zariadenie uzavierajúce alebo uzamykajúce nábojovú komoru.
§ 2 Vymedzenie niektorých pojmov
(1) Na účely tohto zákona sa rozumie
b) hlavnou časťou zbrane hlaveň, nábojová komora, vložná hlaveň, valec revolvera, záver, ktoré sú ako oddelené predmety zahrnuté do kategórie zbraní, na ktoré sú alebo majú byť namontované,
Príloha č. 6 k zákonu č. 190/2003 Z. z.
B. Hlavné časti zbrane
a) hlaveň je časť zbrane, v ktorej sa energia premieňa na pohybovú energiu strely a ktorej súčasťou je nábojová komora; vodiaca časť vývrtu hlavne vedie strelu požadovaným smerom a spôsobom,
b) nábojová komora je priestor v zadnej časti hlavne tvarovo zodpovedajúci danému náboju; pri revolveroch je nábojovou komorou každý otvor valca,
c) vložná hlaveň je hlaveň menšieho kalibru vkladaná do hlavne väčšieho kalibru,
d) valec revolvera je otočná časť revolveru, v ktorej sú uložené náboje v nábojových komorách,
e) záver je zariadenie uzavierajúce alebo uzamykajúce nábojovú komoru.
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months
-
inspiring_montalcini
Policajtom daj precitat zakon (yarco ho uz postol).
Navyse, ramom zbrane by sa dal rozumiet ocelovy kontajner, v ktorom je spustove ustrojenstvo a kladivo. Plastova rucka nieje nevyhnuta na funkciu zbrane, cize IMHO nespada pod evidenciu.
Navyse, rucku ti vpohode Kuracina posle postou a kazdy puskar ti to za par drobnych prehodi. No.Fucking.Deal. Tak naco do toho tahat este policajtov ?
Navyse, ramom zbrane by sa dal rozumiet ocelovy kontajner, v ktorom je spustove ustrojenstvo a kladivo. Plastova rucka nieje nevyhnuta na funkciu zbrane, cize IMHO nespada pod evidenciu.
Navyse, rucku ti vpohode Kuracina posle postou a kazdy puskar ti to za par drobnych prehodi. No.Fucking.Deal. Tak naco do toho tahat este policajtov ?
§2
(1)
a)... za zbraň sa považuje aj jej hlavná časť, súčasť zbrane, replika zbrane
a napodobenina zbrane.
c) c) súčasťou zbrane prvok alebo náhradný diel osobitne skonštruovaný pre zbraň a
podstatný pre jej funkciu vrátane hlavne, rámu, tela, záveru, puzdra záveru alebo valca
revolvera, závorníka a akéhokoľvek zariadenia určeného alebo upraveného na tlmenie
zvuku vyvolaného výstrelom zo zbrane
Na preukaze zbrane sa uz uvadzaju cisla vsetkych casti zbrane (ramu, hlavne, zaveru,...)
(1)
a)... za zbraň sa považuje aj jej hlavná časť, súčasť zbrane, replika zbrane
a napodobenina zbrane.
c) c) súčasťou zbrane prvok alebo náhradný diel osobitne skonštruovaný pre zbraň a
podstatný pre jej funkciu vrátane hlavne, rámu, tela, záveru, puzdra záveru alebo valca
revolvera, závorníka a akéhokoľvek zariadenia určeného alebo upraveného na tlmenie
zvuku vyvolaného výstrelom zo zbrane
Na preukaze zbrane sa uz uvadzaju cisla vsetkych casti zbrane (ramu, hlavne, zaveru,...)
Naposledy upravil/-a satu v 27 Mar 2012, 15:11, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_montalcini