V Devínskej Novej Vsi sa strieľa - osem mŕtvych!
Ďalší novinársky zvratok na tému DNV:
Rok po Devínskom masakri: Hrdinu povýšili, polícia má problémy
Rok po Devínskom masakri: Hrdinu povýšili, polícia má problémy
dnes som pocul Grendela. Opat nieco blabolil o sialenom strelcovi. Uplne odignoroval FAKT, ze svoje obete si Harman vybral.
Dalej, ze opatrenia: zmena zakona o zbraniach, sa58 pre policiu a o 4 policajtov v DNV viac.
A to je vsetko? Ved to akoby som pred padnuty most dal dalsiu znacku znizujucu rychlost zo 70 na 50, policajtom by som dal zachranne vesty a k brehu priviazal cln. A cakal, ze sa dalsie auto do rieky nezruti.
Uplne diletantske riesenia. Clovek by cakal, ze sa zmenia pravidla pre obecnu spravu, pre prisl. odbory statnej spravy a PZ SR atd. Aby sa daleko rychlejsie a aby sa vobec riesili problemy s obcianskym spolunazivanim. Ako sa to deje vidno na prikl. Malaciek.
Dalej, ze opatrenia: zmena zakona o zbraniach, sa58 pre policiu a o 4 policajtov v DNV viac.
A to je vsetko? Ved to akoby som pred padnuty most dal dalsiu znacku znizujucu rychlost zo 70 na 50, policajtom by som dal zachranne vesty a k brehu priviazal cln. A cakal, ze sa dalsie auto do rieky nezruti.
Uplne diletantske riesenia. Clovek by cakal, ze sa zmenia pravidla pre obecnu spravu, pre prisl. odbory statnej spravy a PZ SR atd. Aby sa daleko rychlejsie a aby sa vobec riesili problemy s obcianskym spolunazivanim. Ako sa to deje vidno na prikl. Malaciek.
Mne to pripadá že niekto stratil absolútne súdnosť.
Lipšic porovnával: Zásahy v Devínskej N. Vsi a Utöyi!
Lipšic porovnával: Zásahy v Devínskej N. Vsi a Utöyi!
"Keď porovnáme situáciu na Slovensku a v Nórsku, tak napriek tomu, že na Slovensku bola možno väčšia kritika, ten zásah bol profesionálnejší, bol lepší a rýchlejší," vyhlásil Lipšic.

-
mototechna
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 15 years 8 months
- Kontaktovať používateľa:
Taak a videl som konecne ten slavny Devinsky masaker. V podstate sa mi ten film celkom pacil. Pani Marta bola hviezda mojho vcerajsieho televizneho vecera.
Podla nej boli vlastne asi vsetci dobri. Aj rodina, aj Harman (aj ked ten sa jej nezdravil) aj policia. Jedna velka idylka to tam bola
Inak ta scena s plysakmi prebrata do pismena z filmu Kajinek bola fakt originalna. Alebo ta s tym policajnym odstrelovacom.
Cize ako storry ok, ako dokument slabe, aj ked s dobrym PR.
Inak ta scena s plysakmi prebrata do pismena z filmu Kajinek bola fakt originalna. Alebo ta s tym policajnym odstrelovacom.