Custom kozene puzdro na pistol

vigorous_mendeleev

Custom kozene puzdro na pistol

Príspevok od používateľa vigorous_mendeleev »

Zdravim nenasiel som linku s temou, ak je tak to poprosim presunut .

Hladam dielnu/malu vyrobu v SR/CR (idealne okolo BA ) ktora sa venuje praci s kozou a vedeli by spravit kvalitne "custom" puzdro na zbran.
Daval som si robit puzdra vo Falcu ale s ich kvalitou/pristupom som nebol moc spokojny... skusal som ceske KM saddlery ale ty su pred vianocami vytazeny... najprv ma uplne zrusili ,potom som dostal prislub nech sa medzi sviatkami ozvem .
Pripadne odkaz v zahranici co su ochotny poslat do SR , ja to potrebujem na p210 ale v 6" co som na vacsine zahranicnych for nasiel odporucanie ze si treba nechat vyrobit...
http://waffenamt.it/wa/shop?l=Item%5B11 ... tock&lc=ro&
Nechystam sa p210 nosit , skorej ide o ochranu pri prenose , ale zas chcel som ho mat stylove :)
lz
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa lz »

skús možno osloviť sedlárov, ktorí robia nielen pre zbrane, ale napríklad aj postroje pre jazdcov. počas leta býva vždy zopár stánkov s koženými výrobkami na akciách ako deň otvorených dverí v štátnom žrebčíne, na akciách historického šermu a remeslníckych dňoch; ale nemám ani jednu vizitku, lebo ich vždy dakde založím... inak, podobnú otázku potrebujem riešiť aj ja - hľadám opaskový futrál (kožené puzdro s chlopňou na FEG/HP na strelnicu, lebo sa mi to nebude chcieť vláčiť v ruksaku. neviem či by mi pasovalo puzdro na Pi vz52 - predpokladám že kapsa na zásobník určite nebude). preto sa začínam pohrávať s myšlienkou zaviesť si zábavku na zimné večery: prikladám ti link ako inšpiráciu, ak by si náhodou mal podobné nutkanie

http://www.ar15.com/forums/t_5_23/13516 ... oy___.html

Momentálne som ozaj v štádiu "pohrávania sa s touto myšlienkou" , ale keď sa pozriem na "slim Jim" čo som si spichol na kolene pred desiatimi rokmi pre 7,5 palcový remington 1875 (síce funkčný, ale sedlár-remeselník by asi zaplakal... :oops: ), tak neviem, neviem....

dopĺňam: koncom 90-tych rokov nosila železničná polícia (aspoň v BA na Hl.st.) ČZ 75-ky v opaskových puzdrach s chlopňou, ale neviem kto im ich dodával. ak by si mal možnosť zistiť od koho to bolo, mohol by to byť jeden možný zdroj pre teba... (a možno aj pre mňa :D )
vigorous_mendeleev

Príspevok od používateľa vigorous_mendeleev »

Link na vyrobu je vyborny , len by sme skoncili na detaile ze nam nema kto predat jednotlive suciastky/nastroje... , ja som sa pohraval s podobnou myslienkov na Kydexove puzdra, len na Slovensku je zasadny problem ze strelecka komunita je mala a takato vyroba vzasade nerentabilna ... ked by som to bral len pre osobnu potrebu tak pri kupe celeho prislusenstva na vyrobu 2-3 puzdier + pokus/omyl bude to celkom draha sranda :)

Ja som dostal na TaT strelnici typ ze by mal byt sedlar pri Baumaxe smerom na Rovinku ale nemali nanho tel.c. skusim ist nablind ...

a nasiel som http://www.cihelka.com/cs/Uvod.asp robi pekne westernove puzdra ale zatial bez odpovede ...
Používateľov profilový obrázok
satu
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa satu »

Kozene puzdra robia aj tu http://www.river.sk
Najradsej na bezne a najrozsirenejsie typy a vzory pistoli, na ktore maju mustru na vyrezanie. Ale daju na nahovorit aj na ine veci, najma ak ide o pekny revolver.
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Kresus napísal:Ja som dostal na TaT strelnici typ ze by mal byt sedlar pri Baumaxe smerom na Rovinku ale nemali nanho tel.c. skusim ist nablind ...
Pán Harenčák sa volá.
Ak sa tuto dobre e-rozhliadneš, telefónny kontakt nájdeš na ceduli na stĺpe el. vedenia hneď vedľa modrej brány :) Kožiar býva za tou čiernou železnou bránou.
Neuveriteľný nástroj, tie Google Maps :wink:

Btw. a ten Baumax tam už tuším zrušili.
canis lupus
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 1 month

Príspevok od používateľa canis lupus »

Jo, baumax je tam už zrušený. Tento pán koziar,je veľmi ústretový. A má aj super ceny.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Len jedna všeobecná rada, daj si pozor, môžeš nájsť výborného kožiara, ktorý sa ale venuje povedzme sedlám na kone. On ti spraví púzdro na zbraň, ale keďže v živote zbraň nenosil, netasil, nemá s tým skúsenosti, tak to bude krásne púzdro, ktoré ale bude nepoužiteľné.
Keď si spomínal kydexové púzdra, tak tu ti púzdro spravia, len tam musíš doniesť zbraň - http://bpholsters.sk/
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

lz napísal: dopĺňam: koncom 90-tych rokov nosila železničná polícia (aspoň v BA na Hl.st.) ČZ 75-ky v opaskových puzdrach s chlopňou, ale neviem kto im ich dodával. ak by si mal možnosť zistiť od koho to bolo, mohol by to byť jeden možný zdroj pre teba... (a možno aj pre mňa :D )
ŽP SR nosila v tých púzdrach PS 97 Arrow. Tak boli dodané
matus69
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years

Príspevok od používateľa matus69 »

Zoidberg37 napísal:Len jedna všeobecná rada, daj si pozor, môžeš nájsť výborného kožiara, ktorý sa ale venuje povedzme sedlám na kone. On ti spraví púzdro na zbraň, ale keďže v živote zbraň nenosil, netasil, nemá s tým skúsenosti, tak to bude krásne púzdro, ktoré ale bude nepoužiteľné.
Autor threadu hlada puzdro na prenasanie zbrane, takze mu to asi vadit nebude.

Inak pomaly ale isto sa blizi k terminu kt. uviedol KM saddlery, takze nez by som sa pustal do experimentov, radsej by som pouzil osvedceneho vyrobcu.
lz
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa lz »

predbežne som skončil u puzdra pre Pi vz52. cena dobrá (7.55,- aj s poštovným), ešte nepoužívané, zbraň pasuje pekne. uvidím ako sa osvedčí na strelnici....
Napísať odpoveď

Návrat na "Puzdrá na zbrane, príslušenstvo a iné..."