V Medzeve napadli policajtov kameňmi a sekerami

správy o útoku alebo obrane so zbraňou

Pouzili by ste v tomto pripade na obranu zbran?

Ano.
24
77%
Nie.
1
3%
Usiel by som.
1
3%
Ak by som mal gumostreli, tak ano.
4
13%
Som humanista: Kto do teba kamenom , ty do neho chlebom!
1
3%

Celkom hlasov: 31

Používateľov profilový obrázok
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

23.11.2008 12:45
KOŠICE - Dvoch policajtov z obvodného oddelenia v Jasove museli v sobotu so zraneniami hospitalizovať v nemocnici v Košiciach - Šaci potom, ako ich napadli pri služobnom výkone v rómskej osade v obci Medzev, v okrese Košice - okolie.

Muži zákona tam prišli v podvečer po tom, ako ich o pomoc telefonicky požiadal 51-ročný Medzevčan.

Muža z osady obťažovali jeho dvaja opití synovia. "Na miesto išla dvojčlenná hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru (OO PZ) Jasov, na ktorú v rómskej osade v Medzeve zaútočilo päť až sedem osôb. Policajtov napadli kameňmi, sekerami a násadami od lopát. Útočníci poškodili aj služobné motorové vozidlo Kia C´eed, na ktorom urobili škodu za asi 100 000 Sk (3319 €)," povedala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Policajti potom vysielačkou požiadali o posilu. "Na miesto boli vyslaní ďalší policajti z OO PZ v Moldave nad Bodvou, Turni nad Bodvou a z Pohotovostnej motorizovanej jednotky z Košíc," uviedla. Ako ďalej dodala, po tomto útoku na verejného činiteľa zadržali tri osoby a ďalších päť bolo predviedli na políciu, aby vypovedali ako svedkovia.

"Po ďalších útočníkoch v súčasnosti pátra 36 policajtov aj so služobnými psami," informovala hovorkyňa. Podľa nej v súčasnosti vyšetrovateľ vykonáva potrebné procesné úkony a o ďalších okolnostiach prípadu, vznesených obvineniach či o zadržaní ďalších osôb budú informovať až v pondelok.

Kladiem si otazku, kde mali policajti sluzobne zbrane :?:
Ze by v sufliku v kancelarii :?:

Ked ma napadnu v sluzbe so sererou, krompacom atd necham sa zmlatit davom ciganov :?:
spherixis
častý prispievateľ
Registered for: 19 years 2 months

Príspevok od používateľa spherixis »

Keby ma napadli dvaja (a kolko este?) opity marokanci v osade (nech sa tam uz dostanem akokolvek) sekerami? :lol: Zaklikol som ano, ale to len vtedy ak by som nemohol ujst a takto riesit situaciu bez strelby.
igoros
moderátor
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

Michal, ja som tam nebol, ale podla mojho nazoru a podla urcitych smernic nekonali zle. Pretoze, mozno ak by pouzivi proti nim strelne zbrane v presile 2:8 by sa mohlo stat, ze sa zbrani zmocnia pachatelia a potom by ti policajti uz asi neboli osetrovani iba s nejakymi modrinami.
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

Neviete náhodou o predaji nejakého guľometu :?: Čiže hlasujem - - áno :lol:
Uvažujem totiž o tom, že si v tejto oblasti chcem kúpiť vidieckú usadlosť 8) Toto ale myslím ako fakt a nie ako srandu :!: :!: :!:
Michal1
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Policajtov, zranených v Medzeve, už prepustili z nemocnice
24.11.2008 06:20
BRATISLAVA - Policajtov, ktorých v sobotu podvečer prepadli obyvatelia rómskej osady v obci Medzev, okres Košice - okolie, už prepustili z košickej nemocnice do domáceho liečenia. Agentúru SITA o tom informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Reklama
Obaja zranení muži zákona prišli do osady potom, ako ich o pomoc telefonicky požiadal 51-ročný Medzevčan. Toho obťažovali jeho dvaja opití synovia.

"Na miesto išla dvojčlenná hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru (OO PZ) v Jasove, na ktorú v rómskej osade v Medzeve zaútočilo päť až sedem osôb. Policajtov napadli kameňmi, sekerami a násadami od lopát. Útočníci poškodili aj služobné motorové vozidlo Kia C´eed, škodu vyčíslili asi na 100 000 Sk (3319 €)," povedala Demjanovičová.

Na pomoc si policajti zavolali posily z Moldavy nad Bodvou, Turne nad Bodvou a Pohotovostnú motorizovanú jednotku z Košíc. Policajtom sa podarilo zadržať tri osoby a ďalších päť predviedli na políciu, aby vypovedali ako svedkovia. "Po ďalších útočníkoch včera pátralo 36 reklama

policajtov aj so služobnými psami, ktorí zadržali podozrivú 15-ročnú Rozetu," uviedla policajná hovorkyňa.

Ako ďalej informovala, policajný vyšetrovateľ pre okres Košice - okolie obvinil "zo zločinu útoku na verejného činiteľa v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci päť osôb z Medzeva - 31-ročného doposiaľ raz súdne trestaného Tibora L. (obvinený bol v neprítomnosti), 20-ročného doposiaľ sedemkrát súdne trestaného Petra L., 17-ročného v minulosti raz súdne trestaného Ladislava L., 34-ročnú doposiaľ jedenkrát súdne trestanú Veroniku Ž. a 15-ročnú Rozetu L."

Štyria obvinení boli zadržaní a sú umiestnení v cele policajného zaistenia. Obvinený Tibor L. zatiaľ pred políciou uteká.

Foto: TASR

Zdroj: SITA
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Mali to poriešiť ako za socíku, všetko z osady nad 15 r. naložiť do antonov, vyviezť do lesa a stĺcť do fialova. Inak na mieste policajtov použijem služobnú zbraň, ibaže by mali interné nariadenie nestrielať do "čierneho" zas príklad pozitívneho rasizmu...

arminius: to nie je dobrý nápad, oblasť je to pekná, s históriou ale od Jasova až po Medzev je to čistý indián.
Michal1
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

20-ročného doposiaľ sedemkrát súdne trestaného Petra L
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

to R - klikam +5 na tvoju karmu.
Hlasoval som ano.
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

..
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 08 Dec 2009, 10:19, upravené celkom 2 krát.
kriznik
prispievateľ

Príspevok od používateľa kriznik »

Predĺžil som "áno klobásu".
Vrchol drzosti, štát a polícia by mali pritvrdiť, pozitívna diskriminácia nám za chvílu prerastie cez hlavu a veci do rúk zoberú extrémisti, viď. Litvínov. Potom sa môže stať, že policajti, ktorých zmastili ešte budú musieť cigánov chrániť...
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

R
to nie je dobrý nápad, oblasť je to pekná, s históriou ale od Jasova až po Medzev je to čistý indián.
Vedel som, že sa dočkám podobnej odpovede :lol:
Ja viac menej chcem ísť až po Mníšek n/H. Nosí mi odtiaľ jedna známa lesné plody, ktoré zbierajú počernejší. Fasa cena, dobrý tovar. Ešte aj na usadlosť jej jedna rodina dáva pozor, sú spokojní :!:
Ale to je zasa výnimka, ktorá potvrdzuje pravidlo .... , žiaľ :cry: :cry:

bum
Smolniku a Zlatej idke namerali radioaktivitu a ked si vezmem že tam fšade boli bane
Na Jahode idú pre zmenu sa trtkať s uránom, preto zdrhám z Bankova, kde mám záhradu a navôkol nevystatých susedov. Jeden už videl aj moju 9-nu :!: :lol: :lol: :lol:
R
častý prispievateľ

Nosí mi odtiaľ jedna známa lesné plody, ktoré zbierajú počernejší. Fasa cena, dobrý tovar.
Jáááj ďalší adept na žltačku.... :lol: Nič v zlom ale naozaj vrelo neodporúčam, oni si ruky umývajú iba keď po vykrádačke treba zmeniť otlačky :lol:
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Sme tam neboli, tazko povedat ci mali pouzit zbran. Napriek tomu to nebolo este asi take akutne. Posekani su neni, ani zraneni, akurat je spôsobena skoda na aute. Takze tu situaciu asi dobre zhodnotili, podla mna. Privolali dalsie hliadky a utocnici uz maju na krku utok na verejneho cinitela. Psst, ale ak by mali taser, alebo gumene strely, tak by to mozno poriesili este lepsie :lol: :lol:.
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Odklikol som "Áno". Aspoň na výstrahu. Zaujímavé, že za gen. Pacičku sa stalo módou strieľať po unikajúcich napitých faganoch v autách... OK, neriešim. Veď o tom sa tu už popísalo habadej. No potom sa čudujem, že ak proti niekomu (napr. unikajúcim faganom v autách) dokážu postupovať až tak extrémne razantne, prečo v konfrontácii s tlupou primitívnych nezriedka ožratých či sfetovaných Indiánov si radšej policajti nechajú dať cez hubu?! Žeby fakt tá pozitívna diskriminácia v praxi?! Takýto mäkký postup len posilní sebavedomie a odhodlanie hentakých kriplov, pre ktorých hrozba pár mesiacmi basy neznamená nič iné len dovolenku za peniaze daňových poplatníkov.
:evil:
Naposledy upravil/-a Jack v 24 Nov 2008, 17:19, upravené celkom 1 krát.
R
častý prispievateľ

Michal1 napísal: Policajtov, ktorých v sobotu podvečer prepadli obyvatelia rómskej osady v obci Medzev, okres Košice - okolie, už prepustili z košickej nemocnice do domáceho liečenia.

na ktorú v rómskej osade v Medzeve zaútočilo päť až sedem osôb. Policajtov napadli kameňmi, sekerami a násadami od lopát.
CO8R4: ten so sekerou mal nemal ísť do cely predbežného zadržania ale do mrazáku, lenže policajti boli predposratí z možného obvinenia z rasizmu. Večšina prípadov "gádžov" z blízkej minulosti končila strelbou...
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"