Ktorá vzduchovka je lepšia?
-
friendly_rosalind
Ktorá vzduchovka je lepšia?
Mám záujem o kúpu vzduchovky. Ku koncu som svoj výber zúžil na 3 modely, ktoré sa mi pozdávajú.
- HAMMERLI Hunter Force 750
- HAMMERLI Hunter Force 900
- NORICA Dream Rider
Hämmerli je dostupnejšia, Norica sa ťažko zháňa.
Mohli by ste mi poradiť ktorá z týchto vzduchoviek je podľa vás najlepsia
a prečo?
- HAMMERLI Hunter Force 750
- HAMMERLI Hunter Force 900
- NORICA Dream Rider
Hämmerli je dostupnejšia, Norica sa ťažko zháňa.
Mohli by ste mi poradiť ktorá z týchto vzduchoviek je podľa vás najlepsia
a prečo?
-
friendly_rosalind
-
elegant_keller
mna by tiež zaujmalo ktora je lepšia či 900 alebo 750.....ked parametre maju obe rovnake jedine v čom sa líšia je to ze je jedna z dolným nátahom a druha je zalamovacia......a je mezi nimi rozdiel cca 30eur
-
inspiring_jemison
-
elegant_keller
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_bell
dobry den pani,no co sa tyka zivotnosti tak jednoznacne slavia vyhrava a je dobra mozno hammerli ma o par metrov vyssiu ustovku:
hammerli 900 ma:pevnu hlaven,vyssiu rychlost a mas k nej aj optiku celkom slusnu.ale suciastky sa zhanaju tazsie ako na slaviu opracovanie mozno rovnake.
a slavia je:stara klasika ma dlhu zivotnost a suciastky zozenies lahsie a 634 ma aj celkom dobru ustovku a ked ju precistis podotahujes sroby a tak a das nanu nejaku tu optiku tak je to naozaj slusna vzduchna...ja si slaviu idem kupit 634 a som pevne rozhodnuty ale ta slavia ma jedno minus=zalamovacka ale to ti vydrzi dlho lebo moj starky ma slaviu 631 20 rokov a nic je neni.....tak si vyber
hammerli 900 ma:pevnu hlaven,vyssiu rychlost a mas k nej aj optiku celkom slusnu.ale suciastky sa zhanaju tazsie ako na slaviu opracovanie mozno rovnake.
a slavia je:stara klasika ma dlhu zivotnost a suciastky zozenies lahsie a 634 ma aj celkom dobru ustovku a ked ju precistis podotahujes sroby a tak a das nanu nejaku tu optiku tak je to naozaj slusna vzduchna...ja si slaviu idem kupit 634 a som pevne rozhodnuty ale ta slavia ma jedno minus=zalamovacka ale to ti vydrzi dlho lebo moj starky ma slaviu 631 20 rokov a nic je neni.....tak si vyber
-
inspiring_ganguly
-
friendly_rosalind
-
inspiring_bell
No ja som si hammerli objednal po dlhsom zvazovani a som spokojny zatial....ak si si ju objednal z colosus navod je tam aj anglicky,nemecky,spanielsky aj cesky je prilozeny.... z merkurie neviem ako je to ...na puskohlad samozrejme ze potrebujes .. je tam montaz ale to je taka sracka duralova najlepsia je prava ocelova montaz.a mas tam aj imbusak.