Ktorá vzduchovka je lepšia?

friendly_rosalind

Ktorá vzduchovka je lepšia?

Príspevok od používateľa friendly_rosalind »

Mám záujem o kúpu vzduchovky. Ku koncu som svoj výber zúžil na 3 modely, ktoré sa mi pozdávajú.
- HAMMERLI Hunter Force 750
- HAMMERLI Hunter Force 900
- NORICA Dream Rider
Hämmerli je dostupnejšia, Norica sa ťažko zháňa.
Mohli by ste mi poradiť ktorá z týchto vzduchoviek je podľa vás najlepsia
a prečo?
eager_goldwasser

Príspevok od používateľa eager_goldwasser »

PaloT: na čo chceš používať tú vzduchovku.
friendly_rosalind

Vzduchovku chcem vyuzivat na strielanie do terca ( mam dobre podm. pri dome ) alebo na strelnici - chcem uz cosi lepsie, presnejsie, s dobrym dostrelom
inspiring_jemison

Príspevok od používateľa inspiring_jemison »

900 je z nich asi najlepsia
elegant_keller

Príspevok od používateľa elegant_keller »

mna by tiež zaujmalo ktora je lepšia či 900 alebo 750.....ked parametre maju obe rovnake jedine v čom sa líšia je to ze je jedna z dolným nátahom a druha je zalamovacia......a je mezi nimi rozdiel cca 30eur
inspiring_jemison

samozrejme ze zober tu s dolnym natahom lebo ma pevnu hlaven a nemusis sa bat toho ze dostane vakel 8)
elegant_keller

este keby sme porovnali tu 900 so slaviou 634 ako to vidite ? myslim porovnanie sila dostrel kvlaita vypracovania zivotnost a hlavne presnost
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

..
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 27 Dec 2009, 16:57, upravené celkom 1 krát.
elegant_keller

no ale aj tak sa neviem rozhodnut medzi 634 a Hammerli 900 :(
inspiring_bell

Príspevok od používateľa inspiring_bell »

dobry den pani,no co sa tyka zivotnosti tak jednoznacne slavia vyhrava a je dobra mozno hammerli ma o par metrov vyssiu ustovku:
hammerli 900 ma:pevnu hlaven,vyssiu rychlost a mas k nej aj optiku celkom slusnu.ale suciastky sa zhanaju tazsie ako na slaviu opracovanie mozno rovnake.
a slavia je:stara klasika ma dlhu zivotnost a suciastky zozenies lahsie a 634 ma aj celkom dobru ustovku a ked ju precistis podotahujes sroby a tak a das nanu nejaku tu optiku tak je to naozaj slusna vzduchna...ja si slaviu idem kupit 634 a som pevne rozhodnuty ale ta slavia ma jedno minus=zalamovacka ale to ti vydrzi dlho lebo moj starky ma slaviu 631 20 rokov a nic je neni.....tak si vyber
inspiring_jemison

bum ty musis byt riadne mlady ked 634 vynasli bol asi rok 2004 :)
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 15:11, upravené celkom 1 krát.
friendly_rosalind

Dnes som si objednal vzduchovku Hammerli 900, chcel by som sa spýtať na to, či je v balení návod na použ., montážna sada (ak nejakú treba) na optiku. Ďakujem.
inspiring_bell

Príspevok od používateľa inspiring_bell »

No ja som si hammerli objednal po dlhsom zvazovani a som spokojny zatial....ak si si ju objednal z colosus navod je tam aj anglicky,nemecky,spanielsky aj cesky je prilozeny.... z merkurie neviem ako je to ...na puskohlad samozrejme ze potrebujes .. je tam montaz ale to je taka sracka duralova najlepsia je prava ocelova montaz.a mas tam aj imbusak.
friendly_rosalind

Diki. Objednal som to z Merkurie, pripada mi to najserioznejsie
Napísať odpoveď

Návrat na "Vzduchovky"