Vzduchovku na potkany

blissful_kalam

Vzduchovku na potkany

Príspevok od používateľa blissful_kalam »

potrebujem vzduchovku na kantrenie potkanov. nieco lacnejsie ucinne. poradte typ, link....
inspiring_jemison

Príspevok od používateľa inspiring_jemison »

drahsia verzia a samozrejme lepsia dostupnost dielov atd. Slavia 634 5,5mm a lacnejsia verzia nejaky Hatsan 5,5mm napr 125 je celkom OK nad 4,5 mm ani neuvazuj
inspiring_mclaren

Príspevok od používateľa inspiring_mclaren »

potkana skolis akoukolvek vzduchovkou....
inspiring_jemison

ale je odlisne ako daleko zabehne s 4,5 ho prestrelis a s 5,5 donho napalis riadny kus olova ja osobne by som zobral tu 634 dostupnost nahradnych dielov aj ked ich moc nieje treba a dobra kvalita za rozumnu cenu
inspiring_euler

Príspevok od používateľa inspiring_euler »

Ja by som radsej tu 634 ako 4.5mm. Ma vacsiu ustovku, A ked z takou ustovkou napalis do potrakana napriklad diabolku z dutu hlavicku, tak ho rozdrapi napoly :twisted:
Používateľov profilový obrázok
igoros
moderátor
Dátum registrácie: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

Milox napísal:tak ho rozdrapi napoly :twisted:
mal by si pozerat asi menej akcnych filmov :lol:
inspiring_jemison

rychlost neni vsetko prestrelis ho aj s 5,5 ale s 4,5 spravis mensie poskodenie ta diabolka iba preleti skrz a energiu strely vobec nevyuzijes v plnej miere a este by tu bolo jedno riesenie CO2 vzduchovka QB 78 ziadne kopance a mys to spolahlivo zabije a presnost na spickovej urovni cena okolo 3000 sk teda asi 100 € ale treba pohladat v cal. 22 osobne sa mi to nepodarilo
inspiring_euler

Príspevok od používateľa inspiring_euler »

skoda ze ustovka je podla zakona do 15J, a to na 5.5 je asi malo...skoda. Ale nad 634 som rozmyslal aj ja a neviem sa rozhodnut ci 4.5 a ci 5.5. Kazde ma vyhody aj nevyhody
inspiring_jemison

na univerzalne strielanie je lepsia 4,5
5,5 je cisto len na lov
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 18 Jan 2011, 20:31, upravené celkom 1 krát.
inspiring_jemison

ty si nasel PCP verziu ale QB 78 deluxe je CO2 jej presnos je taka ista ako PCP ale plni sa CO2 co je asi aj lepsie bud bombicky alebo kupit prepustaci ventil videl som ho na stranke JGStrade.com a hasiaci pristroj na CO2 aj prazdny a za 3 € ho dat naplnit na hasicskej stanici plnia to v kazdom meste taketo naplnanie je lepsie a lacnejsie ako samotne bombicky naplnenie vydrzi podstatne dlhsie ako bombicky presnost je perfektna pretoze je to CO2 neexistuju ziadne kopance.
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 18 Jan 2011, 20:31, upravené celkom 1 krát.
eager_goodall

Príspevok od používateľa eager_goodall »

seruste chlopci
ta QB78 ma laka jak svina ale problem je v ako vzdy v peniazoch
na potkany mam hat. 85 donedavna s optikou teraz nie lebo som ju reklamoval....
inspiring_jemison

nazdar dodino co bolo s tou optikou hadam len nebol roztrhnuty kriz mne sa podarilo ju aj o zem bachnut a to dost ked som sa smykol z kopca a celou vahou padol na vzduchovku nastastie sa jej nic nestalo
eager_goodall

Príspevok od používateľa eager_goodall »

veru tak fogas kriz siel do riti, nechcelo sa mi verit ale stalo sa...
vcera som ju poslal lubosovi s5 , dufam ze mi daju novu lebo ked nie tak bude pruser :?
dodrzal som vsetky pokyny tak dufam ze bude dobre
u delty som to ale necakal....
Napísať odpoveď

Návrat na "Vzduchovky"