Problem s vyhadzovanim nabojnic na CZ 75 B
Problem s vyhadzovanim nabojnic na CZ 75 B
mam sluzobnu CZ 75 B, vynikajuca zbran no stava sa mi ze mi zasekne naboj vo vyhadzovacom okienku a strielam len original naboje, viacery mi hovoria ze to bude struna v zasobniku no mne sa to nezda vie niekto poradit????
lucik ma kombatovy no ako vravim neviem aka je stara a kolko snou bolo strielane a ako s nou bolo zaobchadzaneBALISTIK napísal:Lucik ma este obly alebo uz combatovyTreba vidiet potom sa da posudit ci je tam nejake opotrebenie
edtic electron: necitujte prispevok na,ktory chcete reagovat a predchadza vasmu
myslim ze cistenie a mazanie som nezanedbal a nakolko to je zbran sluzobna nebudem kupovat nove zasobniky, asi poziadam o vymenu ak maju nieco na sklade len sa obavam ze dostanem nejaku CZ compact co by som neradJack napísal:Mal som podobný problém so staršou ČZ 85. Dôkladné vyčistenie a premazania zbrane a nákup dvoch nových zásobníkov mi tento problém v podstate odstránili.
edit Panzer: ešte raz a P O M A L Y - necituj prispevok, na ktory chceš reagovať a predchádza tvojmu! Fórum je potom neprehľadné!
-
inspiring_greider
podla mna je to sposobene opotrebovanim vyhadzovaca nabojnic...ja mam tiez cz 75b a nemal som s tym problem iba raz pri prebijancoch so slabou laboraciou..neobtiahlo mi dostatocne zaver a pricviklo nabojnicu v okienku pri vyhadzovani....skus vymenit znacku nabojov mozno to pomoze...struna v zasobniku by podla mna nato nemala mat vplyv 
strielal som teraz naposledy S&B a predtym sluzobne to su tie co sa robily niekde v bytci alebo tam niekde uz si nespominam na nazov myslim ze strelivom to neniBOBOR666 napísal:podla mna je to sposobene opotrebovanim vyhadzovaca nabojnic...ja mam tiez cz 75b a nemal som s tym problem iba raz pri prebijancoch so slabou laboraciou..neobtiahlo mi dostatocne zaver a pricviklo nabojnicu v okienku pri vyhadzovani....skus vymenit znacku nabojov mozno to pomoze...struna v zasobniku by podla mna nato nemala mat vplyv
-
inspiring_greider
Follower´= podavač
Jack napísal:Aby nedošlo k nedorozumeniu, len doplním, že v mojom prípade bola pružina v zásobníku citeľne slabšia a predná časť tej plastovej somariny, ktorú amíci volajú "follower" (nech sa jak chcem snažím, slovenský ekvivalent mi nejde na um) sa pri miernom tlaku prepadávala o niekoľko mm vpred a dolu.
stovepipe / nabojnica kolmo na okienko - nedostatočný záklz záveru. u ČZ sa to objavuje po odstrielaní nejakého objemu nabojov. niekde sa niečo naklepe a potom to brzdí . a to brzdenie sposobí nedostatočný záklz. skus tu buchačku zložiť bez vratnej pružiny, palcom natiahni kladivko a zadrž ho, aby sa nemohlo dotknut zaver, a daj to cele laufom do plafonu. ak zaver sam odomkne svojou váhou a volne zbehne dolu do zadnej úvrate, je to vymlatený vyhadzovač/ bordel pod vyťahovačom. ak nezbehne, treba najst naklepane miesta, kde to zadrha
vymenit by som to mohol lenze uz davaju len compacty a ten ja velmi nechcem aspon zatial, lebo teraz aj sutaze strielam s tou sluzobnou a compact neni velmi na ipsc ked kupim Tactical potom si dam ziadost o vymenu uz potom bude fajn ak mi daju compact ten je lepsi na skryte nosenieBOBOR666 napísal:Jack tak to bol najvyzsi cas tu "somarinku" vymenit![]()
dobre si spravil
...(ako rozmyslam tak rozmyslam neviem ani ja slovensky nazov tomu dat
)
NASTY to bude najskor ten vyhadzovac ..lenze ked je to sluzbna predpokladam ze vymienat to nebudes...