Vlastná zbraň v SBS

friendly_lederberg

Vlastná zbraň v SBS

Príspevok od používateľa friendly_lederberg »

zdravim neviete mi niekto poradit ci mozem nosit vlastnu zbran v sbs. vraj je to zakazane alůe nikde to nemozem najst.
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Pokial ju mas na A-cko tak nosit ju mozes otazka vsak je ci a za akych podmienok ju mozes pouzit :roll:
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Ano nosit ju moze ,ale ako sukromna osoba.Musi ju mat skrytu,nie verejne. :!: Verejne moze mat len sluzobnu zbran na skupinu C,pokial si plni sluzobne povinnosti.Priklad preprava penazi :wink:
arminius
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

Taktiež záleží asi aj od vnútorných predpisov a nariadení tej ktorej sbs-ky .
Tieto majú , môžu mať , svoje špecifiká ..
friendly_lederberg

zp mam b,c, nosenie myslim v sluzbe ide mi o to ze kegovia rozpravavu ze vlastnu zbran v sluzbe nemoem nosit musi byt sluzobna t,.j. firemna ale neviem aky tam je rozdiel.nechcem otravovat majitela sbs lebo niesom s nim v kontakte nieje od nas ale z levic a nechcem aby si myslel ze sa v tom neviznam on proti tomu nic nebude mat aby som v sluzbe mal svoju zbran len ci to dovoluje zakon neviem sa nikde docitat.da sa do preukazu zbrane napisat aj viac adries ci ako sa to tam pise napr. ak mam zp. b,c, mozu mi tam napisat moju adresu domacu na b, a aj adresu zamestnania na c, ?vykon povolania ci ako to vlastne je . neprevadskuje niekto z vas sbs ten by to mal vediet . dakujem za odpoved.
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

pokial máš vlastnú zbraň a zp iba b,c tak ju nosiť v práci nemôžeš...
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 09:20, upravené celkom 1 krát.
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Mozes si dat prepisat preukaz zbrane k sukromnej zbrani na skupinu C :). A riesi sa to aj tak, ze si das pripisat do preukazu zbrane, ktory mas na Bcko, adresu zamestnania ako miesto ulozenia a tym padom to mozes mat tam so sebou a aj nabite.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

C08R4
lenže to by miesto výkonu musel mať vždy rovnaké,čo u SBS nie je možné dodržať
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Ja som pocul uz aj o takom unikate, ze tam niekto mal napisane, ze pobocky nemenovanej banky :lol:.
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Asi myslís moj prispevok :lol: ano v 1998 ked som robil zbrojak ja som dostal skupinu A,aj ju este mam.Ale kolegovia co vtedy robili v Devin Banke ako vlastna SBS skupinu B,neviem ci nie aj C.Zbrane nam zakupila banka mali sme ich akoze podla zmluvy v prenajme na vlastnych zbrojakoch.Kde to policia nedovolila tak tam museli mat hromadny ZP.Dost vazne to brali vo Zvolene.Ale som mimo tý kolegovia mali v ZP uvedene ze zbran mozu mat a prepravovat na uzemi SR medzi bankami v BA,ZV,TR,MT,PP a pod.Kto mi vtedy dokaze co :lol: ved to bolo ako ZP A.Po krachu prisiel akoze znalec ohodnotiti zbrane dal nam ceni 5500sk bez dane.Boli CZ 100.Ale ako sa moze nosit teraz zbran nato treba odpoved len kompetentnych.Este doplnim pokial som nemal kupenu sluzobnu tak som mohol nosit moju vtedy cz.83.
friendly_lederberg

bol som sa pytat na policii a tam ma odbil ze sa to neda. ze ju mozem nosit kym sa nieco nestane potom bude problem.
inspiring_newton

to sme ti tu jasne napísali
friendly_lederberg

Mozes si dat prepisat preukaz zbrane k sukromnej zbrani na skupinu C . A riesi sa to aj tak, ze si das pripisat do preukazu zbrane, ktory mas na Bcko, adresu zamestnania ako miesto ulozenia a tym padom to mozes mat tam so sebou a aj nabite.
prosim ta vysvetli mi to podrobnejsie ako to mam urobit aby som mu to vedel povedat lebo on to asi tiez nevie.alebo nechce vediet lepsie mu bolo povedat ze sa to neda a hotovo. miesto vykonu prace mam v jednom objekte a inde nepojdem lebo nasa sbs je z levic a v kosickom kraji nema inu zakazku.a do levic robit isto nepojdem.
inspiring_newton

:roll: na ZP.sk .C ti žiadny policajt "neprepíše" súkromnú zbraň
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"