Lode treba potápať, utečenci nech si odplávajú naspäť
-
inspiring_newton
Lode treba potápať, utečenci nech si odplávajú naspäť
Lode z Afriky s ilegálnymi prisťahovalcami by sa mali na mori potápať. V rozhlasovom rozhovore to vyhlásil šéf xenofóbnej Britskej národnej strany (BNP) a novozvolený europoslanec Nick Griffin.
Podľa neho je možné zastaviť masový príliv utečencov len "veľmi tvrdým postupom proti tým, ktorí sem prichádzajú". "Úprimne povedané, Európska únia musí potopiť niekoľko tých lodí. Keď niekto príde s takýmto opatrením, tak ho podporíme," povedal Griffin v rozhovore s BBC.
Moderátorka ho prerušila s tým, že Európska únia nevraždí ľudí. "Nepovedal som, že by mal byť niekto na mori zavraždený," odpovedal šéf BNP. "Povedal som, že by sa mali potápať lode. Im sa môžu hodiť záchranné kolesá
a môžu ísť späť do Líbye." "Ale Európa musí skôr či neskôr uzavrieť hranice, inak ju jednoducho zaplaví tretí svet," zdôraznil Griffin.
BNP dostala v eurovoľbách skoro sedem percent hlasov a získala prvých dvoch europoslancov. Griffin potvrdil, že sa BNP nepodarilo získať v Európskom parlamente spojencov, a to aj napriek tomu, že rokovala s ďalšími protiimigrantskými stranami – francúzskym Národným frontom a talianskou Ligou severu, ktorá dala prednosť silnejšej Strane nezávislosti Spojeného kráľovstva.
http://spravy.pravda.sk/griffin-lode-tr ... k_svet_p23
Podľa neho je možné zastaviť masový príliv utečencov len "veľmi tvrdým postupom proti tým, ktorí sem prichádzajú". "Úprimne povedané, Európska únia musí potopiť niekoľko tých lodí. Keď niekto príde s takýmto opatrením, tak ho podporíme," povedal Griffin v rozhovore s BBC.
Moderátorka ho prerušila s tým, že Európska únia nevraždí ľudí. "Nepovedal som, že by mal byť niekto na mori zavraždený," odpovedal šéf BNP. "Povedal som, že by sa mali potápať lode. Im sa môžu hodiť záchranné kolesá
a môžu ísť späť do Líbye." "Ale Európa musí skôr či neskôr uzavrieť hranice, inak ju jednoducho zaplaví tretí svet," zdôraznil Griffin.
BNP dostala v eurovoľbách skoro sedem percent hlasov a získala prvých dvoch europoslancov. Griffin potvrdil, že sa BNP nepodarilo získať v Európskom parlamente spojencov, a to aj napriek tomu, že rokovala s ďalšími protiimigrantskými stranami – francúzskym Národným frontom a talianskou Ligou severu, ktorá dala prednosť silnejšej Strane nezávislosti Spojeného kráľovstva.
http://spravy.pravda.sk/griffin-lode-tr ... k_svet_p23
-
inspiring_lederberg
Mozno v buducnosti k takemu niecomu dojde, ked sa situacia zhorsi, staci chudakov na lodiach oznacit za teroristov, ale to bude aj tak neskoro. Skor by to malo ucinok rozbusky, vid. nepokoje v Parizi pred par rokmi.
http://www.bbc.co.uk/czech/worldnews/st ... 0920.shtml
http://www.bbc.co.uk/czech/worldnews/st ... 0920.shtml
- TURBIAK
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 4 months
- Kontaktovať používateľa:
To nie je realna hrozba, ale to je prave prebiehajuca realita... ten Griffin mudro hovori, to co sa deje je zaciatok nasho konca...to len vacsina ludi si to neuvedomuje alebo o tom nechce pocut , preto radsej zbrojme kym sa danoacoak napísal:Slota neSlota to ze nas casom zaplavi treti svet je realna hrozba...
Ale potapanie lodi vidim ako dost radikalne riesenie
Turbiak, jak píšeš: začiatok nášho konca. Kolesá sa roztočili a obávam sa, že už ich nik nezastaví. Potápanie lodí by bolo iba rozbuškou. Zámienkou, aby ten začiatok nášho konca prešiel do ďalšej fázy. Tak nejak sa stále viac zmierujem s krutou pravdou, že ani moderná "západná" civilizácia nepretrvá, tak ako nepretrval staroveký Rím. Stačí sa pozrieť ako veľmi je už dnes zdegenerovaná. Ako sa odvrátila od svojich hodnotových pilierov, základov, na ktorých bola vystavaná. Ako potláča zdravé a prospešné a zvýhodňuje choré, vadné, neprirodezené, či cudzie... No jo chlapi, asi máte pravdu, asi je čas sa ozbrojiť.

- Gunslinger
- moderátor
- Dátum registrácie: 17 years 11 months
Mno, suhlasim aj nesuhlasim - suhlasim s tym ze imigracia do EU je problem, a bude sa len zhorsovat (aj ked u nas to ani zdaleka tak nepocitujeme ako napr. vo Francuzsku alebo Taliansku), ale na druhej strane ten Griffin by mal by zavrety do nejakeho ustavu - to su myslienky uplne chorej hlavy... Kazda minca ma dve strany, a keby Griffin zil aj s rodinou v nejakej africkej diktature a snazil sa odtial dostat, asi by mal na veci trochu iny pohlad...
Ak odhliadneme od toho ze na medzinarodne vody sa vztahuje specificke pravo, neviem/nechcem si ani predstavit ako by to chceli zrealizovat (navyse na tych lodiach je urcite x deti a asi aj ludia s EU obcianstvom atd.). Navyse systemy sledovania lodi na moriach uz su neskutocne premakane (hlavne ten americky - schopny sledovat aj uplne male plachetnicky/motorove clny/atd. na celom svete), cize ak by sa dohodla spolupraca nemal by byt problem akekolvek podozrive lode monitorovat uz zdaleka a takuto lod zastavit/eskortovat naspat (a ak vstupila do pobreznych vod EU postihnut aj pravne - pre mna za mna kludne aj zkonfiskovat a darovat Greenpeace...
A namiesto xenofobnych napadov by radsej Griffin mohol prist s navrhom nejakej rozumnej spolocnej europskej imigracnej politiky, ktora by filtrovala pristahovalcov a delila tych co naozaj utekaju pred rezimom a chcu sa zaradit do spolocnosti a tych co prichadzaju s nekalymi umyslami (od prizivnikov az po kriminalne zivly). Samozrejme ze by to nebolo lacne a urcite by to nefungovalo na 100%, a nedalo by sa prijat vsetkych co o azyl ziadaju, ale urcite by to bolo daleko rozumnejsi riesenie. A viem ze je lahko pisat spoza klavesnice v krajine ktorej sa to bytostne nedotyka, ale mat to aspon trochu pod kontrolou je podla mna urcite lepsie nez to nemat pod kontrolou vobec.
Gunslinger
Ak odhliadneme od toho ze na medzinarodne vody sa vztahuje specificke pravo, neviem/nechcem si ani predstavit ako by to chceli zrealizovat (navyse na tych lodiach je urcite x deti a asi aj ludia s EU obcianstvom atd.). Navyse systemy sledovania lodi na moriach uz su neskutocne premakane (hlavne ten americky - schopny sledovat aj uplne male plachetnicky/motorove clny/atd. na celom svete), cize ak by sa dohodla spolupraca nemal by byt problem akekolvek podozrive lode monitorovat uz zdaleka a takuto lod zastavit/eskortovat naspat (a ak vstupila do pobreznych vod EU postihnut aj pravne - pre mna za mna kludne aj zkonfiskovat a darovat Greenpeace...
A namiesto xenofobnych napadov by radsej Griffin mohol prist s navrhom nejakej rozumnej spolocnej europskej imigracnej politiky, ktora by filtrovala pristahovalcov a delila tych co naozaj utekaju pred rezimom a chcu sa zaradit do spolocnosti a tych co prichadzaju s nekalymi umyslami (od prizivnikov az po kriminalne zivly). Samozrejme ze by to nebolo lacne a urcite by to nefungovalo na 100%, a nedalo by sa prijat vsetkych co o azyl ziadaju, ale urcite by to bolo daleko rozumnejsi riesenie. A viem ze je lahko pisat spoza klavesnice v krajine ktorej sa to bytostne nedotyka, ale mat to aspon trochu pod kontrolou je podla mna urcite lepsie nez to nemat pod kontrolou vobec.
Gunslinger
Predstavte si, az by to zacali zapadne krajiny robit po 68roku potapat imigrantov a lodky smerujuce do Rakuska cez Dunaj. Z jednej strany by strielala CSL pohranicna straz a z druhej zapadne krajiny
. Nevravim, ze maju vsetkych prijat, ale mali by zlepsit azylovu politiku, ako pise Gunslinger, ktora by ich filtrovala ludi, ci naozaj utekaju pred rezimom, ktory ich prenasleduje (Z politickych, nabozenskych, rasovych dôvodov a prislusnosti k etniku a pod.) A za urcitych okolnosti akceptovat aj niektorych ekonomickych imigrantov.
Cobra, jak píšeš. Veď koniec-koncov nikto z nás nevie, či ešte nebude utekať pred nejakým je*lým režimom zo Slovenska. Keď vezmeme do úvahy fakt, že tento národ si skoro vždy zvolí blbú cestu, by ma to až tak neprekvapilo. Veď už sme tu spriadali plány, či Fínsko alebo Švédsko, alebo nejaká iná krajina.
Napokon, problém asi netkvie ani tak v tom, či sem príde jeden černoško alebo ich bude tisíc. To isté platí o Arabákoch. Problém je v tom, že keď sem prídu, nedokážeme ich priviesť k asimilácii. Napokon, keby som ja prišiel do Európy, hoci aj z prdele sveta, tiež by som sa nechcel podobať dnešným Europánom alebo Amíkom a ich pokleslému mainstreamovému zmýšľaniu, (ne)kultúre a pokleslej zábave, strate úcty voči všetkému a všetkým...

Napokon, problém asi netkvie ani tak v tom, či sem príde jeden černoško alebo ich bude tisíc. To isté platí o Arabákoch. Problém je v tom, že keď sem prídu, nedokážeme ich priviesť k asimilácii. Napokon, keby som ja prišiel do Európy, hoci aj z prdele sveta, tiež by som sa nechcel podobať dnešným Europánom alebo Amíkom a ich pokleslému mainstreamovému zmýšľaniu, (ne)kultúre a pokleslej zábave, strate úcty voči všetkému a všetkým...