Nudne cakanie v obchode sa zmenilo na adrenalin
-
inspiring_proskuriakova
Nudne cakanie v obchode sa zmenilo na adrenalin
http://vas.cas.sk/clanok/1318/nudne-cak ... nalin.html
Adrenalínový zážitok mal náš čitateľ pri nudnom čakaní v rade pred pokladňou. Stačil malý pohyb a on sa už naňho mierila hlaveň revolvera!
Spod bundy nenápadného pána v hypermarkete vykúkala hlaveň. Autor: Michal/tip
"Takéto jednooké železo sa na mňa pozeralo v hypermarkete," napísal nám Michal.
Nudné čakanie pri
pokladni si krátil obzeraním sa po ľuďoch. Starší, nenápadný pánko pred ním sa trošku zohol a na Michala spod bundy
mierila hlaveň nebezpečnej zbrane!
"Čo čumíš?" chcel sa z recesie
opýtať Michal, ale včas si uvedomil, že by mohol nedajbože starkého nahnevať a ten by sa ho za rohom opýtal to isté, no už s pištoľou v ruke.
A tak náš čitateľ iba dúfal, že si ho majiteľ zbrane nevšimne, keď si ho aj so nebezpečnou chladnou spoločníčkou potajme zozadu odfotí.
Adrenalínový zážitok mal náš čitateľ pri nudnom čakaní v rade pred pokladňou. Stačil malý pohyb a on sa už naňho mierila hlaveň revolvera!
Spod bundy nenápadného pána v hypermarkete vykúkala hlaveň. Autor: Michal/tip
"Takéto jednooké železo sa na mňa pozeralo v hypermarkete," napísal nám Michal.
Nudné čakanie pri
pokladni si krátil obzeraním sa po ľuďoch. Starší, nenápadný pánko pred ním sa trošku zohol a na Michala spod bundy
mierila hlaveň nebezpečnej zbrane!
"Čo čumíš?" chcel sa z recesie
opýtať Michal, ale včas si uvedomil, že by mohol nedajbože starkého nahnevať a ten by sa ho za rohom opýtal to isté, no už s pištoľou v ruke.
A tak náš čitateľ iba dúfal, že si ho majiteľ zbrane nevšimne, keď si ho aj so nebezpečnou chladnou spoločníčkou potajme zozadu odfotí.
-
inspiring_liskov
Niektori jedinci ak zistia, ze ma clovek zbran, tak uz ste automaticky gauner, mafian, psychopat a neviem co este
. Takyto ludia videli zbran iba v nejakom priblblom americkom filme (kde vsetci po sebe strielaju ako idioti), alebo v reportazi o masakre a podla toho to posudzuju, ze to je iba zle a pod. Vôbec ich nenapadne, ze ten clovek moze byt normalny, slusny ako oni a ze si cti zivoty inych a respektuje zakony a skratka chce sa iba chranit, pripadne rodinu.
Ja kebyze toho cloveka stretnem s tym glockom a fobusom, tak mu odporucim, aby prehodnotil uroven skryteho nosenia zbrane a zacal uvazovat nad vnutornym opaskovym puzdrom
a nie ten bakelitak pri ktorom mu vytrca hlaven, ale este su vidilene aj obrysy zbrane na bunde a nech je rad, ze som ho videl ja a nie policajt
, lebo by si koleduje o priestupok, ba este horsi pruser.
Ja kebyze toho cloveka stretnem s tym glockom a fobusom, tak mu odporucim, aby prehodnotil uroven skryteho nosenia zbrane a zacal uvazovat nad vnutornym opaskovym puzdrom
- pištoľníčka
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 5 months
Otrasnéééé
Presne. poznajú to z priblblých amerických filmov
Minule som si dala na FB krásnu foto sig sauer x five, po ktorej túžim a moja múdra americká teta mala niekoľko riadkový komentár ako sa svet snaží zbaviť zbraní a ja sa ozbrojujem
ako zbraň nosia iba dementi a vo väčšine prípadov sa sami tou zbraňou zastrelia alebo niekoho postrelia, ako je z toho v šoku a aby som to okamžite vymazala... tak som ju vymazala-tetu samozrejme, nie moju krásnu zlatunkú sladkú a išla si zastrieľať na strelnicu
Veľakrát som sa s tým stretla že ľudia majú predsudky a považujú tých čo nosia zbran za pakov. Hmmm. Možno by som ju radšej niekedy nenosila- nepotrebovala nosiť... 
Presne. poznajú to z priblblých amerických filmov
Minule som si dala na FB krásnu foto sig sauer x five, po ktorej túžim a moja múdra americká teta mala niekoľko riadkový komentár ako sa svet snaží zbaviť zbraní a ja sa ozbrojujem
- pištoľníčka
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 5 months