Bushnell Fusion 1600 ARC 10x42

Používateľov profilový obrázok
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Bushnell Fusion 1600 ARC 10x42

Príspevok od používateľa TURBIAK »

xx
Naposledy upravil/-a TURBIAK v 04 Nov 2010, 21:59, upravené celkom 4 krát.
Gunslinger
moderátor
Registered for: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

TURBIAK: Uz ho teda mas doma ? :-) Ak sa ti bude dat hod sem par fotiek/merani - ako som ti pisal ja som ho vtedy skusal len vovnutri/do 100m a zaujimalo by ma ake je to sklo vonku/v prirode. To zobrazovane info sa mi zdalo trochu prehustene, ale na to by sa snad zvyknut dalo, ale ten kratky interval zobrazenia dost vadil aj mne - neda sa nejako prestavit na dlhsie?

Len tak mimochodom, pred tyzdnom som sa zastavil v Solmse a v Leica CS mi opat vymenili tu CRF1200ku za novu (uz treti kus, ale konecne dobry :roll: :lol: Chcel som sice nech mi ju uz vymenia za ten novy CRF1600 aj s bal.compom, ale ten bude vraj dostupny najskor od augusta.

Kazdopadne tento novy Bushy je zaujimava alternativa, najblizsie by sme ich mohli na DPSke skusit porovnat s tym mojim Swarom laserguide, mohol by to byt zaujimavy duel... :wink:

Hlavne ale si ho uzi a nech Ti sluzi :-)

Gunslinger
inspiring_sanderson

Príspevok od používateľa inspiring_sanderson »

Zdravim.
TURBIAK: chcem sa Ta opytat, ja som mal resp. este mam ten Bushnel 1500ARC. Len uz som ho poslal na reklamaciu z dovodu-prestal merat vzdialenost viac ako 500m a to som pri tom skusal prepinat vsetko co sa na nom dalo, lebo som si myslel ze to bude v zle prepnutom mode. Cudoval som sa tomu lebo som ho velmi nepouzival a toto a dokonca mi ani nikde nespadol ani nic. To prisvietenie na nom by ma zaujimalo, lebo neviem na co je, svieti vzdy ked sa aktivuje a pritom nevidim ziadny rozdiel, myslel som si ze je to na to aby bolo lepsie vidiet za zhors. svetel. podmienok. Mne sa pozdava ten Zeiss 8x26 Victory.
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

xx
Naposledy upravil/-a TURBIAK v 04 Nov 2010, 22:00, upravené celkom 1 krát.
inspiring_sanderson

Príspevok od používateľa inspiring_sanderson »

Ano. Mam presne taky ako na foto. je to dovoz USA. Na zaciatku ked mi prisiel tak meral, stromy tiez na velke vzdialenosti. To som ho skusal raz-dvakrat na polovacke. Potom som ho dlho nenosil lebo som ho akosi nepotreboval a teraz z jari ked som ho zobral von tak som zistil tuto zavadu. poslal som ho nazad do USA do Bushnell. Neviem co sa mohlo stat, mozno mi odpovedia ked pride nazad co s nim bolo. Mal na sebe napis Made in Japan. Uz aj tito sa kazia.
Gunslinger
moderátor
Registered for: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

RadoK: Vyskusal si aj viacero novych baterii? (nie kazda 'nova' bateria je naozaj dobra aj ked je origos zabalena, a vtedy to robi taketo trouble).

Mohlo to byt ale sposobene aj poskodenou kolimaciou (laser vs. snimac - ci uz nejakym nahodnym narazom alebo niecim inym), ako aj x dalsimi vecami. Ja mam v sufliku odlozeny stary Bushy Elite 1500 a vzhladom na cenu vzdy meral dobre (aj ked mi tiez vadilo to 'podsvietenie', zla citatelnost, odmerat cokolvek cez 1km uz bola fuska, a predovsetkym mi vadilo to mizerne sklo co don dali .. hlavny dovod preco som presiel na Leicu a Swaro).

Gunslinger
Napísať odpoveď

Návrat na "Puškohľady, ďalekohľady a kolimátory"