Na ulici s puškou na pleci - priestupok?

inspiring_booth

Na ulici s puškou na pleci - priestupok?

Príspevok od používateľa inspiring_booth »

chcem sa spytat ze aky postich je zato ked budem kracat na ulici s mojou puskou na chrbte? mozem to? nie som polovnik - pusku mam na sportove ucely.
Používateľov profilový obrázok
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

bud prosim ta tak laskavy a kup si na tu pusku futral.
je problem vo mne, ze sa mi v poslednej dobe uroven polozenych otazok nezda adekvatna generickemu dotazovatelovi, ktory by mal byt dospely clovek, vekom minimalne 21 rokov, telesne a mentalne sposobily.

skus si polozit otazku, v ktorom zakone o zbraniach by si pozadovanu informaciu nasiel?

a este jedna: keby sa to rovno aj smelo, naozaj by si po vsetkych udalostiach, ktore sa za poslednych 6 tyzdnov stali chodil po vonku s flintou len tak na chrbte a otrcal ju ludom na obdiv?
inspiring_booth

zle si ma pochopil, alebo ja som zle napisal otazku. sorry, . ja som sa len pytal, nesiel by som takto na ulici lebo by som sa citil za k******. ale dnes som si bol fotit pusku a mal som ju na chrbte vonku na poli. a tak ma to napadlo ze keby dojde polovnik tak by asi nadaval.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

ak nie si polovnik na poli nemas co zo zbranou hladat .... podla zakona ta mozu povazovat za pytliaka ........

ak si polovnik nemal b to byt problem ....................
Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

crassus, a čo máš za pušku??
inspiring_booth

steyr ssg 04
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

chyba chyba chyba....

tu flintu si nemal fotit na poli, ale na streche nejakej budovy.. tam by este len vynikla :)
Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Predpokladám, že airsoftku.
inspiring_booth

:wink: jasne ,ked sa vam od toho bude lepsie spat tak je to airsoft .

PS : airsoft model ssg 04 sa nevyraba
2weird2die
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa 2weird2die »

to si píš, že by sa nám lepšie spalo keby ide o airsoftku. tvoja otázka mi príde ako veľmi nevydarený vtip.
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

luke: Bez problemu by som nosil vz. 58 ale rozhodne v kabate Fab Defence :lol: v USA je stat kde je povolene viditelne nosit utocnu pusku , mne sa to paci... a ty ak sa hanbis za zbrane a zalezi ti co si mysli nejaky tupec ze preco nosis pusku na chrbte tak prestan strielat celkovo :)
crassus : ty mas zbrojak ?? zrejme si ho robil po znamosti alebo velmi velmi davno ....
inspiring_booth

TURBIAK napísal:luke: Bez problemu by som nosil vz. 58 ale rozhodne v kabate Fab Defence :lol: v USA je stat kde je povolene viditelne nosit utocnu pusku , mne sa to paci... a ty ak sa hanbis za zbrane a zalezi ti co si mysli nejaky tupec ze preco nosis pusku na chrbte tak prestan strielat celkovo :)
crassus : ty mas zbrojak ?? zrejme si ho robil po znamosti alebo velmi velmi davno ....
az tak davno nie 5 rokov dozadu. ja som sa len tak opytal aby nebola nuda. uz druhy krat temu nezalozim na sto percent
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

DUSO: Ano ?? tak co keby si siel dobrovolne na tie psychotesty ? urcite sa najdu aj take co vyhovuju tvojim normam ... daj nam vediet ako si dopadol a ze ci ti bude lepsie ked vies ze podla psychosaska si v poriadku 8) sposobily nezastrelit seba , jeho, susedov a spoluobcanov
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Trubiak ja som na nich bol dva krat. Na oboch testovaniach som presiel. Ty si bol kolkokrat ak sa smiem spytat. To fakt nepoznas cloveka o ktorom si myslis, ze by bolo lepsie keby zbrojak nemal ?
inspiring_booth

rozputal som vasnivu temu. a teraz polka ludi ma ma za blbca.

ja som sa len normane spytal ze co AK . nic viac. Preto sluzi forum aby sa taketo veci prebrali. viem ze to je nezakonne len som chcel vediet ze aka je sankcia. ci je to na ZP alebo len na pristupok a dostanem pokutu.

psychotesty mam aj ja potreboval som to na ine. ale nerobil som ich koli ZP vtedy este alebo uz neboli.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"