Dik za postrehy a mhm, Frano mal len ten jeden kus P238cky (objednany pre konkretneho zakaznika).
siver: Mne sa 238cka velmo paci, ako som uz pisal sice mi bola len na dva prsty, ale s predlzenym zasobnikom som ju neskusal a myslim ze ten +1 by umoznil aj drzanie troma prstami, a az Pearce Grips zacnu robit +3 a pod. tak ten uchop bude mozno takmer plnohodnotny. Raz som ale chcel jednoznacne 9mm, takze tato nova P938 je presne to na co som cakal. A v razi problem nevidim, okrem dlzky hlavne a komory Sig na 938 vs 238 prepracoval viacero veci (uplne iny vytahovac, iny pruzinovy system, atd., aby sa nerozsypal po tisic ranach ako to zvyknu robit mnohe mikro-subkompakty v 9ne). Spatny raz je sice o malicko vyssi nez pri G26, ale aj ked na papieri su vonkajso-rozmerovo podobne, v realite je to diametralny rozdiel (Glock ma tu hrubku vsade, Sig len na ovladacich prvkoch a zvysok zbrane = to co mas 'za pasom' je o dost uzsie).
Ako backup zbran sa da nosit aj v ankle-carry (co s G26 je sci-fi

hlavne ale clovek moze nosit lock&load (zaisteny IN), s +3 botkou to bude 9+1=10ran, plus ziska identicke ovladanie zbrane ako ma na full-size, atd.
Oh well, uz ju teda len niekde najst...
Gunslinger