Košičanovi vzali revolver S&W 38

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
2weird2die
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Košičanovi vzali revolver S&W 38

Príspevok od používateľa 2weird2die »

http://www.webnoviny.sk/slovensko/kosic ... imgarticle
=================================
opatrnosti nikdy nie je dosť...
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

Presne pe TOTO nenosim zbran v kapsicke! Vzdy iba na tele.
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

keby ju mal na tele, tak mu ju tak lahko neslohnu.
sano2
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa sano2 »

keby ľudia nekradli ...
Bauer
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa Bauer »

žeby Falko kapšička ?
vanto
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa vanto »

Veru presne o tom som rozmyslal ked chodim na obedy ze kapsicku si zavesim na stolicku a co ked mi to niekto udrbe a zbran vnutri. Radsej preto nosim na sebe. Clovek ma vacsiu istotu.
inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

Ked dalej citam..."mu z operadla stoličky ukradol kapsičku." tak mi neda ale predstavujem si, ze ju mal prehodenu, tak ako maju kabelky prehodene zeny v baroch a restauraciach za svojim chrbtom alebo na stolicke obdalec?! :twisted:
BTV
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Ja nosim zbran v kapsicke, ale nikdy sa od nej nevzdialim.

V restauracii nemam dovod ju nechavat na stolicke. Ked idem na WC, alebo platit, tak si ju jednoducho zoberiem so sebou.

Vsak vsetci vieme ako sa lahko taketo kapsicky, kabelky atd. lahko kradnu z vzikov v nakupnych centrach, alebo prave zo stoliciek v resstauraciach / kaviarnach.

Proste si dotycny pan nedaval pozor na svoje veci.
inspiring_shannon

Príspevok od používateľa inspiring_shannon »

Za toto v ziadnom pripade nemoze kapsicka, ale len a len nezodpovedny majitel.
Jean
prispievateľ
Registered for: 14 years 8 months

Príspevok od používateľa Jean »

A ja som si myslel ze kradol zlodej ....
Ja som
častý prispievateľ

Jasne, ze keby ju mal na tele alebo keby si daval na kapsicku vacsi pozor, tak sa to nestane, ale sami urcite viete ako lahko sa moze stat, ze vas nieco roptyli, resp. prevedie pozornost na nieco ine. Moze to byt nahoda, moze to byt cielene (napr. organizovana skupina zlodejov). Sam mam kapsicku na zbran, ale zbran nosim vzdy na tele (mozno s vynimkou ked idem na strelnicu a jednu mam na tele a druhu v spominanej kapsicke - a to sa tyka len cesty na strelnicu). Clovek nie je stroj a moze sa stat, ze sa pozabudne a pokial je v blizkosti niekto s lepkavymi prstami, moze to mat dost neprijeme nasledky.

Priznam sa, ze jeden cas som aj skusal nosit zelezo v takejto kapse a aj sa mi vcelku podarilo podvedome si zafixovat, ze kapsicka musi byt vzdy prehodena cez rameno, alebo minimalne na dosah ruky, resp vzdy ju musim mat na ociach (napr polozenu na stole, ked som bol v podniku). Tieto zasady sa mi aj darilo dodrziavat, avsak viem, ze ked je clovek vystaveny stresu, alebo nejakej nahlej necakanej situacii koncentracia ide doprdele - mozno to sami poznate (IPSC).

Nechcem nikoho odhovarat od takehoto nosenia, ani sirit paniku. Hovorim, len sam za seba.
Poznam seba a viem, ze stres dokaze urobit aj z profesionala amatera...
inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

ja som: to je vsetko pravda ako pises ale tu je fakt, ze podla vsetkeho ujo si odlozil kapsu mimo svojho tela.
videl si mna, ze daco podobne nosim aj ja hoci nenosim. Ale v zivote si ju nedavam dolu z krku(ramena) na verejnosti pristupnych miestach(ano aj na verejnej toalete sa mi zamotava do nej wc papier), este aj v aute, kde som realtivne safe pri zamknutych dverach. V ujovom pripade plati, ze: moze byt celkom rad, ze v dany okamzik nahodou nepotreboval zbran pouzit, sam seba pripravil o takticku vyhodu. Porusil to najzakladnejsie pravidlo, ze pokial ti ma zbran sluzit, tak ju musis mat furt pri sebe.
Neda sa mi ale do klavesnice sa mi tlacia take slova ako: somar, hlupak, mantak, bohapusty nezodpovedny jedinec a ine "pozitiva".
Ja som
častý prispievateľ

Nepozornosť 57-ročného Košičana využil v reštaurácii na Hlavnej ulici v Košiciach zlodej, ktorý mu z operadla stoličky ukradol kapsičku.
Z toho mi vychadza, ze poskodeny to v tej chvili ani nezaregistroval. Z mojho pohladu sa stala chyba uz len v tom, ze si tu kapsu neodlozil na miesto kde by ju mal cely cas na ociach a na dosah ruky = pred seba na stol.
BTV
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Nemusi ju mat prave pred sebou na stole - predsalen to nie je vhodne pri stolovani.

Staci, ak si ju da na stolicku vedla seba a popruh si da pod zadok. Tak hned bude vediet ci sa niekto o nieco pokusa.
Ja som
častý prispievateľ

sposobov je viac, myslienka ta ista :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"