Bathory Cup - Extraliga SADS Dátum: 13.04.2013
Bathory Cup - Extraliga SADS Dátum: 13.04.2013
45,- € pri bankovom prevode do 09.04.2013 do 24.00h na č.ú.: 0041706448/0900, v správe pre prijímateľa uveďte svoje meno a priezvisko, v deň preteku 55,-€
junior 0,-€ / 0,-€
lady 20,-€ / 30,-€
Rad by som sa zucasnil, no zda sa mi, ze to s tym startovnym hruho prepiskli.
junior 0,-€ / 0,-€
lady 20,-€ / 30,-€
Rad by som sa zucasnil, no zda sa mi, ze to s tym startovnym hruho prepiskli.
tak tak. myslim, ze ak sa to nadalej bude takto vyvijat so startovnym, vela ludi opusti sads a uprednostni skor sutaze nizsej urovne. Postupne ale iste sa to stava sportom "lepsie situovanych" ludi. Vo svete ju kriza ale asi sa to netyka niektorych ludi. Nic neostava nic ine, len ist do "nizsej ligy", alebo zavesit konicek na klinec 
- In - FinitY
- prispievateľ
- Registered for: 17 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
nechcem tu obhajovat organizátora konkrétneho preteku, ale keď sa tu začnú ozývať tí ktorí robia preteky a vedia ake sú naklady na LIII tak potom sa nad tým zamyslím a aj sa spýtam priamo organizátora prečo dal take štartovné.
22buco, kolko pretekov si už spravil?
Len tak pre otvorenie očí:
Bežne je LIII o 16-18 stages 80-90€, tj. tento pretek by mal mať štartovné 60€ pri 12 stages!!!
skuste pred tym než niečo napíšete popremyšlať.
kolko by ste chceli platiť? 10€?
22buco, kolko pretekov si už spravil?
Len tak pre otvorenie očí:
Bežne je LIII o 16-18 stages 80-90€, tj. tento pretek by mal mať štartovné 60€ pri 12 stages!!!
skuste pred tym než niečo napíšete popremyšlať.
kolko by ste chceli platiť? 10€?
Pani neviem na kolkych Level III pretekoch ste boli doteraz, ale ta cena je tak akurat.
Chodte mimo SR a pochopite, tato sutaz nie je dedinska liga, ale medzinarodny pretek, ktoreho sa mozno podla registracie zucastni i Eric Grauffel, ak niekto nevie kto to je, kludne si ho dajte do youtubu.
A ano som okrajovo sucastou organizacneho teamu.
Chodte mimo SR a pochopite, tato sutaz nie je dedinska liga, ale medzinarodny pretek, ktoreho sa mozno podla registracie zucastni i Eric Grauffel, ak niekto nevie kto to je, kludne si ho dajte do youtubu.
A ano som okrajovo sucastou organizacneho teamu.
Rasťo nebud smiesny
55e na mieste je dost. Niesi maly chlapec, aby si si dokazal uvedomit, ze okrem startovneho si musis zacvakat patrony cestu ,cosi pod zub ( mne nestaci 4e do bufetu na cely den) A pokial viem, prave tento pretek bol v minulosti kritizovany na predstavenstve sads koli jeho slabej urovni. Cenim si kazdeho kto na tom preteju maka, ale skratka je to vela. Preteky organizovane v minulom roku na sielnici neboli drahsie ako 30e a kazde boli podla mojho nazoru lepsie. Ale to je iba moj nazor. Ale ked je ucast Erica G. pre teba synonimom super preteku tak nedbam. Ale po minule roky to tak nebolo. Ale to by si mohol vediet aj sam, ked si uz zbehal tolko tych pretekov.
Je jasne ze pretek ma medzinarodny cveng,ale ja nemusim chodit von na ine preteky a ani nechcem,som bezny zamestnanec a na drahy pretek tolko love nedam.Nemam mety ist do vysin,ale drzim sa pri zemi a som rad ze obcas niektorych strelcov poprehanam.Kto kam chce nech ide,kazdy ma moznost slobodnej volby.Je to len aky uhol pohladu kto ma,myslim ako bolo povedane v Sielnici to slo do 35e a malo to taky isty cveng.
- In - FinitY
- prispievateľ
v Sielnici možno, ale my sme LIII (SSK Artemis) nerobili od 2010, takže ste boli na pretekoch SK Zvolen. (ale dakujem 22Buco)
"No povedzme ze som bol spoluorganizatorom viacerych pretekov"
v poriadku, beriem, LII a nižšie (tým nechcem znevažovať tvoje postavenie pri organizovaní pretekov) ale LIII je trochu špecifický aj v tom že veĺa RO ti pride ešte den pred prematch, čo sú výdaje, na každy stage potrebuješ viac RO, viac Aro, atd atd,
no a aby som nezabudol, pride Graufel.
Rasťo? si súšasťou organizačného teamu alebo mukel? lebo nosiť steny a popre na určené miesto a rozhodovať o tom koľko a na čo sa vyčlení financii je rozdiel.
"No povedzme ze som bol spoluorganizatorom viacerych pretekov"
v poriadku, beriem, LII a nižšie (tým nechcem znevažovať tvoje postavenie pri organizovaní pretekov) ale LIII je trochu špecifický aj v tom že veĺa RO ti pride ešte den pred prematch, čo sú výdaje, na každy stage potrebuješ viac RO, viac Aro, atd atd,
no a aby som nezabudol, pride Graufel.
Rasťo? si súšasťou organizačného teamu alebo mukel? lebo nosiť steny a popre na určené miesto a rozhodovať o tom koľko a na čo sa vyčlení financii je rozdiel.
Ste zhyckany slovenskym standardom, ktory sa uz tento rok kluby snazia ukludnit.
Ked si na Level 1 strelite za 10-15E 80 ran a tu mate 223 cize 3x viac co mate premietnute i na startovnom.
Rezia je vysoka a neviem o indiciach, ze by Cachtice boli kritizovane koli nekvalite, ba naopak.
55E je pre lenivcov co na to maju, vsetci strelci strielaju za 45E co je uplne normalne.
V maji idem do Oparan na brokovnicu+pistol a neocakavam nizsie startovne ako 80E a neplacem chcem pridem nechcem ostanem doma ,alebo idem na LI.
PS nemam nic spolocne s vyskou startovneho, ale chapem to 12 stage = 24 oficialnych RO + helpers + RM + SO + MD ...
Ked si na Level 1 strelite za 10-15E 80 ran a tu mate 223 cize 3x viac co mate premietnute i na startovnom.
Rezia je vysoka a neviem o indiciach, ze by Cachtice boli kritizovane koli nekvalite, ba naopak.
55E je pre lenivcov co na to maju, vsetci strelci strielaju za 45E co je uplne normalne.
V maji idem do Oparan na brokovnicu+pistol a neocakavam nizsie startovne ako 80E a neplacem chcem pridem nechcem ostanem doma ,alebo idem na LI.
PS nemam nic spolocne s vyskou startovneho, ale chapem to 12 stage = 24 oficialnych RO + helpers + RM + SO + MD ...
Nic chlapci, my "chudoba " s vami nesdielame nazor
) nech sa vam darí. Nejdem to viac rozoberat lebo ma nakoniec presvedcite ze je to lacne. Rasto pozri si kolko si pytaju v Rimavskej za 186 ran. Mam ti to zratat? Myslim ze netreba. A neviem ci si bol na minulom rocniku Bathoty cupu, ale myslim ze nie . Ja som tam bol . Nic stacilo , nech si kazdy urobi nazor na to sam.
- In - FinitY
- prispievateľ
no, RS bude zase take ze by som si to ani na trening nepostavil, zas ja neviem buco ci si bol v RS na MSR, ked niektorí strelci odišli v polovici preteku, pretoze rozhodcovia nie ze nevedeli davať brifing ale ani nevedeli čo chcu od nas strelcov. Niečo ako RS by som už v živote nechcel zažiť, pretože toto je dedinky paškvil najhrubšieho zrna ake som kedy mal možnosť absolvovať.
kludne by som aj ja išiel do RS, a kľudne by som dal aj 20€, ale len vtedy keď to bude podla IPSC pravidiel, ale strielať 55 rán na 10metroch štvorcových mi pride ako zúfalstvo organizátora nahnať počet rán a nie ako strelecky zážitok.
kludne by som aj ja išiel do RS, a kľudne by som dal aj 20€, ale len vtedy keď to bude podla IPSC pravidiel, ale strielať 55 rán na 10metroch štvorcových mi pride ako zúfalstvo organizátora nahnať počet rán a nie ako strelecky zážitok.