Náhradná hlaveň na Glock 17

Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Príspevky: 3294
Registered for: 16 years 5 months

Náhradná hlaveň na Glock 17

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Mam Glocka 17C,strieľam IPSC zatial len klubovky,chcem skusiť SAPS ale tam by som pravdepodobne musel strielať v divizii open.Nerad bi som menil pištol tak uvažujem o nahradnej klasickej hlavni na G-17,keby mala hlaven to iste čislo alebo neviem aky je na to sposob že by som ich podla suťaže vymieňal ak to ovšem ide :wink: Skuste poradit pripadne kde kupiť a pod,dakujem.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

s rovnakym cislom druhu hlaven asi nezaregistruju
Korben
občasný prispievateľ
Príspevky: 77
Registered for: 19 years

Príspevok od používateľa Korben »

hm, podla mna normalne treba na nakupne povolenie kupit novu hlaven a dostanes na nu preukaz zbrane a potom mozes menit ako chces Dokonca by som povedal, ze doviezt by ti ju asi vedel najskor ofic. dovozca- kedze pochybujem ze sa len tak povaluju nahradne hlavne na pultoch.
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Príspevky: 3294
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Hura dalši novy Glock v našej klubovej rodine :wink: verte neverte kamarat predal 75TS a kupil G-17,raz skusil mojeho a hned trafil čo chcel,dal si urobiť hned aj tuning,2kg stojina,zvačšeny zachyt zaveru,vypušťanie zasobniku,kovovu mušku,aky to bol velký bum na nove Taktikaly a znova sa vracaju k osvečenej kvalite :D to sa nechcem nikoho dotknuť :wink: ale sa len utvrdzujem vtom čo my vravia stary borci glock je glock :lol:
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"