Streľba na odpočívadle, vodič sa skryl v lese

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_nobel

Príspevok od používateľa inspiring_nobel »

Pozeram v spravach, ze je tam trestne stihanie a zalezitost klasifikovali ako zneuzitie pravomoci verejneho cinitela.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

No konecne nejaky posun, a o tom chlapikovi z dodavky nic ine ?
inspiring_nobel

Príspevok od používateľa inspiring_nobel »

Zatial nie.
Používateľov profilový obrázok
dirty harry
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

Lesný úrad Ti dovolí oplotiť svoj les len v prípade , že na to máš nejaký veľmi vážny dôvod. Jedným z najdôvodov je skutočnosť, že chceš v oplotenom lese zriadiť zvernicu na chov zveri jeleniej, danielej alebo napr. diviačiej. V takomto prípade je možno les oplotiť a následne je do takého lesa vstup povolený len so súhlasom majiteľa a len v sprievode poverenej osoby, sprievodcu na love, ošetrovateľa zveri apod.
inspiring_kepler

To som mal na mysli, lepsie povedane na nete :-).
3500korun
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa 3500korun »

dirty harry napísal:Jedným z najdôvodov je skutočnosť, že chceš v oplotenom lese zriadiť zvernicu... V takomto prípade je možno les oplotiť a následne je do takého lesa vstup povolený len so súhlasom majiteľa a len v sprievode poverenej osoby, sprievodcu na love, ošetrovateľa zveri apod.
Ani toto nemusí vždy platiť, a je to na dobrej/zlej vôli majiteľa. Napr chodievam cez jednu oplotenú zvernicu, kade ide značkovaný turistický chodník a cez plot sú spravené a udržiavané rebríko-schody.
dirty harry
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

V takomto prípade sa jedná zrejme o majiteľa akých je na Slovensku len veľmi málo. Ja poznám niekoľko takých ľudí v mojom okolí a do jedného sú to veľkí mocipáni, fasovia a nikdy by cez zvernicu priechod obyčajným ľuďom neumožnili. Je to v kvalite a myslení jedinca.
inspiring_knuth

Príspevok od používateľa inspiring_knuth »

Zial su u nas ludia co si svoju haciendu aj s kusom lesa oplotia a vobec sa nestaraju o to ci zver prejde alebo nie. Ak to aj daky dobrak nahlasi na lesny urad, ci obec - konanie na odstranenie plota moze trvat aj roky. Podla toho aky Matcho Grande ma tu haciendu.
Vid nedavna situacia ked si stavebnik v jednej osobe tiez starosta oplotil cast lesa aj s potokom a jazerom. Aj ked to nebol jeho pozemok, potok !
inspiring_kepler

Kamarat sa zabava vytrhavanim oplotenia v lesnom poraste, turista heej :wink: .
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"