Prestrelka v Kysaku - páchateľ postrelil policajta

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_elgamal

Príspevok od používateľa inspiring_elgamal »

Používateľov profilový obrázok
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Kokos...zrejme aj u nas bude nejaka pripravovana akcia na vraha a kanibala kedze tu opravili cestu po 15 rokoch :wink:
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

priatelia- táto téma je dosť ošemetná vec. Navrhoval by som, aby bola dočasne uzamknutá, aby tu vrámci širokej polemiky niekomu nevyklzlo niečo škodlivé.

Nechajme túto vec trochu vychladnúť a zapadať iným bulvárnym hnusom.
revino
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa revino »

teraz rozmýšlam, či je slovo "vrah" v názve témy použité oprávnene. :?
niko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Inak tie fotky udajneho kanibala su z Michalovskej strelnice. Predpokladam, ze asi z preteku KVZ. Inak zaujimave, ako rychlo sa Novy cas vie dostat k fotkam strelcov na strelnici. Ved aj Harmanove mali za par hodin.
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

tu je pekne napisany nazor na udalost a dianie po nej:
zdroj:
http://korzar.sme.sk/diskusie/1836787/1 ... Lucia.html

Prezumcia viny?
Bez toho aby som obhajovat ludi co si zasluzia trest... ale v principe sa mi vonkoncom nepacia unahlene zavery novinarov k comu im vydatne napomaha policia.

Bez toho, aby mu bola dokazana vrazda, ktoru by spachal v minulosti, bez toho, aby doslo k skutkovej podstate zavrazdenia "svajciara", alebo jeho prichytenia pri akte vrazdy, je jeho osoba opakovane oznacovana ako Vrah a Kanibal zo Sokola.
Rovnako nechapem, ako pri akcii, pri ktorej mali snad idealne predpoklady prichytit pachatela pri cine sa strhne prestrelka. Pokial policia pred akciou nevedela ze nejaku moze mat, tak dovidenia, ved bol registrovany strelec a drzitel zbrane.

Preco vlastne M.Č. tasil zbran? Bol legalny strelec, zbran mozno pri sebe nosil castejsie. Co ked vobec netusil, ze je zadrziavany policiou, ale v danom momente to vyzeralo, ako prepadnutie a chcel sa branit? Co ked nemal vobec v umysle niekoho zavrazdit natoboz zjest, ale bol len uchylne zvedavy a kvoli nejakemu mesiasskemu komplexu sa chcel so samovrahom iba stretnut? Co ked sa do samovrazednej komunikacie iba priplietol a zo zvedavosti na nu "nastupil"?

Nesnazim sa toho cloveka obhajovat, ale ani obvinovat. Jeho osoba nam je uz niekolko dni predstavovana, ako KANIBAL a VRAH, ale bez riadnych dokazov je to zatial len obrovska rodinna tragedia a pochybnosti nad profesionalitou nasej Policie.
K novinarskemu lyncovaniu za ochotneho povzbudzovania pospoliteho ludu sa radsej ani vyjadrovat nebudem.
siver
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa siver »

Tak s tým sa dá len súhlasiť.
V žiadno prípade nechcem toho údajného "kanibala a vraha" v jednej osobe obhajovať ale naozaj z neho robia obludu a nič o tom nevedia. Keď sa to vyšetrí (o čom pochybujem) a bude jasné, že to bola "sviňa" tak nech ho roznášajú v médiách .....
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

ehm...

http://korzar.sme.sk/c/5891022/prvou-ob ... lucia.html

"Vraha vraj našla na Facebooku"

po tejto informácii som okamžite na routri dal URL facebook.com medzi blokované...
niko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Tak zase to neprehanaj :lol: Facebook nemoze zato, ze on mal divne chute. Tak isto ako zato nemoze ani KVZ, ze bol ich clenom. Proste to bol iba nastroj ako sa zoznamit s novymi ludmi. V jeho pripade za zvlastnym ucelom. Co teraz budeme odsudzovat vsetko, coho sa len dotkol ?
peter9898
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa peter9898 »

To by mohol byt dokaz bud ohladom jeho viny alebo neviny...

Ak by policia vydala pokyn pre Facebook aby vidali historiu pre jej ucet tak by tam bolo vsetko ohladom komunikacie a na zaklade podobnosti , zhody so svajciarom by vedeli "wo co go"
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

ja sa s novými ľuďmi radšej zoznamujem inak, a svojich blízkych ochraňujem ako uznám za vhodné...

aj tak na FB trávila spolubývajúca podozrivo veľa času. Takto som jej ušetril minimálne 3h denne , ktoré môže venovať domácim prácam :)
peter9898
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa peter9898 »

Facebook povodne nebol vyrobeny pre zoznamovanie sa s ludmi. Ale ako nastroj, ktory mal pomoct k internej komunikacii medzi roznymi skupinami ludi ktori sa uz poznali. Len to nebezi na intranete ale internete.
To len na zaklade doby sa to zvrhlo na nieco strasne.

Ak by niekto vyrobil sw produkt, ktory sa realne nechyta ale nadalej by ho drzal v tej podobe by bol asi blby, radsej zaklad preroby podla poziadaviek doby, ludi a uz ho veselo aj predava....
Tusim existoval aj existuje FB feedback.
djuri
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa djuri »

v tom prvom pripade neslo o facebook ale pokec, logy aj boli ale nic z toho
rob999
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

DUSO napísal:tu je pekne napisany nazor na udalost a dianie po nej:
zdroj:
http://korzar.sme.sk/diskusie/1836787/1 ... Lucia.html

Prezumcia viny?
Bez toho aby som obhajovat ludi co si zasluzia trest... ale v principe sa mi vonkoncom nepacia unahlene zavery novinarov k comu im vydatne napomaha policia.

Bez toho, aby mu bola dokazana vrazda, ktoru by spachal v minulosti, bez toho, aby doslo k skutkovej podstate zavrazdenia "svajciara", alebo jeho prichytenia pri akte vrazdy, je jeho osoba opakovane oznacovana ako Vrah a Kanibal zo Sokola.
Rovnako nechapem, ako pri akcii, pri ktorej mali snad idealne predpoklady prichytit pachatela pri cine sa strhne prestrelka. Pokial policia pred akciou nevedela ze nejaku moze mat, tak dovidenia, ved bol registrovany strelec a drzitel zbrane.

Preco vlastne M.Č. tasil zbran? Bol legalny strelec, zbran mozno pri sebe nosil castejsie. Co ked vobec netusil, ze je zadrziavany policiou, ale v danom momente to vyzeralo, ako prepadnutie a chcel sa branit? Co ked nemal vobec v umysle niekoho zavrazdit natoboz zjest, ale bol len uchylne zvedavy a kvoli nejakemu mesiasskemu komplexu sa chcel so samovrahom iba stretnut? Co ked sa do samovrazednej komunikacie iba priplietol a zo zvedavosti na nu "nastupil"?

Nesnazim sa toho cloveka obhajovat, ale ani obvinovat. Jeho osoba nam je uz niekolko dni predstavovana, ako KANIBAL a VRAH, ale bez riadnych dokazov je to zatial len obrovska rodinna tragedia a pochybnosti nad profesionalitou nasej Policie.
K novinarskemu lyncovaniu za ochotneho povzbudzovania pospoliteho ludu sa radsej ani vyjadrovat nebudem.
pekne si to napísal DUSO.
Presne, na Slovensku neplatí prezumpcia neviny. Zo strany novinárov a vonkoncom nie zo strany polície!!
Mám s tým osobnú skúsenosť. Môj ex spoločník na mňa podal niekoľko vykonštruovaných trestných oznámení len preto, že som už nechcel ďalej s ním podnikať a pochovať firmu ktorú som založil.
Dementi - policajti (vyšetrovatelia) čo mali vysokú školu poľnohospodársku, dobre že ma nedali do pút už pri prvom vypočutí. Boli od prvej chvíle nadržaní verziou môjho ex a ja som mal dokazovať nevinu a vyvrátiť obvinenia! Choré!!! Po niekoľkých mesiacoch týrania mňa a celej mojej rodiny mi poradil advokát (nemohol ma zastupovať nakoľko som nebol obvinený), aby som im priamo povedal, že buď nech ma obvinia, alebo nech mi dajú pokoj že už viac na vypočutie neprídem. A záver? No samozrejme že mi nedokázali a ani nemohli nič dokázať. Aj toto bol však pre mňa dôkaz práce našej Polície! Som OT.

Je na škodu, že verziu údajného vraha a kanibala sa nikdy nedozvieme. Jedno je však isté! Celý prípad je vodou na mlyn pre niekoho a prezumpcia neviny dostala zasa raz na frak. O jeho nešťastných deťoch ani nehovoriac.
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

rob999 napísal: pekne si to napísal DUSO.
nastala mýlka, nenapisal som to ja, len som to z tej diskusie skopcil sem pretoze sa s tym plne stotoznujem, naco sa trapit s pisanim, ked je to uz na svete :-) aj tak by som to lepsie nenapisal
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"