Prestrelka v Kysaku - páchateľ postrelil policajta
Bulvaru sa neda verit. Ved ja si dobre spominam na DNV kde kazdy hlasil pocet mrtvych a ranenych akoby mal vestiacu krystalovu gulu...proste bulvar je bulvar. Doticny sa uz nemoze branit ci je to tak alebo onak uz je trapne ako kazdy spomina ze kanibal kanibal...
Kolko ludi zabija stat svojimi danmi, nizkymi dochodkami ktory si zasluzia vyssi ako maju a ty co maju vysoky by si poniektori nezasluzili asi ziaden. Kopec z vas nosi zbran koli svojmu bezpecie resp aby ste mali pocit, ze ste v bezpeci. Co ked sa naozaj len zlakol ze ho idu prepadnut a reagoval pudovo?
Tazke konspiracie tu su..... Podla mna sa uz nikto nedozvie ako to naozaj bolo. Ja osobne este neviem co sa naozaj stalo v DNV tak o 3stvrte roka pride sprava z pitvy ze aj Sokolan bol opity a sfetovany... lebo mu najdu v krvi 0,15 promile a naznak acetonu.....
Kolko ludi zabija stat svojimi danmi, nizkymi dochodkami ktory si zasluzia vyssi ako maju a ty co maju vysoky by si poniektori nezasluzili asi ziaden. Kopec z vas nosi zbran koli svojmu bezpecie resp aby ste mali pocit, ze ste v bezpeci. Co ked sa naozaj len zlakol ze ho idu prepadnut a reagoval pudovo?
Tazke konspiracie tu su..... Podla mna sa uz nikto nedozvie ako to naozaj bolo. Ja osobne este neviem co sa naozaj stalo v DNV tak o 3stvrte roka pride sprava z pitvy ze aj Sokolan bol opity a sfetovany... lebo mu najdu v krvi 0,15 promile a naznak acetonu.....
Naposledy upravil/-a peter9898 v 13 Máj 2011, 22:21, upravené celkom 1 krát.
DUSO, peterson nepovedal, ze mu mali odobrat zbrojak na zaklade toho, ze bol extremista. Na zaklade coho mu mal byt odnaty ZP, alebo aspon mala byt preverena jeho spolahlivost a sposobilost - o tom mam matnu predstavu, peterson ma informacii viac.DUSO napísal:UUUUf peterson, tebe tiez zakon nieco hovori len vtedy, ked sa ti to hodi. Prejdi si zakonne moznosti, kedy je mozne cloveku odobrat zbrojak a vtedy zistis co to tu zas trepes. Alebo mi prosim objasni svoj nazor na to odobratie, mozno zistim, ze kecam ja a potom sa Ti ospravedlnim. Mozno vies co ja neviem o tych jasnych podmienkach.
na tvojom mieste si chystam ospravedlnenie ...
duso, peterson vie, co nevies ty - a to co vie, nepatri na verejne forum ... nerobme si to este horsie ako to je ... dost nam slapu na krk zvonka, preco si mame robit zle este aj sami?? suhlasim s petersonom, ze by sa to tu malo zamknut - uplne zbytocne sa to tu rozduchava - na verejnom fore, kde maju pristup aj ´novinari´ z bulvaru ...