Vystroj a uzitocne veci (vhodne i na barter)

...alebo tiež rady ako na to, keď sa všetko poser..
elegant_black

Príspevok od používateľa elegant_black »

To Ja som
Osobne sa hnusi aj mne ale pestovať ju podla mna nie je až taký zlý nápad ( samo len po SHTF )
Tak ako aj ostatne drogy by bola cenna , z konope sa daju aj vlakna vyrabať , je z časti liečiva , tlmi bolesť ...
To s tou citackou knih je super napad , ale zasa kolko ludi to ma alebo bude mat?
Používateľov profilový obrázok
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

No ja by som bol predsa len k tymto "komoditam" trochu rezervovanejsi, aspon takto "on air" na verejnom fore ;)
Vies co, ta citacka je otazka 140€ a za to uz dostane kindle3 od amazonu, co je povedal by som momentalne TOP (paradox je, ze cenovo je spomedzi konkurencie najlacnejsia, ked nepocitam cinu a podobne).
Neviem kolko ludi to momentalne ma, ale casom ich bude len viac a viac.
misko 6
občasný prispievateľ
Registered for: 15 years 1 month

Príspevok od používateľa misko 6 »

Pestovat marihuanu je problem, pretoze povodom je to asi volaka tropicka rastlina, ona potrebuje velmi stale podmienky na to, aby sa uspesne, alebo vobec dala rozmnozovat a pestovat. Takisto ju treba dost hnojit, a je tu aj problem s plesnami, nedokaze vydrzat zimu, robia jej problem teplotne vykyvy, je narocna na svetlo, proste nic pre cistu improvizaciu. :-)
Radsej by som volil nase klasicke konope a nie hentake odrody. Bohvie ake su z toho nite, mozno sa trhaju, alebo hniju. :?:
Venet
prispievateľ
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa Venet »

Misko, si trochu mimo mísu.
konope na vlakno a olej na jedenie je vhodne to klasicke technicke, konope ako droge sa da v pohode pestovat aj u nas a to vonku a nema problem... konope nieje z tropov... Dokonce aj specialne kultivary z holandska sa daju pestovat u nas a vonku. Konope je totiz jednorocna rastlina, to znamena ze na jar vysejes a na jesen pozberas a semiacka uschovas. ( z pestovanim indickeho konope - marihuany sice nemam absolutne ziadnu skusenost ale nieco som o tom cital, a nasiel som aj policko kde niekto pestoval)
misko 6
občasný prispievateľ
Registered for: 15 years 1 month

Príspevok od používateľa misko 6 »

OK, nehadam sa.
3500korun
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa 3500korun »

Dávnejšie sme tu niekde rozoberali horolezecký materiál a jeho využitie pri WTSHTF, tak kto si chce rozšíriť výbavu týmto smerom, Hudysport má zasa -30% - TU
karo82
prispievateľ
Registered for: 17 years 3 months

Príspevok od používateľa karo82 »

Mate niekto skusenosti liehovýmy varičmy konkretne varič trangia (švédska výroba s dlhoročnou tradíciou) vyzerá super, je malý a lieh zoženieš ľahšie ako plynovu bombičku.
RECENZIA
http://www.svetoutdooru.cz/clanek/?1074 ... ra-s-ohnem

Neake skusenosti
http://www.svetoutdooru.cz/clanek/?1074 ... ra-s-ohnem

VIDEO
http://www.youtube.com/results?search_q ... eview&aq=f
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

... Terénne vozidlá Land Rover od 2-­tisíc libier. ... Britské ministerstvo obrany organizuje výpredaj. Na internetovej stránke draží armádne veci, aby aspoň trocha stiahlo sekeru 36 miliárd libier vo svojom rozpočte.

Medzi drobnými vecami ponúka aj vojenské ponožky či škótske vojenské sukne – kilty. Bojové vesty sa dajú kúpiť za 30 libier, aj keď nové stoja desaťkrát toľko.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/6017358/britska-arm ... z1VAiSkq1q

celkom zaujimava prilezitost. Pre mna, zial, daleko. Taky Land Rover za 2-2,5 tis. libier by som bral.
bebe lili
občasný prispievateľ
Registered for: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa bebe lili »

Land rover by som bral aj ja, skoda že tak daleko :(

BTW Neviete niekto odporučiť neaké fakt dobré kresadlo.Neviem sa rozhodnuť či magneziové alebo len tú tyčku (Firesteel)
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

A nebude mať kormaň na druhej strane ako sme zvyknuty?
lovec
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

land rover? a to ste automechanici s furou nahr. dielov (napr. poloosi) a litrami oleja na dolievanie.....??? Defik je hrozny kram. Ja ani zadarmo a do SHTF by bol vyslovene za trest. (nedajboh s tym "uzasnym" VW motorom 2,5 TDI PD - etalon nespolahlivosti, resp. poruchovosti)
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Tak tak... Ak ma pamäť neklame, nie tak dávno malo s poruchovými Defendermi problém aj MV SR, ktoré ich kúpilo v rámci zlepšenia vybavenosti pre ochranu východnej hranice schengenského priestoru. Vraj do nich dokonca nejako seriózne zatekalo pri prudších dažďoch...
:lol: :lol:
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

bebe lili napísal:Land rover by som bral aj ja, skoda že tak daleko :(

BTW Neviete niekto odporučiť neaké fakt dobré kresadlo.Neviem sa rozhodnuť či magneziové alebo len tú tyčku (Firesteel)
Veď Firesteel je magnéziový nie? Inak by som ti odporúčal práve ten, rozhodne nie, tie veci z ktorých musíš najprv naškrabať piliny.
3500korun
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa 3500korun »

7 Rock Climbing Knots Every Guy Should Know
(niečo o uzloch a lanách)
http://dsc.discovery.com/adventure/7-ro ... gn=fbdsc15
inspiring_ellis

Príspevok od používateľa inspiring_ellis »

Napísať odpoveď

Návrat na "When the shit hits the fan"