Lipsic ma posilnenu ochranu

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

BKSL napísal:Skor to znamena ze ide niekomu dolezitemu po krku a mali by ste mu byt za to vdacni.

A je to jasné. BKSL=DL. Už dávnejšie som mal podozrenie, ale teraz už som si takmer istý.

BKSL napísal:Ale to vy asi nepochopite vo svojej obmedzenej podstate.

Ešte jedna podobná urážka a máš ban!

BKSL napísal:Napisal by som sem jedno pravidlo o skorumpovanosti sudcov ale zas by mi ho niekto zmazal, pravda. Tak, davajme si klapky pred oci aj nadalej, co uz :(.
Nespomínam si, že by ti moderátori mazali príspevky o sudcoch a o ich skorumpovanosti. Mazané ti boli len cipoviny, na ktoré si bol opakovane upozorňovaný. Tak sa nehraj na ukrivdeného!
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Jack by o tom mazani mohol nieco vediet :wink:
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

BKSL
vie a ty vies preco
inspiring_kepler

Panzer napísal:
BKSL napísal:Ale to vy asi nepochopite vo svojej obmedzenej podstate.

Ešte jedna podobná urážka a máš ban!
To je marketigovy tah aby nad tym trochu ludia aj porozmyslali :D .
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

ja suhlasim, tentokrat, s BKSL. :)

naozaj si myslim, ze moja podstata je obmedzena. Povazujem to za znak sudnosti.
kamov
prispievateľ
Registered for: 15 years 4 months

Príspevok od používateľa kamov »

Komedia toto čitať :D

Veduci MV SR mi pride ako dieta co sa hra pred panelakom na piesocku, kdh nikdy viac
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

hmmmm len aby v tom nebol nejaky "Fígel" zakopany :shock:
Pena
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Pena »

Ale veď nech hodí v kostole do zvončeka miesto 5 eurovky stovku a Pán Boh ho potom už ochráni. Načo mu je svetská ochranka?
v1911
prispievateľ
Registered for: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa v1911 »

Ak ma pamäť neklame tak aj na "otca národa" V. Mečiara sa každú chvíľu chystal atentát. Mi Slováci sme fakt "strašne nespravodlivý".
momentalne anonymny
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 11 months

Príspevok od používateľa momentalne anonymny »

BKSL napísal:Skor to znamena ze ide niekomu dolezitemu po krku a mali by ste mu byt za to vdacni. Ale to vy asi nepochopite vo svojej obmedzenej podstate.
Napisal by som sem jedno pravidlo o skorumpovanosti sudcov ale zas by mi ho niekto zmazal, pravda. Tak, davajme si klapky pred oci aj nadalej, co uz :(.
tot nedavno mi niekto pripomenul kauzu isteho starostu z isteho hnutia, ktory bol cisty korupcnik, ale zrazu sa nieco stratilo, a sud ho oslobodil a len zhodou okolnosti mal spolovice na starosti to stratene nieco spolustranik toho oslobodeneho. A inac takto aj spolustranik nasho oblubenca.
A inac naco to sem pisem, len sa rozculim, a aj tak budu vsetci neskorumpovani len vtedy , ak budu plnit zelania najmudrejsieho.

Komu by uz len minister mohol uskodit. Policajt, prokurator aj sudca su nezavisli, a ak ma vyvoj veci zavisiet od takeho ministra a vobec akeholvek, tak sme zase kdesi inde.
2weird2die
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa 2weird2die »

už by ste mohli dať nášmu milosrdnému pokoj... veď on je (samozvaný) posol Boží!
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

mas pravdu je to osol bozi :twisted:
lenochod
prispievateľ
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa lenochod »

Sa smejte, ale teraz DL od niekade vytiahne ze po nom idu sportovi strelci a zas bude dalsia novela :D
inspiring_kepler

v1911 napísal:Ak ma pamäť neklame tak aj na "otca národa" V. Mečiara sa každú chvíľu chystal atentát. Mi Slováci sme fakt "strašne nespravodlivý".
Ked bol jeden z clenov mafie tak sa nie je comu divit, ked sa zbavoval blizkych ludi okolo seba. To vsetkym nehralo do karat, taketo jeho praktiky.
Vaquero
moderátor
Registered for: 15 years

Príspevok od používateľa Vaquero »

Je to len divadielko, žiadny mafián nemá rozumný dôvod Lipšica odstrániť, hlavne potom, čo sa L+S zbavili najlepších vyšetrovateľov a zrušením krajských vyšetrovačiek preniesli väčšinu závažných vecí na beztak už zavalené okresy. Takéto mafia-friendly prostredie už organizovanému zločinu nikto neurobí, naposledy sa mali tak dobre za muftího.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"