15 rocny cigan vytiahol zbran na policajta
"Keď som sa otočil, videl som hlaveň, ako mieri na mňa, vrieskal, že nás postrieľa a smial sa či nás má postrieľať," opisuje chvíle hrôzy policajt.
viem, ze sa nehrame na "keby"
ale
keby mal ostru? ako by mohol zit kludne dalej policajt strielajuci do vduchu, ak by bol jeho kolega zastreleny?
ja by som asi svojho partaka za ten jeho vystrel do vzduchu poriadne zjazdil.
telra: velmi dobry postreh!
viem, ze sa nehrame na "keby"
ale
keby mal ostru? ako by mohol zit kludne dalej policajt strielajuci do vduchu, ak by bol jeho kolega zastreleny?
ja by som asi svojho partaka za ten jeho vystrel do vzduchu poriadne zjazdil.
telra: velmi dobry postreh!
-
inspiring_noyce
veru pozeral som to a dopadlo to dosť čudne. potom som prepol a tam bola iná relácia. policajná hliadka kontrolovala auto a spolujazdec na nich vytiahol gun a stlačil spúšť. (zasekla sa mu zbraň - to sa zistilo po zásahu) dopadlo to tak, že padlo 6 rán do auta... ten náš policajt mal železné nervy!!!
-
friendly_burnell
Keby som nebol taký humanista, tak by som povedal, že na takéto prípady neplatí nič len tupé nožnice, nech sa také gény aspoň nešíria ďalej.
Nuž, ja si tiež predstavujem spravodlivosť inak. Pravdepodobne sa prokurátor vrhol na cestu ľahkého dokazovania (výtržníctvo). A maloletý navyše môže dostať len polovičnú sadzbu...takže súdy boli mierne, ale veľmi na výber ani nemali. Žiaľ, exemplárne tresty sa u maloletých asi len ťažko dajú uložiť, keď ho v minulosti ani netrestali a zrejme aj viedol dovtedy riadny život zberača železa, poľnohospodárskych plodín a napílených stromov
Nuž, ja si tiež predstavujem spravodlivosť inak. Pravdepodobne sa prokurátor vrhol na cestu ľahkého dokazovania (výtržníctvo). A maloletý navyše môže dostať len polovičnú sadzbu...takže súdy boli mierne, ale veľmi na výber ani nemali. Žiaľ, exemplárne tresty sa u maloletých asi len ťažko dajú uložiť, keď ho v minulosti ani netrestali a zrejme aj viedol dovtedy riadny život zberača železa, poľnohospodárskych plodín a napílených stromov