Na Orave našli zastreleného policajta
Kolegyna ma muza policajta v NO.
Vcera okolo 15.00 mala ist domov, s tym ze ju manzel vyzdvihne v praci.
On jej zavolal tesne pred odchodom, ze sa mu zastrelil kolega, ze ide na miesto...
Vraj to bol clovek do ktoreho by to nebol nikdy povedal, i ked vraj moc priatelov nemal a ani nebol moc spolocensky.
Vraj to bol dobrak.
Co mam spravy od znamych z PZ, aka je tam momentalne situacia, tak sa moc ani necudujem. Vsetkym znama dvojica im dava celemu PZ dobre zabrat..,
Vcera okolo 15.00 mala ist domov, s tym ze ju manzel vyzdvihne v praci.
On jej zavolal tesne pred odchodom, ze sa mu zastrelil kolega, ze ide na miesto...
Vraj to bol clovek do ktoreho by to nebol nikdy povedal, i ked vraj moc priatelov nemal a ani nebol moc spolocensky.
Vraj to bol dobrak.
Co mam spravy od znamych z PZ, aka je tam momentalne situacia, tak sa moc ani necudujem. Vsetkym znama dvojica im dava celemu PZ dobre zabrat..,
-
inspiring_panini
Sorry Butvinm ale povedať, bez akýchkoľvek informácii, že si zobral život kvôli práci pretože pomery v polícii... to je fakt stupídne. Mohol mu umrieť člen rodiny, mohla ho opustiť priateľka, mohol mať nejaký vnútorný komplex s ktorým sa nevedel vysporiadať, mohol mať finančné problémy, mohol mať zdravotné problémy - tých možností prečo to urobil je toľko.
Zoidberg37: Mam trosku viac informacii ako ty
Mal nastupit vcera do sluzby, ale nenastupil, ani nedvihal telefon. Tak kontaktovali jeho otca a ten ho nasiel asi kilometer od domu.
Vsetci jeho znamy tvrdia ze to bol uplne v pohode clovek, a ako som pisal aj introvert.
Financne problemy nemal, nikto mu neumrel, ziadne frajerka nenechala.
Mal nastupit vcera do sluzby, ale nenastupil, ani nedvihal telefon. Tak kontaktovali jeho otca a ten ho nasiel asi kilometer od domu.
Vsetci jeho znamy tvrdia ze to bol uplne v pohode clovek, a ako som pisal aj introvert.
Financne problemy nemal, nikto mu neumrel, ziadne frajerka nenechala.