Vyjadrenie analytika k zásahu polície v Kysaku

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

http://krimi.noviny.sk/cierna-kronika/1 ... logom.html

inak, tie nicky sú stále aktívne, prečo kukláči nenabehnú aj za ním??? chlapec to zjavne nemá v hlave v poriadku..
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Miro, kukláči? No jo... Lenže začo? Za blbé reči?
:?:
Ale inak, ostrý zásah kukláčov ako šoková terapia by mohol zafungovať u takých degeškov, čo sa z nedostatku inej činnosti hrajkajú s myšlienkou, že si vezmú život, lebo ich už nebaví. Bolo by treba overiť túto hypotézu v praxi.
:lol:
miro285
častý prispievateľ

No neviem, neponúkal jej že ju zabije?

Pokiaľ je to ovšem pravda, lebo v niektorých vetách sú dosť blbé chyby, napr: "Lucia: Pošleš mi foto? Hej, ale ak si nikoho ešte nezabil, čo ak ani mňa nezabiješ, ja sa sám nedokážem obesiť."

Keby to bolo písané aspoň bez diakritiky, tak by mohlo byť, že zabudla napísať a (sam-a), ale je tam slovo sám, čo je samozrejme mužský rod, ale veľa filmov asi pozerám :D ktovie kde je celá pravda...
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Ona sa tam schválne tvári ako on, nie? Hrá sa na BB Braňa... To je jedno. Druhý raz sa mi to už čítať nechce.
:P
Aj keď som starý cynik,predsa len mi je divne z toho paradoxu, že mladá, zdravá, dokonca pomerne atraktívna kočka nerobí nič iné, iba hľadá spôsob, ako umrieť.
:evil:
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Jedna z najviac cenenych ludskych vlastnosti je stabilita jedinca.
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Inac to je aj dobry priklad nato aby sa ludia spamatali :) ze co a kde pisu... ze raz si o sebe precitaju v novinach :lol:
peterson
expert

Príspevok od používateľa peterson »

by ma fakt zaujímalo, kto šváca na net tie úchylné dialógy :?: :roll:

Slovenský bulvár prekonáva hranice bizarnosti. Škodlivé veci podsúvajú mládeži a čitateľom v celku bežnej podobe- akoby písali o stužkovej.
Už som mnohokrát našiel formulácie z médií v listoch na rozlúčku.

Nepáči sa mi to.
zandar
prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa zandar »

..no ja sa uz zo zenou 3 roky hadam koli tomu ze novinari na slovensku a skoly ktore ich vyprodukovali by potrebovali hlavodoktora (zena je tez zurnalista) a z toho dovodu spravy nepozeram, no uz zistujem, ze na toto dosli netmaniaci a detom asi zablokujem pristup na net bo co nepredas v TV predas 3x ziskovejsie na nete - slovakrett-ardowo
lz
občasný prispievateľ
Registered for: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa lz »

akože unikol ďalší prepis....buď si tu niekto nehorázne vymýšľa, alebo PZ zásobuje národ tým čo mu vyhovuje, alebo si niekto privyrába spoluprácou s bulvárom. Fakt neviem čo je horšie.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Nerád rozbíjam myšlienku že na Slovensku je všetko najhoršie, ale slovenská mediálna scéna má iný veľký problém. Kvôli počtu obyvateľov na Slovensku je mediálny trh pomerne malý a preto si skoro žiadna redakcia nemôže platiť skutočného investigatívca, ktorý bude povedzme pol roka pracovať len na jednej kauze, preto je potom kvalita informácii taká aká je. Takýmto investigatívcom bol napríklad Tom Nicholson ale ten sa kvôli konfliktu záujmov (žena Lucia Nicholsonová) svojej funkcie dobrovoľne vzdal.

Čo sa týka bulváru: opäť musím sklamať, náš bulvár je oproti zahraničiu ešte pomerne čajový, náš Plus jeden deň, Nový čas a ďalšie tlačené aj internetové magazíny nemajú ani tú "úroveň" ako v Česku.

Zandar: určite si robil veľký prieskum o tom akým spôsobom sa na týchto školách učí, že dokážeš dať tak odvážne stanovisko... skôr mám ale pocit, že robíš to čo napríklad Lipšic, zoberieš pár najhorších príkladov (článkov) a podľa toho posudzuješ celú skupinu. Bohužiaľ všetko treba vnímať komplexne, ak odhadujem správne podľa tvojho nicku, tak si policajt a povedz mi, si spokojný, keď na základe individuálneho zlyhania nejakého policajta posudzujú celú políciu a všetkých jej členov?

slovenské školy žandar policajt, sila bulváru
Akira
prispievateľ
Registered for: 17 years 5 months

Príspevok od používateľa Akira »

Zoidberg37: investigativec bol resp. je aj Milan Zitny.
kamov
prispievateľ
Registered for: 15 years 4 months

Príspevok od používateľa kamov »

inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Toto nie je normálne čo všetko uverňujú :!: To im mám veriť, že to je autentický log komunikácie :?: Ale moja chyba, nemal som to čítať. :roll:

Inak, nahovoril ho na tie činy Ashtar Sheran. Musel zabiť a zjesť 5 ľudí aby sa pripojil k vesmírnym ľuďom. Mám k dispozícii prepis anonymnej konverzácie z pokec.sk, prihlasoval sa cez anonymizér, vystupuje pod anonymným nickom rohor007 (ak rohor čítate odzadu, je to rohor), kde sa dohaduje s Ashtarom čo presne má urobiť. Autentičnosť tohto prepisu je nespochybniteľná, poskytol nám ho vesmírny človek, ktorý pravidelne sniffuje a odkladá Ashtarove keci na pokeci.
miro285
častý prispievateľ

áno, a jeho manželka ani rodina si na ňom nič podozrivé nevšimla, lebo keby že mám nejakú takú úchylku, tak sa to na mne nijak neprejavuje :roll:
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

ten clanok som uz necital a ani ziadny dalsi na tuto temu nebudem. odmietam podporovat svojim klikanim novinarskych supov.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"