J.Kolesár tragicky zahynul
J.Kolesár tragicky zahynul
Doc. JUDr. Juraj Kolesár, CSc. tragicky zahynul, vo svojom byte si siahol na život strelnou zbraňou.
LINK
Osobne sa ma to hlboko dotklo a som veľmi smutný.....
Pán docent, nikdy na teba nezabudnem, nielen na spoločné chvíle strávené pri problematike nutnej obrany, ktorá bola témou mojej diplomovky a ktorú som ti nakoniec s takou radosťou predložil.....a tiež na rozhovory ohľadom našej spoločnej záľuby - zbraní......nechápem zatiaľ tvoje dôvody, ktoré ťa k tomu dohnali, avšak aj keď sa ich nikdy nedozviem, nevadí.....možno tomu raz porozumiem.
Píšem tieto slová v hlbokom zármutku......prosím, všetci, ktorí ste ho poznali, či už ako skveléhe pedagóga, človeka, či advokáta, venujte mu tichú spomienku.
.......česť tvojej pamiatke!
LINK
Osobne sa ma to hlboko dotklo a som veľmi smutný.....
Pán docent, nikdy na teba nezabudnem, nielen na spoločné chvíle strávené pri problematike nutnej obrany, ktorá bola témou mojej diplomovky a ktorú som ti nakoniec s takou radosťou predložil.....a tiež na rozhovory ohľadom našej spoločnej záľuby - zbraní......nechápem zatiaľ tvoje dôvody, ktoré ťa k tomu dohnali, avšak aj keď sa ich nikdy nedozviem, nevadí.....možno tomu raz porozumiem.
Píšem tieto slová v hlbokom zármutku......prosím, všetci, ktorí ste ho poznali, či už ako skveléhe pedagóga, človeka, či advokáta, venujte mu tichú spomienku.
.......česť tvojej pamiatke!
-
inspiring_proskuriakova
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months
Tu hovoria o tom, ževraj si zval život "nelegálnou zbraňou". K nemu mi to ale nejako nesedí.
http://krimi.cas.sk/clanok/199191/smrt- ... -mrtvy.htm
Mňa síce neučil, ale kolegovia si ho pochvaľovali. Mal povesť slušného a správneho chlapa, dobrého odborníka na trestné právo a výborného pedagóga. Škoda ho.
Česť jeho pamiatke!
Ricinov post som vymazal. Dôvody mu rád vysvetlím v PM.
http://krimi.cas.sk/clanok/199191/smrt- ... -mrtvy.htm
Mňa síce neučil, ale kolegovia si ho pochvaľovali. Mal povesť slušného a správneho chlapa, dobrého odborníka na trestné právo a výborného pedagóga. Škoda ho.
Česť jeho pamiatke!
Ricinov post som vymazal. Dôvody mu rád vysvetlím v PM.
-
inspiring_proskuriakova