Sig sauer P226 S X-FIVE Allround
-
inspiring_shtern
-
inspiring_heisenberg
Vytiahni udernik a dokladne ho vycisti rovnako aj dutinu v ktorej sa pohybuje. Vycisti aj cele spustove ustrojenstvo - moze dochadzat k zabrzdeniu pohybu kohuta necistotou... Rovnako pozri ci kohut "bije priamo" - ci nema volu do strany ked sa pri pohybe pred narazom na udernik zachyti o zaver /neviem to opisat ale kohut moze byt poskodeny narazom, jemne vyoseny a pred narazom na udernik "brnkne" do zaveru cim sa pribrzdi... Skus pri spusteni kohut drzat a tlac na nan zo stran ci dojde ku kontaktu so zaverom a jeho zabrzdeniu..
Pises, ze si menil spruziny. Nemenil si pred tym aj udernik?? Sig roznych rokov vyroby ma rozne uderniky.
P.s.: blokaciu uderniku by som nevyberal...
Pises, ze si menil spruziny. Nemenil si pred tym aj udernik?? Sig roznych rokov vyroby ma rozne uderniky.
P.s.: blokaciu uderniku by som nevyberal...
-
inspiring_shtern
Kohut nema ziadnu mimoriadnu volu...udiera pekne.Blokaciu uderniku som dal naspet ked som zistil,ze to neni zavada.Udernik je povodny...ma asi 50000...ale skusim este ten vymenit.Vsetko je ocistene od bordelu a malo by to byt v poriadku...ale blbne to...ale ako som vymenil biciu pruzinu za novu,tak uz menej.
-
inspiring_shtern
No no,nemam Siga ale brzdi
ked mas jedno strelivo tak bude priklad v troch zbraniach vykazovat inu ustovku a iny faktor
a pocasie ma velky vplyv na vykon streliva
ked das slabsiu laboraciu v zime zbran ti ani neobtiahne,kamarat mal podobny problem na minolorocnych MSSR v IPSC.Skus pisat jemnejsie tvoje nazory,lebo su tu strelci co vybuchali tolko ze sa ti o tom mnozstve ani nesniva