Sig sauer P226 S X-FIVE Allround

inspiring_heisenberg

Príspevok od používateľa inspiring_heisenberg »

inspiring_heisenberg

inspiring_shtern

Príspevok od používateľa inspiring_shtern »

Je normalne,ze mam tak velku nabojovvu komoru ze mi do nej vojde naboj opacnym smerom do polovice nabojnice...?/akoze naboj zapalkou smerom do hlavni/.Na novej pistoli a na strielanej to iste.
inspiring_heisenberg

Není to nic neobvyklého, nábojnice, resp její umístění v komoře definuje přechodový kužel....
Používateľov profilový obrázok
add
prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 10 months

Príspevok od používateľa add »

-> gaston

U 9mm Luger ? :D
inspiring_heisenberg

...ok...tak tomu místu, které je patrné z obrázku :twisted:

Obrázok
inspiring_shtern

Pri pretlacani DA a aj pocas strelby SA mi niekedy /dost casto/ neodpali...na zapalke je vidno,ze je slabo udreta...Preco?....Vymenil som biciu pruzinu a vyhodil blokaciu uderniku...robi to stale...Nevie prosim niekto poradit?
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Naboje su fabricke?
inspiring_shtern

Ano fabricke SB Subsonic...ale robi to aj s prebijancami...
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Tak potom neviem, mne sa takto prejavoval problem pri nedobre osadenych zapalkach v prebijancoch. Nie je nejaky bordel okolo zapalnika, krory ho niekedy pribrzdi?
erebos
expert
Dátum registrácie: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa erebos »

Vytiahni udernik a dokladne ho vycisti rovnako aj dutinu v ktorej sa pohybuje. Vycisti aj cele spustove ustrojenstvo - moze dochadzat k zabrzdeniu pohybu kohuta necistotou... Rovnako pozri ci kohut "bije priamo" - ci nema volu do strany ked sa pri pohybe pred narazom na udernik zachyti o zaver /neviem to opisat ale kohut moze byt poskodeny narazom, jemne vyoseny a pred narazom na udernik "brnkne" do zaveru cim sa pribrzdi... Skus pri spusteni kohut drzat a tlac na nan zo stran ci dojde ku kontaktu so zaverom a jeho zabrzdeniu..

Pises, ze si menil spruziny. Nemenil si pred tym aj udernik?? Sig roznych rokov vyroby ma rozne uderniky.

P.s.: blokaciu uderniku by som nevyberal...
inspiring_shtern

Kohut nema ziadnu mimoriadnu volu...udiera pekne.Blokaciu uderniku som dal naspet ked som zistil,ze to neni zavada.Udernik je povodny...ma asi 50000...ale skusim este ten vymenit.Vsetko je ocistene od bordelu a malo by to byt v poriadku...ale blbne to...ale ako som vymenil biciu pruzinu za novu,tak uz menej.
inspiring_shtern

V sobotu na chrone faktor na druhy pokus 125,1 so SB SUBSONIC 140gr /strela vazila realne len 137gr...vazili sa dve /teplota okolo 20 stupnov...neodporucam strielat v chladnom pocasi,ked bude na sutazi chrono...neprejdete so sigom.
Vaquero
moderátor
Dátum registrácie: 15 years

Príspevok od používateľa Vaquero »

Sig 226 je dobrá a nadštandardná zbraň, strelivo z nej vystrelené nemá dôvod správať sa inak ako z inej zbrane, v hociakom počasí, čiže motáš vtákoviny.
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

No no,nemam Siga ale brzdi :!: ked mas jedno strelivo tak bude priklad v troch zbraniach vykazovat inu ustovku a iny faktor :!: a pocasie ma velky vplyv na vykon streliva :!: ked das slabsiu laboraciu v zime zbran ti ani neobtiahne,kamarat mal podobny problem na minolorocnych MSSR v IPSC.Skus pisat jemnejsie tvoje nazory,lebo su tu strelci co vybuchali tolko ze sa ti o tom mnozstve ani nesniva :!:
Napísať odpoveď

Návrat na "Sig Sauer"