Deň polície 2011 - Bratislava

inspiring_hoover

Deň polície 2011 - Bratislava

Príspevok od používateľa inspiring_hoover »

inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Ja by som sa aj zašiel pozrieť, kto z webfóra ide?

Inak položím trápnu otázku, ale bohužiaľ neviem to v zákone nájsť a tohto sa to týka. Bolo niekde definované, kam sa nesmie ísť so zbraňou, bolo to niečo ako verejné podujatie/zhromaždenie. Ako vravím neviem to v zákone nájsť, nemôže ma niekto odkázať na príslušný paragraf? Ďakujem.
tycho28
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa tycho28 »

..
Naposledy upravil/-a tycho28 v 19 Nov 2013, 20:18, upravené celkom 1 krát.
inspiring_panini

Tycho28: diky, tam som našiel niektoré info, ale nie som si istý či toto je to čo som hľadal. Totiž ja si toto ešte pamätám z otázok na skúšky, kde bola tákáto otázka, bohužiaľ knihu nemám pri sebe. Zrejme som to ani neštudoval priamo v zákone tú odpoveď a preto som akosi automaticky predpokladal, že to bude v 190/2003, kde som to nenašiel. Ak má ešte niekto nejaké info k tomuto o tých verejných zhromaždeniach, tak budem vďačný. Je to trocha OT, ale špeciálne ma to zaujíma pre ten deň polície, či tam môže byť človek so zbraňou alebo nie.
inspiring_hoover

to zoid : ja idem urcite
Používateľov profilový obrázok
djuri
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa djuri »

skusim sa zucastnit
Používateľov profilový obrázok
telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

ja som to dnes videl v elektricke chcel som ist, bude tam diskusia s DL, by som sa ho opytal na tendrik....ale mam uz plany, idem domov :(
inspiring_panini

Pevne dúfam, že tam bude mať malé pódium a slabé reproduktory lebo ak tam bude mať nejakú zahajovaciu reč, tak sa otočím a pôjdem domov.
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

Zoidberg37 napísal:Tycho28: diky, tam som našiel niektoré info, ale nie som si istý či toto je to čo som hľadal. Totiž ja si toto ešte pamätám z otázok na skúšky, kde bola tákáto otázka, bohužiaľ knihu nemám pri sebe. Zrejme som to ani neštudoval priamo v zákone tú odpoveď a preto som akosi automaticky predpokladal, že to bude v 190/2003, kde som to nenašiel. Ak má ešte niekto nejaké info k tomuto o tých verejných zhromaždeniach, tak budem vďačný. Je to trocha OT, ale špeciálne ma to zaujíma pre ten deň polície, či tam môže byť človek so zbraňou alebo nie.
podla § 14 ods. 2 pism c) Zakona o zhromazdovacom prave sa dopustis priestupku so sankciou do 165 € ak

ako účastník zhromaždenia má pri sebe strelnú zbraň alebo výbušninu alebo iné predmety, ktorými možno ublížiť na zdraví, a ak možno z okolností alebo z jeho správania usudzovať, že sa majú použiť na násilie alebo na hrozbu násilím;

takze ak danov prejav vydrzis bez zachvatu touretovho syndromu, budes v pohode
inspiring_hoover

bereme aj nejaky transparent anti DL ? :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Výstavy, exhibície a iné..."