Deň polície 2011 - Bratislava
-
inspiring_panini
Ja by som sa aj zašiel pozrieť, kto z webfóra ide?
Inak položím trápnu otázku, ale bohužiaľ neviem to v zákone nájsť a tohto sa to týka. Bolo niekde definované, kam sa nesmie ísť so zbraňou, bolo to niečo ako verejné podujatie/zhromaždenie. Ako vravím neviem to v zákone nájsť, nemôže ma niekto odkázať na príslušný paragraf? Ďakujem.
Inak položím trápnu otázku, ale bohužiaľ neviem to v zákone nájsť a tohto sa to týka. Bolo niekde definované, kam sa nesmie ísť so zbraňou, bolo to niečo ako verejné podujatie/zhromaždenie. Ako vravím neviem to v zákone nájsť, nemôže ma niekto odkázať na príslušný paragraf? Ďakujem.
-
inspiring_panini
Tycho28: diky, tam som našiel niektoré info, ale nie som si istý či toto je to čo som hľadal. Totiž ja si toto ešte pamätám z otázok na skúšky, kde bola tákáto otázka, bohužiaľ knihu nemám pri sebe. Zrejme som to ani neštudoval priamo v zákone tú odpoveď a preto som akosi automaticky predpokladal, že to bude v 190/2003, kde som to nenašiel. Ak má ešte niekto nejaké info k tomuto o tých verejných zhromaždeniach, tak budem vďačný. Je to trocha OT, ale špeciálne ma to zaujíma pre ten deň polície, či tam môže byť človek so zbraňou alebo nie.
-
inspiring_panini
-
inspiring_proskuriakova
podla § 14 ods. 2 pism c) Zakona o zhromazdovacom prave sa dopustis priestupku so sankciou do 165 € akZoidberg37 napísal:Tycho28: diky, tam som našiel niektoré info, ale nie som si istý či toto je to čo som hľadal. Totiž ja si toto ešte pamätám z otázok na skúšky, kde bola tákáto otázka, bohužiaľ knihu nemám pri sebe. Zrejme som to ani neštudoval priamo v zákone tú odpoveď a preto som akosi automaticky predpokladal, že to bude v 190/2003, kde som to nenašiel. Ak má ešte niekto nejaké info k tomuto o tých verejných zhromaždeniach, tak budem vďačný. Je to trocha OT, ale špeciálne ma to zaujíma pre ten deň polície, či tam môže byť človek so zbraňou alebo nie.
ako účastník zhromaždenia má pri sebe strelnú zbraň alebo výbušninu alebo iné predmety, ktorými možno ublížiť na zdraví, a ak možno z okolností alebo z jeho správania usudzovať, že sa majú použiť na násilie alebo na hrozbu násilím;
takze ak danov prejav vydrzis bez zachvatu touretovho syndromu, budes v pohode