Butvin napísal:Mlady policajt potrebuje hlavne vycvik v strelbe a manipulaciou so zbranou.
Ak toto nema, tak pruser moze urobit s hociakou zbranou a nemusi to byt ani strelna.....
Policajtom chcú kúpiť 26-tisíc nových pištolí za 8,5mililóna
zandar napísal:..som tu uz dlho cusal, no si ma nasral, pod so mnou skusime ten odraz, ja sa ho nebojim, strelim do betonu 2 m od seba daj si na seba co sces, ti garantujem ze ta strela vz. 82 sa neodrazihawk, ked neveris pod budes strielat do steny ty a ja ti dvihnem tu zdeformovanu gulu
a ja ti zase garantujem, ze sanca ze sa ta gula odrazi od betonu je velmi velka a ze tam kde ta zasiahne to bude priestrel a tam kde trafi kost moze ist bez problemu skrz, alebo sa po naraze na kost rozlomit, alebo v nej zostat.
a toto ti nehovorim bachorky ale to co som videl pri teste nastrielane do masa a potom sa to rezalo a pozeralo a rezal to lekar co sa tomu venuje.
..sak som pisal pojdem s tebov na strelnicu
kukni gule na k100 forum mas ich tam nafotene keby som nestrielal cusin 
..ale luger je luger na 30 m ti urobim cisty priestrel a za tebou zabijem nezucastnenu osobu, no do uzavreteho mesta idealna zbran

..ale luger je luger na 30 m ti urobim cisty priestrel a za tebou zabijem nezucastnenu osobu, no do uzavreteho mesta idealna zbran
Naposledy upravil/-a zandar v 08 Jún 2011, 11:13, upravené celkom 2 krát.
co som bol na predvadzacke, tak to tam mali, aj hovoril Jaro ze kvoli policajtom......
myslim ze 2.7 je taka najvacsia hlava 22:
Aby si mohol predat, musi byt pouzivane v ramci Nato....
Aby bolo pouzivane v ramci Nato, musis predat........
Samozrejme ze aj Glock ked robil prvu zakazku v ramci nato bol uz zavbedeny v 2 ozbrojenych zlozkach nato, aj ked to bola prva zakazka.... halva XXII
Z hladiska poziadaviek su tam strasne hlody, za ktore u nas na skole vyhadzovali zo skusky, napr. 2.2.25..... co je jednoduche a rychle? ked to niekomu po roku pouzivania trva 5 minut? Alebo ked niekto kto to drzi 2hy krat mu to trva 5 minut?
podobne 2.2.24, obsluhovat sa to da aj v boxerskych, otazka znie ako dobre
2.2.23 to iste....
ja to skor vidim tak ze k100 nesplna podmienky na rozmery..tu 1 mm, tam 2 mm
myslim ze 2.7 je taka najvacsia hlava 22:
Aby si mohol predat, musi byt pouzivane v ramci Nato....
Aby bolo pouzivane v ramci Nato, musis predat........
Samozrejme ze aj Glock ked robil prvu zakazku v ramci nato bol uz zavbedeny v 2 ozbrojenych zlozkach nato, aj ked to bola prva zakazka.... halva XXII
Z hladiska poziadaviek su tam strasne hlody, za ktore u nas na skole vyhadzovali zo skusky, napr. 2.2.25..... co je jednoduche a rychle? ked to niekomu po roku pouzivania trva 5 minut? Alebo ked niekto kto to drzi 2hy krat mu to trva 5 minut?
podobne 2.2.24, obsluhovat sa to da aj v boxerskych, otazka znie ako dobre
2.2.23 to iste....
ja to skor vidim tak ze k100 nesplna podmienky na rozmery..tu 1 mm, tam 2 mm
-
inspiring_kepler
Ako tak rozmyslam, tu nastala zakladna chyba hned na zaciatku.
MV malo vydat prehlasenie ze potrebuje prezbrojit policiu na Glock 17, 19, 26 na zaklade potrieb unifikacie s EU, NATO ozbrojenymi zlozkami a nic viac.
Ziadne verejne obstaravanie. Teraz je z toho len netransparentny cirkus, pricom vitaz je uz jasny.
MV malo vydat prehlasenie ze potrebuje prezbrojit policiu na Glock 17, 19, 26 na zaklade potrieb unifikacie s EU, NATO ozbrojenymi zlozkami a nic viac.
Ziadne verejne obstaravanie. Teraz je z toho len netransparentny cirkus, pricom vitaz je uz jasny.
-
inspiring_panini
Nehnevaj sa, ale tým, že chceš takýmto spôsobom testovať "bezpečnosť" projektilu... keby si si bol rovno 100 krát istý, že máš pravdu, tak nemôžeš niekoho vyzývať aby takéto niečo takýmto spôsobom s tebou skúšal. Možno sa o zbrane zaujímaš viac ako tvoji kolegovia a niečo o nich vieš, ale bez urážky, takýmito príspevkami strápňuješ celý zbor, na tomto fóre je aj tvoj kolega Peterson ktorého si ja vážim, tak som zvedavý, čo ti na takéto niečo napíše on.zandar napísal:..som tu uz dlho cusal, no si ma nasral, pod so mnou skusime ten odraz, ja sa ho nebojim, strelim do betonu 2 m od seba daj si na seba co sces, ti garantujem ze ta strela vz. 82 sa neodrazihawk, ked neveris pod budes strielat do steny ty a ja ti dvihnem tu zdeformovanu gulu
![]()
PS: o tom aké je to strelivo superbezpečné a neodrazivé sme sa myslím mali možnosť presvedčiť nedávno na strelnici T&T, to bol zrejme tiež príslušník ktorý si bol istý...
Ale celoplašť FMJ nie.
napr.- http://www.sellier-bellot.cz/cesky/pist ... product=80
napr.- http://www.sellier-bellot.cz/cesky/pist ... product=80
Ziaden medzinarodny dohovor nezakazuje poloplastove strely a dokonca ani strely s dutinou pouzivat policiou.
To o com hovoris je obmedzenie pre pouzivanie streliva "ktore sa v ludskom tele lahko rozsiruje alebo splostuje". Obmedzenie bolo prijate na Haagskej konferencii r. 1899 ako reakcia na pouzivanie striel DUM - DUM Britmi v Indii.
Pre policajne strelivo taketo obmedzenie na medzinarodnej urovni neplati. V USA sa expanzne strelivo pre potreby policie pouziva bezne.
To o com hovoris je obmedzenie pre pouzivanie streliva "ktore sa v ludskom tele lahko rozsiruje alebo splostuje". Obmedzenie bolo prijate na Haagskej konferencii r. 1899 ako reakcia na pouzivanie striel DUM - DUM Britmi v Indii.
Pre policajne strelivo taketo obmedzenie na medzinarodnej urovni neplati. V USA sa expanzne strelivo pre potreby policie pouziva bezne.