Vyhlásenie tendra

inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Kuro ty ako jedinec a "public relations", tak to je namet pre hrubu knihu :D .
Používateľov profilový obrázok
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

kazdopadne drzim palce....
dirty.harry
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa dirty.harry »

Kuro: jaj zle znacenie, xd = springdfield xd/HS 9
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Kuro: v pohode, chýba haptika, mimika, gestika, tak niekedy tiež vyčítam z medzi riadkov to čo tam nie je :)

XD subcompact tieto rozmery asi nespĺňa ale teraz premeriavam HS subcompact (bohužiaľ mám len obyčajné pravítko a nie tú pravouhlú šubleru) a jeho celková dlžka aj šírka zrejme do týchto rozmerov sedia, rovnako sedia podľa stránok dovozcu.
Kuro
expert
Registered for: 22 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

Zoidberg :
XDM compact (označovaný u nás ako subcompact) má dlžku 6.75inch, čo je medzi bratmi 171.45...
požiadavka na subcompact je je dlžka MAXIMALNE 168mm ....

Zoidberg37 napísal:Kuro: v pohode, chýba haptika, mimika, gestika, tak niekedy tiež vyčítam z medzi riadkov to čo tam nie je :)

XD subcompact tieto rozmery asi nespĺňa ale teraz premeriavam HS subcompact (bohužiaľ mám len obyčajné pravítko a nie tú pravouhlú šubleru) a jeho celková dlžka aj šírka zrejme do týchto rozmerov sedia, rovnako sedia podľa stránok dovozcu.
Kuro
expert
Registered for: 22 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

Zoidberg - aku ma hrubku? menej, či viac ako 33mm ?
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Kuro: ten ďalší príspevok som už písal iba o HS subcompacte a nie XDM compacte/subcompacte. Inak HSko som kvôli tebe rozobral, najhrubšie miesto sa mi vidí byť páčka záchytu záveru, v tom mieste má 32 mm.

edit: dopátrať sa na webe šírke HS/XD subcompactu je celkom oriešok, ani na stránke Springfieldu som tento údaj nenašiel. V každom prípade som objavil toto pdf, podľa ktorého je šírka 1,25 palca, čo je 3,175 cm. http://www.nramuseum.com/media/365285/Jan%2004.pdf
Vaquero
moderátor
Registered for: 15 years

Príspevok od používateľa Vaquero »

............
Naposledy upravil/-a Vaquero v 02 Okt 2011, 00:13, upravené celkom 1 krát.
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Gaston sponzoroval KDH ,nie tak davno 8) servis ? ved to je smiesne,pozrite sa na sucastnu vyzbroj, ta nebola servisovana hadam od zavedenia do sluzby :lol:
telra
častý prispievateľ

turbiak, mozes dat nejake zdroje ako vies ze glock sponzoroval kdh? google sa nechyta
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

v tomto tendri nie je o servise alebo doávke dielov ani slovo.

Obstarávateľ zjavne predpokladá , že následne po nákupe Glockov bude jednať o dodávke servisu priamo s dealermi Glocka
boris
expert
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa boris »

z pracovnych dovodov sutazne podklady k tomuto tendru analyzujem uz druhy den. uz druhy den sa mi z toho paskvilu chce zvracat...

technicka specifikacia naozaj obsahuje podmienku zavedenia vyrobku najmenej v dvoch ozbrojenych zlozkach statov NATO. to vsak zdaleka nie je jedina diskriminacna podmienka tendra.

citujem z podkladov:
"2.7 Uchádzač musí predložiť referenčný list, ktorým preukáže, že pištole vyrábané výrobcom ponúkaných pištolí sú používané vo výzbroji minimálne dvoch štátnych ozbrojených zborov členských krajín NATO."
sutazne podklady su neverejne. su pomerne rozsiahle a neprehladne. predpokladam ze cast tykajuca sa technickych poziadaviek na vyrobok vsak bude coskoro verejne znama. podmienky tendra zjavne diskriminuju prevaznu vacsinu potencialnych uchadzacov.

zatial sa k teme nebudem blizsie vyjadrovat.
telra
častý prispievateľ

otazka:
na zaklade coho su podklady neverejne, moze ich niekto zverejnit?

nechcen nikoho k nicomu nabadat, ale informacne: ake postihy na zaklade coho hrozia tomu kto by dane sutazne podklady zverejnil
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Vceraj bol o tom prispevek v spravach na JOJ.
Kuknite archyv.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

telra : skúsim to napísať tak, aby si to aj ty pochopil....

Súťaž sa volá "VEREJNÁ súťaž"
To znamená, že podľa zákona o verejnom obstarávaní sa do nej môže prihlásiť každý, každý si môže vyzdvihnúť súťažné podklady.

Keby si si nesedel na kábli a prečítal si to Vyhlásenie vo vestníku na ktoré som ťa už smeroval, vedel by si PRESNE kde, od koho a do kedy sa dajú podklady vyzdvihnúť.

Firmy, ktoré si podklady vyzdvihli s nimi nakladajú podľa potreby. Neviem o tom , že by niekto mal v danej chvíli potrebu podklady celé skenovať a dávať na web, ak túto potrebu niekto bude mať , urobí to. Ja to nebudem.

Keďže tieto konkrétne podklady neobsahujú žiadne utajované skutočnosti, ich zverejnením nikomu nehrozí žiaden postih. Akurát sa to nikomu nechce.
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"