Vyhlásenie tendra
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months
-
inspiring_panini
Kuro: v pohode, chýba haptika, mimika, gestika, tak niekedy tiež vyčítam z medzi riadkov to čo tam nie je
XD subcompact tieto rozmery asi nespĺňa ale teraz premeriavam HS subcompact (bohužiaľ mám len obyčajné pravítko a nie tú pravouhlú šubleru) a jeho celková dlžka aj šírka zrejme do týchto rozmerov sedia, rovnako sedia podľa stránok dovozcu.
XD subcompact tieto rozmery asi nespĺňa ale teraz premeriavam HS subcompact (bohužiaľ mám len obyčajné pravítko a nie tú pravouhlú šubleru) a jeho celková dlžka aj šírka zrejme do týchto rozmerov sedia, rovnako sedia podľa stránok dovozcu.
Zoidberg :
XDM compact (označovaný u nás ako subcompact) má dlžku 6.75inch, čo je medzi bratmi 171.45...
požiadavka na subcompact je je dlžka MAXIMALNE 168mm ....
XDM compact (označovaný u nás ako subcompact) má dlžku 6.75inch, čo je medzi bratmi 171.45...
požiadavka na subcompact je je dlžka MAXIMALNE 168mm ....
Zoidberg37 napísal:Kuro: v pohode, chýba haptika, mimika, gestika, tak niekedy tiež vyčítam z medzi riadkov to čo tam nie je![]()
-
inspiring_panini
Kuro: ten ďalší príspevok som už písal iba o HS subcompacte a nie XDM compacte/subcompacte. Inak HSko som kvôli tebe rozobral, najhrubšie miesto sa mi vidí byť páčka záchytu záveru, v tom mieste má 32 mm.
edit: dopátrať sa na webe šírke HS/XD subcompactu je celkom oriešok, ani na stránke Springfieldu som tento údaj nenašiel. V každom prípade som objavil toto pdf, podľa ktorého je šírka 1,25 palca, čo je 3,175 cm. http://www.nramuseum.com/media/365285/Jan%2004.pdf
edit: dopátrať sa na webe šírke HS/XD subcompactu je celkom oriešok, ani na stránke Springfieldu som tento údaj nenašiel. V každom prípade som objavil toto pdf, podľa ktorého je šírka 1,25 palca, čo je 3,175 cm. http://www.nramuseum.com/media/365285/Jan%2004.pdf
-
inspiring_liskov
z pracovnych dovodov sutazne podklady k tomuto tendru analyzujem uz druhy den. uz druhy den sa mi z toho paskvilu chce zvracat...
technicka specifikacia naozaj obsahuje podmienku zavedenia vyrobku najmenej v dvoch ozbrojenych zlozkach statov NATO. to vsak zdaleka nie je jedina diskriminacna podmienka tendra.
citujem z podkladov:
zatial sa k teme nebudem blizsie vyjadrovat.
technicka specifikacia naozaj obsahuje podmienku zavedenia vyrobku najmenej v dvoch ozbrojenych zlozkach statov NATO. to vsak zdaleka nie je jedina diskriminacna podmienka tendra.
citujem z podkladov:
sutazne podklady su neverejne. su pomerne rozsiahle a neprehladne. predpokladam ze cast tykajuca sa technickych poziadaviek na vyrobok vsak bude coskoro verejne znama. podmienky tendra zjavne diskriminuju prevaznu vacsinu potencialnych uchadzacov."2.7 Uchádzač musí predložiť referenčný list, ktorým preukáže, že pištole vyrábané výrobcom ponúkaných pištolí sú používané vo výzbroji minimálne dvoch štátnych ozbrojených zborov členských krajín NATO."
zatial sa k teme nebudem blizsie vyjadrovat.
-
inspiring_liskov
telra : skúsim to napísať tak, aby si to aj ty pochopil....
Súťaž sa volá "VEREJNÁ súťaž"
To znamená, že podľa zákona o verejnom obstarávaní sa do nej môže prihlásiť každý, každý si môže vyzdvihnúť súťažné podklady.
Keby si si nesedel na kábli a prečítal si to Vyhlásenie vo vestníku na ktoré som ťa už smeroval, vedel by si PRESNE kde, od koho a do kedy sa dajú podklady vyzdvihnúť.
Firmy, ktoré si podklady vyzdvihli s nimi nakladajú podľa potreby. Neviem o tom , že by niekto mal v danej chvíli potrebu podklady celé skenovať a dávať na web, ak túto potrebu niekto bude mať , urobí to. Ja to nebudem.
Keďže tieto konkrétne podklady neobsahujú žiadne utajované skutočnosti, ich zverejnením nikomu nehrozí žiaden postih. Akurát sa to nikomu nechce.
Súťaž sa volá "VEREJNÁ súťaž"
To znamená, že podľa zákona o verejnom obstarávaní sa do nej môže prihlásiť každý, každý si môže vyzdvihnúť súťažné podklady.
Keby si si nesedel na kábli a prečítal si to Vyhlásenie vo vestníku na ktoré som ťa už smeroval, vedel by si PRESNE kde, od koho a do kedy sa dajú podklady vyzdvihnúť.
Firmy, ktoré si podklady vyzdvihli s nimi nakladajú podľa potreby. Neviem o tom , že by niekto mal v danej chvíli potrebu podklady celé skenovať a dávať na web, ak túto potrebu niekto bude mať , urobí to. Ja to nebudem.
Keďže tieto konkrétne podklady neobsahujú žiadne utajované skutočnosti, ich zverejnením nikomu nehrozí žiaden postih. Akurát sa to nikomu nechce.