Situácia po novele zákona o zbraniach
-
inspiring_hoover
-
inspiring_boyd
Je to dobré na to že Lip*ic je v očiach priemerného/väčšinového ľudu ten dobrák ktorý robí všetko preto aby ochránil nevinné obete. Inak to nebude k ničomu, ani k tomu že by sa mohli odhaliť dáky psychoši, taký by neprešli ani skúškou pred komisiou. Vychádzam z vlastnej skúsenosti priebehu skúšky na ZP, kde komisia išla z nadšením nad rámec svojich povinností stanovených zákonom, keby tak prebiehala každá skúška v každom okrese, tak sa psycháče nemusia robiť dodatočne za extra poplatok.
A ten kto má obavy že neprejde sa poistí extra psychickou prípravou, alebo hrubou obálkou. Inak aká je štatistická pravdepodobnosť nesprávne vyhotoveného psycháčskeho posudku v percentách? Jedno? Tak to príde o ZP neprávom len niečo cez 2000 držiteľov.
A osobne ma nes*rie či bude psycháč za 50 alebo 80, ale to že vôbec bude a akým politickým cirkusom k tomu došlo.
A ten kto má obavy že neprejde sa poistí extra psychickou prípravou, alebo hrubou obálkou. Inak aká je štatistická pravdepodobnosť nesprávne vyhotoveného psycháčskeho posudku v percentách? Jedno? Tak to príde o ZP neprávom len niečo cez 2000 držiteľov.
A osobne ma nes*rie či bude psycháč za 50 alebo 80, ale to že vôbec bude a akým politickým cirkusom k tomu došlo.
Povolenie na vlastnenie tanku je oveľa lacnejšie.....tuším že aj bezplatne.Nomed napísal:....nie 80 ani 50 ale 130 ... hmm za taku cenu ti mozu dat povolenie aj vlastnit tank
A vie sa už o nejakom tom psychoušovy? Lebo kamarát si ide robiť zbroják, a na oddelení zbraní požadujú aj doklad od cvokára, ale ani oni netušia, od ktorého....
-
eager_sammet
zdravim nasiel som jednu temu kuknute
nick duros - je to akoby videl buducnost
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t= ... c&start=15
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t= ... c&start=15
Fíha, Peto, dobrá práca. Príspevok z 2008 roku. Takže oné, vsjo jasno...
duros napísal:Chlapci krásne tu citujete ten zákon .... dnes som dostal informáciu, ktorá ma nepotešila zákon o zbraniach bude typujem tak dovoch rokov vyzerat úplne inak .. a nepoteší ani tých čo už nejaku tu flintu majú .. tešte sa na psychotesty každých 5 rokov a dokazovanie spôsobylosti (čo prakticky nie je problém), držať danú zbraň apod. sk. A bude vážne preriedená a to najhoršie čaká Ečko ... veru .. idem sa ja rýchlo prihlasiť na súťaž kde sa 58mička striela aby bolo čím dokazovať potom na čo mi je .. nekecám ... možno to nebude úplne také ako píšem, ale zmeny budú a poriadne ..