V Devínskej Novej Vsi sa strieľa - osem mŕtvych!

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

zas sa tema ubera nespravnym smerom
Používateľov profilový obrázok
rado74
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa rado74 »

pre pokoj na fore VYMAZANE
Naposledy upravil/-a rado74 v 10 Jún 2011, 16:59, upravené celkom 2 krát.
telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

rado74: sorry ale nesuhlasim, jedna vec je robit poriadok s "ludmi" ako su spominana rodina v malackach. Druha vec j robit poriadok s ludmi, len preto ze su romovia.

Ja mam za suseda Roma, a uplne v pohode. Neviem ci by sa mi pacilo keby k nemu nabehlo komando len preto ze je rom a spravili s nim poriadok.

Pretoze zajtra by mohli nabehnut ku mne a spravit so mnou poriadok lebo som bojkotoval scitanie, kritizujem stat, vladu, vlastnim zbran ..... vyber si
mazzi
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa mazzi »

Podľa mňa treba ešte počkať aspoň 100 rokov, či sa náhodou neprispôsobia.
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

rado74 napísal:Nie neda jedine riesenie ktore na ciganov platilo a plati je slusne a veeeelmi mierne povedane MALY DVOR A VELKY BIC /ci kaliber? /!

Prvé a súčasne aj posledné upozornenie! V prípade nerešpektovania pravidiel fóra budeš z fóra vylúčený.

4.) Napádanie, osobné osočovanie, nadávky, včítane nábožensky, rasovo alebo národnostne motivovaných urážok bude považované za hrubé porušenie pravidiel fóra.
inspiring_hoover

Príspevok od používateľa inspiring_hoover »

ja osobne nechcem aby boli bití , mučení , alebo inak prenasledovaní ... stačilo by mi úplne ak by ich zrovnoprávnili s nami , mali rovnaké podmienky a povinnosti ... aj ked pre niektorích by to bolo prd platné nakoľko basa je pre nich vykúpenie , v takom to prípade by tie fyzické tresty alebo vyhostenie bolo na mieste...( povedzme pri nejakom brutalnom zlocine alebo viacnasobnom odsudeni )
Rasto
expert

Príspevok od používateľa Rasto »

telra a preto mam v slovniku cigan = zberba a rom = slusny opaleny, ktoreho pritomnost mi nevadi.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Romska otazka uz davno neexistuje.

Existuje uz len otazka "Neprisposobivi vs socialny system EU" a tu sa bude robit zmena. U nas sa uz musi vsetko riesit na obcianskom principe, nie narodnom a rasovom. To je uz nemozne a to si musime uvedomit. Slovak, Madar a Rom je uz nepouzitelne rozdelenie pre napredovanie tohoto statu a celej EU.
inspiring_chebyshev

Príspevok od používateľa inspiring_chebyshev »

telra napísal: ...
Ja mam za suseda Roma, a uplne v pohode. Neviem ci by sa mi pacilo keby k nemu nabehlo komando len preto ze je rom a spravili s nim poriadok.
...
tiez mam suseda roma (rodinny dom). nikdy s nim nebol ziaden problem a na ulici sa zdravime. o to viac ma mrzi ze stat nevie urobit poriadok s neprisposobivymi vsetkych farieb.
rado74
častý prispievateľ

Zdravim

bohuzial som jeden z tych stastnych co ma za susedov plny dom ciganov cez ulicu snad 40 a po kazdej zime plus 3-4 kusky co len cely den vyvaluju bachory na slnku a este aj ten jeden z nich co robil uz nerobi lebo sa mu to citujem " neoplati "
Moju dceru som v zivote neucil robit rozdiely medzi biely, cierny , zlty alebo bodkovany a uz teraz ma svoj vlastny nazor na tu mensinu /zatial mensinu/ lebo vidi co sa tam deje a ako ziju.
Co jej mam povedat, mam jej klamat ze je to nasa vina ze su lenivy ako prasce, ze sa nemaju zaujem ucit a zaclenit? Co jej mam povedat ked v triede maju vsi koli jednej ciganke ktora dostane este aj ten posraty sampon zadarmo a ostatny rodicia musime preventivne kupit za vlastne lebo niekto nepozna vyznam slova hygiena.
Uz mi pripada, ze sem pisu aj ludia z mimovladok podla niektorych prispevkov. Nech mi niekto-niekedy povie ze moje dieta je rasista co neznasa ciganov lebo rastlo v realite a nie 300 km od nej osobne mu pojdem rozbit drzku nech je kto chce.
A za prispevkom hore si stojim kludne ho vymazte alebo ma vylucte z fora lebo som napisal co si 90% Slovakov mysli a brble to len v krcme pri pive
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

rado suhlasim s tebou len problem v tvojom podani ma zlu specifikaciu, vid moj prispevok vyssie. Akonahle existuje co len zopar slusnych a pracujucivh Romov nemozes problem skatulkovat na zaklade narodnosti. Tiez mi to dlhsie trvalo, ale nakoniec som to pochopil. A na druhej strane tato nasa chyba specifikacie problemovej skupiny im vyhovuje lebo ich nestavia do svetla neprisposobivych co nechcu robit ale do svetla diskriminovanych na zaklade narodnosti a rasy.

To znamena ze im nasim povrchnym pristupom davame vodu na mlyn a oni sa mozu stale schovavat za rasovu a narodnostnu diskriminaciu.

Aby sme to mohli riesit musime oddelit ludi uz len na zaklade zodpovednosti k zivotu, inak sa to neda. Pre stat to znamena zodpovedny a nezodpovedny obcan. Hladame politicku ideu a ta je niekde medzi pracujuci vs darmozrac, nic viac.
Akira
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 5 months

Príspevok od používateľa Akira »

BKSL: povedal by som,ze ludom az tak nevadi,ked neprisposobiva cast romov zneuziva socialny system,skor im vadi,ak su denne konfrontovani s ich spravanim,prejavmi a pod.
rado74
častý prispievateľ

ok takze nebudem skatulkovat tiez poznam par ciganov s ktorimi si kludne podam ruku /nemam s tym vobec ziadny problem/, maju biele zeny, poniektori aj vlastne " firmy "
Mne ide o tych zvysnych 99% ostatnych "neprisposobivych" bielych, farebnych akychkolvek teda ked ich ideme takto nazyvat aby si niekto na fore nemyslel ze som fanusik Ku-klux-klanu.
Zamestnavali sme vo firme niekedy skoro 15 ciganov popri 60- tich dalsich zamestnancoch, prisiel som pri nich skoro o nervy, neustale museli byt pod kontrolou inak len postavali-posedavali. Vyplatu niekolki z nich podpisovali jeden za druheho alebo krizikmi ako Apaci lebo nevedeli pisat!
Nech sa paci, kto neveri nech vyskusa potom sa mozeme bavit o realite
ricinr
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa ricinr »

Túto tému nebudem radšej komentovať lebo komentár bude silne rasistický aj napriek tomu že rasista nie som a mám na háku už všetkých cigáňov a aj politikov a aj iných rozkrádačov spoločných peňazí vymámemných od bežných ľudí, ktorý sa poctivo živia a aj tak stále majú hovno a budú mať ešte menej a medzi ktorých sa radím aj ja. Dúfam že ma zajtra neprídu za názor vylomiť kukláči :) aj napriek tomu, že mám doma jednu maličkú americkú vlajočku a niekoľko symbolov vyspelej demokracie :)
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

to rado74

Najskôr si prečítaj, čo som ti vytkol a až potom sa pasuj za hovorcu 90% Slovákov. Nikto nebude na tomto fóre písať, že cigánov by bolo najlepšie vystrieľať! Pre osvieženie tvojej pamäte:
rado74 napísal: Nie neda jedine riesenie ktore na ciganov platilo a plati je slusne a veeeelmi mierne povedane MALY DVOR A VELKY BIC /ci kaliber? /!
Ak na tomto svojom názore trváš, daj vedieť.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"