Stoji mi naozaj Vasa K100 za to?

Používateľov profilový obrázok
Kuro
expert
Registered for: 22 years 10 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

Bud si istý, že ti nič také neponúkneme. lifrujeme mesačne cez 800 ks týchto "nekvalitných , šmejdových šrotov" do sveta, a na to aby som sa doprosoval niekomu aby kupil našu pištol jednoducho nemám ani čas ani chut.
Jaro Kuracina
BALISTIK napísal:Nehovorim že je to nekvalitny zmatok,vraj by aj mala dost vydrzať,len zaciatocnik nevie pomaly ako sa to natiahne,keby aj mne GP ponukol či by som nebuchal s K-100 sutazne tak to berem lebo viem,že pistol bude vytunovana ako sa len da ale seriovu s obchodu nie!Aj kamarat ma silver verziu za 10tis ju kupil od vyrobcu lebo mala dve bodky ako keby niekto ožraty jamkarom bachol do zaveru.preto ta cena lebo je tam esteticka chyba,ale uz bol asi dva krat reklamovať,stale mu sprieči naboj v okienku aj nove,ešte že je s B.B. ma to blizko.
igoros
moderátor
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

Povedal som si ze nebudem sa zapajat do tejto debaty, ale neda mi to, aby som nereagoval. Problemy so niklovym zaverom sa uz tu rozoberali, preto sa aj tato verzia prestala vyrabat, resp. prestane. Mam aj ja silver a nemam ziadne problemy so spolahlivostou. Okrem toho ze ju nosim denne, chodim strielat ako casto to ide a ako mi dovoli penazenka a som spokojny, nosim ju aj do sluzby ako jedinu zbran a keby som si nebol 100% isty ze sa na nu mozem spolahnut, nenosil by som ju.
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 10 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Jeden zo zahranicnych spickovych srtelcov IPSC (neviem si spomenut ako sa vola), si na jednej medzinarodnej sutazi pozical od Kuracinu jednu z prezentovanych zbrani (krabicovu = neladenu) a nastrielal snou lepsie casy aj nastrely ako so svojim specialom od TANFOGLIA.
Oci mu takto vysli von. :shock:
Hned si nechal urobit special u Kuracinu.

Na sutaziach IPSC, napr aj naposledy v Komarne, prisli knam chalani co strielaju s Glockmi a skusali K100, lebo uz vidia, ze to nieje ziadna sracka a viaceri sa vyjadrili, ze si ju budu asi musiet kupit.
:wink:

Ked si kliknes na prvy prispevok, zistis ze som jej tiez na zaciatku neveril, ale to je asi ta nasa povaha Slovenska. :lol:
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

to s tym Tangfogliom to myslis akoze vazne?
igoros
moderátor

AKI uplne vazne, tiez som pocul, je to pravda
Kuro
expert
Kontaktovať používateľa:

2nasobny majster Europy Vaclav Vinduška

...Tak jsem četl poslední čs. ZN, kde je článek s V. Vinduškou a tvrdí tam, že bude střílet s K100, takže GP i pistole K100 bude mít skutečně excelentní reklamu. Ale jak jsem napsal v jednom příspěvku v minulosti, dokud to na vlastní oči neuvidím tak tomu neuvěřím
AKI napísal:to s tym Tangfogliom to myslis akoze vazne?
Naposledy upravil/-a Kuro v 02 Apr 2008, 17:08, upravené celkom 1 krát.
igoros
moderátor

aaa... vitaj na fore Jarko
Kuro
expert
Kontaktovať používateľa:

Nazdarek Igi.
nedalo mi neozvat sa. aj ked casu mam strasne malo...
igoros napísal:aaa... vitaj na fore Jarko
Kuro
expert
Kontaktovať používateľa:

Originally Posted by Freedom Ventures
I shot one in France last year. I was very impressed at how the recoil reacted with the rotating barrel and how comfortable the grip design was. Trigger pull was nice and reset was small.

And before it's mentioned; yes - Glocks have dropped in price comparatively, but I can tell you definitively that any shooter that shoots a Glock now will shoot better with one of these. Anyone that starts with one of these will not be happy switching to a Glock. There's value in the price difference.

+1 on what Sean says. I have had some trigger time with the K100 in Europe as well,(couple hundred rounds) and it shoots fabulously
amazing!!! In that price range, it will demolish Glock, CZ, and others for competition use. And as Sean says, the GP6 is an improvement. I thought the K100 trigger was great as it was!
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

:lol:
jasne a ta K100 na prezentaciu bola zasadne nahodne vybrana z vyroby, a nahodne sa dostala do ruk nejakemu majstrovy Europy....
Kuro
expert
Kontaktovať používateľa:

Ach tá naša slovenská malosť,obmedzenosť a závisť.....

AKI napísal::lol:
jasne a ta K100 na prezentaciu bola zasadne nahodne vybrana z vyroby, a nahodne sa dostala do ruk nejakemu majstrovy Europy....
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 10 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Balistic: pozri si tuto temu a zistis ze Glock je pekny hajzlik!

http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t= ... c&start=60
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Super!Ako sa patrioti chytili!Konečne toto forum ožilo,dokonca asi vraj aj vyrobca?Inač ako som pisal niesom zaryty zastanca Glocka,mal som aj CZ75, a o tej nic chlapi?Ved aj tam koliše kvalita,teraz hor sa po nej!
kapula
častý prispievateľ
Registered for: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

pridam aj ja svoj skromny nazor, s k100 som mal zatial problem iba s debilnymi S&B nabojmi, magtech a ares idu bez problemov, cca 600 ran to uz moze byt. Ja som, odkedy mi ju doniesol jezisko, stale nadseny. Aj otec co si spravil ZP vravi ze asi zobere k100, ze je proste bozska.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Michal1 napísal:Balistic: pozri si tuto temu a zistis ze Glock je pekny hajzlik!
no a? ubralo to na spolahlivosti G? dOdmerany pristup firmy G k problemu neznamena ,ze G je shit a naopak.
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"