Predaj zbrani kategorie D

Používateľov profilový obrázok
Childe89
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Predaj zbrani kategorie D

Príspevok od používateľa Childe89 »

Zdravim, chcel by som sa opytat co vsetko clovek potrebuje na otvorenie obchodu (internetoveho) so zbranami a prostriedkami urcenymi na sebaobranu, zbranami kategorie D, cize volne predajnymi od 18. Nejako sa v tych zakonoch nevyznam :oops:
Aspon orientacne, aby som mal prehlad :wink: Dakujem
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

dnes mám po ránu dobrú náladu takže: http://www.lmgtfy.com/?q=zbrojn%C3%A1+licencia
Používateľov profilový obrázok
Childe89
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Childe89 »

To poznam, zas niesom uplna lama :lol:
Len mi nebolo jasne ci pre kategoriu D platia rovnake podmienky ako pre ostre, lebo to nikde nieje jednoznacne spomenute...

Aha uz som to tam nasiel, vecer som bol asi od unavy nepricetny :D
Cize ak som dobre pochopil, je to rovnake ako v pripade predaja ostrych zbrani... skoda, myslel som ze to bude benevolentnejsie, ked sa jedna o volne predajne od 18 :roll: Ze bude len nejaka zivnost stacit. :lol:

A este jedna otazocka, ako je to s overovanim veku? Vacsina obchodov vyzaduje zaslat datum narodenia a cislo obc. preukazu, ale ako sa potom realne overuje ten vek? Je na to nejaka aplikacia na strankach policie alebo take nieco?

Nehnevajte sa ze sa tu vypytujem taketo pre vas zakladne veci, ale planujem v buducnosti (mozno blizkej mozno dalekej) takyto obchodik... a le zatial nemam ani zbrojak, takze zakon ovladam len velmi kostrbato :oops:
Napísať odpoveď

Návrat na "Ostatné"