Stoji mi naozaj Vasa K100 za to?

Používateľov profilový obrázok
El Pistolero
prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa El Pistolero »

Michal1 napísal:To bol teda uzasny odkaz na "experta" v prebijani.
Nic v zlom ale ved on je iba na zaciatku s prebijanim.
Ja som nikdy nemal problem s prebijancom od Aresu.
No, .... užívateľ "Peter Elektro" mal 1 rok GP P1 a prebíjal si doma sám, takže sa popýtajte jeho. Má skúsenosť z tisícov vystrelených prebíjancov.

K 100 MK7 nie je citlivá na prebíjance od Aresu, vystrieľal som ich cca 1000 (moja jedine na tie červené krpaté svine :evil: )
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

TURBIAK : zobral si mi to z klavesnice. :wink:

El Pistolero:
Ja som znej bachol asi 8000 ci 9000 kusov a az na par zavad vsetko OK.
No musim vsak povedat, ze vsetci take stastie nemali.
Rasto
expert
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Rasto »

El pistolero ty si tusim zabudol ako sa tebe ten naboj rozpadol v zbrani?
Nejde o to poukazat na spravne prebijanie, ale o to aby si na to dali druhy pozor a ked sa im to stane, nech vedia pricinu.
inspiring_noyce

Príspevok od používateľa inspiring_noyce »

moja K100 MK7, bez problémov. skúšal som do nej naládovať už skoro všetko a fungovala.
El Pistolero
prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa El Pistolero »

Rasto napísal:El pistolero ty si tusim zabudol ako sa tebe ten naboj rozpadol v zbrani?
Nejde o to poukazat na spravne prebijanie, ale o to aby si na to dali druhy pozor a ked sa im to stane, nech vedia pricinu.
Praveze nezabudol. Ten naboj nebol od Aresu - iba strela. ..... A Ty si pamatas odkial bol? Teda z akeho prebijacieho lisu?.....

A bola to moja chyba .... na strele bola nejaka vybulenina farby. Ignoroval som to....

Ano, Glock by ho pravdepodobne vystrelil. Na to netreba nic ine, len sirsiu komoru.... o to mensia presnost....
dan12
občasný prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa dan12 »

Pri K100 sa da ist pri 124gr strele : klieste LEE 125gr 2R, potiahnute EPRX aj na 280-290m/s a pojde super presne. Akurat ked sa zaspini uzamykaci mechanizmus ma trosku problem. Ba9 to urcite viac spini ako S020 ale zase ma pomalsi nabeh horenia a nema problem so strhavanim v drazkach.
peterson
expert
Registered for: 16 years 4 months

Príspevok od používateľa peterson »

oživím túto staršiu tému.

Dnes som mal na strelnici exkurziu stredoškolákov(3.ročník) z regionu. Mali to ako náhradný program vrámci prebiehajúcich maturít.
Okrem krátkeho úvodu - vysvetlenie vybraných ustanovení Priestupkového zákona a Trestného zákona + niečo zo zbraňovej legislatívy mali praktickú ukážku a streľbu z krátkych zbraní.

K streľbe som im dal k dispozícií moje zbrane K100 Mk6, HK USP, Glock 17 + kamoš dal k dispozícií CZ 85.

Študenti si najprv mohli ohmatať prázdne zbrane, vyskúšať na sucho úchop a spúšťanie. Následne si vybrali konkrétnu zbraň na ostrú streľbu.

Bezkonkurenčne vyhrala K100 ako u chlapcov tak i dievčat. Každý si chválil úchop a správanie pri streľbe. Až na dvoch- bola to ich úplne prvá skúsenosť s ostrou zbraňou- veľmi pozitívna
Každý si pýtal do ruky iba K100. (..."že, ja chcem tú značku Peterson" 8) )
daredevil
prispievateľ
Registered for: 13 years 8 months

Príspevok od používateľa daredevil »

Tá tvoje je už taká známa, že priam zľudovateľa a možno budú musieť v GP uvažovať o novej modelovej rade "PETERSON" :D

Ja mám K 100 MK7 od januára a problémy som mal asi pri prvých sto ks nabojov, zatial som ich vystrielal asi 700 a ide OK a dám do nej čo príde pod ruku.
Naposledy upravil/-a daredevil v 27 Máj 2013, 19:45, upravené celkom 1 krát.
Kuro
expert
Registered for: 23 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

:)
Dobrá myšlienka :)

daredevil napísal:Tá tvoje je už taká známa, že priam zľudovateľa a možno budú musieť v GP uvažovať o novej modelovej rade "PETERSON" :D
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

keby som nevidel ,ako dal na šupu dole PETERSON-om hviezdu,tak poviem,ze typova rada PETERSON je zbytocna :twisted:
peterson
expert
Registered for: 16 years 4 months

Príspevok od používateľa peterson »

no dobre teda, pridám orientačné fotos aj pre širšie plénum 8)

Obrázok

Obrázok

Obrázok
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

electron napísal:keby som nevidel ,ako dal na šupu dole PETERSON-om hviezdu,tak poviem,ze typova rada PETERSON je zbytocna :twisted:
ale to snáď nie ! určite tých "šúp" muselo biť aspoň 5
:twisted:
cubitko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa cubitko »

dobre chalani, sirsia komora/uzsia komora + mensie tolerancie/vetsie tolerancie vs presnost/spolahlivost, vzdy je to na debatu co je lepsie.

Mam ale inu otazku... kto z Vas da rocne 10 000 kusov 9x19 v treningu+na sutaziach z Kaceny a jeho zbran nebola prvy rok po kupe aspon 1-2 razy v GP na generalke/na prelestenie komory/odstranenie hentakej ci onakej zavady?

.... lebo z trestnej lavice so sklopenymi usami a rukami dole smutne kukaju vsetci majitelia a ex-majitelia K100 z SKP-Trencin, hadam okrem Peta Mullera (aj to som si neni isty)

Ja nehovorim ze K100 je zla zbran, na take to domaci zvykani, pripadne na strielanie +P nabojov je vyborna, ale na sportovu strelbu... :?
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 6 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Xcal po po 14mesiacoch 6500 ran bez navstev na reklamacku,kolega Cyro asi 4tis bez problemov.
zandar
prispievateľ
Registered for: 16 years

Príspevok od používateľa zandar »

P1 MK7 G013... 4 roky - 2 zadrzky u brebijanych, inac pri tych 48000 secko fici ;) poskytnem na skusku :D uz sa popalilo vela ludi aj na cajickovich prebijancoch, ked mi ju scelo podcenit, poskytnem na stavku :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"